Σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου οι πλανήτες παραμένουν σε ορθή τροχιά, επιτρέποντας σε εξελίξεις και διαδικασίες που ήταν σε εκκρεμότητα να τακτοποιηθούν. Σε αυτό θα βοηθήσει η είσοδος του Ερμή στον Κριό, ήδη από τις 4 του μηνός, αλλά και η Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ίδιο ζώδιο στις 12 Απριλίου. Βέβαια, ο Άρης, κυβερνήτης του Κριού, είναι εκτός ορίων για όλο τον μήνα καθιστώντας ταυτόχρονα τις εξελίξεις πρωτοποριακές, ασυνήθιστες έως και ακραίες ή παράτυπες.

 

Στα θετικά του μήνα συγκαταλέγεται η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο της κυριαρχίας της (Ταύρος) στις 14 Απριλίου, την οποία και θα ακολουθήσουν ο Ήλιος και ο Ερμής στις 19. Σημαντική στιγμή μέσα στον μήνα αποτελεί η 23η Απριλίου οπότε ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο μετά από ενάμιση περίπου μήνα που πέρασε στους Διδύμους. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο της 27ης για να κορυφώσει και να δώσει σύντομα ένα τέλος στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα τρόμου 

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:  

04/04 Ο Ερμής εισέρχεται στον Κριό 

Πνευματική αφύπνιση και εγρήγορση. Επικοινωνίες και μετακινήσεις που παίρνουν «φωτιά». Στα σκαριά η αναζήτηση έξυπνων τρόπων για την ταχεία επανεκκίνηση εκπαιδευτικών και εμπορικών δραστηριοτήτων (Ερμής-Άρης σε αμοιβαία υποδοχή).  

12/04 Νέα Σελήνη στον Κριό 

Μια καινούργια και ορμητική αρχή που αφορά σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα αλλά που γίνεται με όρους κινδύνου και απειλής (Νέα Σελήνη σε σύνοδο με Αφροδίτη και τετράγωνο με Πλούτωνα). Άμεση αναφορά στη μητέρα των μαχών που συμβόλιζε η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω (13/1/2021) καθώς τώρα φαίνεται ότι στήνεται το πεδίο της μάχης.  

14/04 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο 

Ο πλανήτης των σχέσεων και των οικονομικών μπαίνει στο ζώδιο της παραδοσιακής κυριαρχίας της χωρίς, όμως, ακόμα να μπορεί να φέρει την επιθυμητή τακτοποίηση και διευθέτηση στα εν λόγω ζητήματα (Αφροδίτη πρακτικά άνοπτη). 

19/04 Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον Ταύρο 

Ανάδυση σημαντικών συζητήσεων, ιδεών και αποφάσεων με στόχο την υλική ασφάλεια και την ευημερία που κάνουν αναφορά στις 8-9 Φεβρουαρίου 2021, όταν γινόταν η κατώτερη σύνοδος Ηλίου-Ερμή. Ελευθερία υπό όρους για οικονομική επιβίωση σε καιρούς αποδόμησης (Αφροδίτη ενεργοποιεί τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού). 

23/04 Ο εκτός ορίων Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο 

Πρωτοποριακές, ασυνήθιστες ή ακόμα και ακραίες δράσεις και πρωτοβουλίες που στοχεύουν στην αναζήτηση συναισθηματικής ασφάλειας και θαλπωρής. Η προστασία της πατρίδας, της οικογένειας και των αγαπημένων μας προσώπων στο επίκεντρο. Δίδεται το πράσινο φως για κατά τι περισσότερη ελευθερία στις μετακινήσεις (Άρης = Ήλιος/Δίας με Ερμή-Κρόνο σε τετράγωνο). 

27/04 Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού με Πλούτωνα στάσιμο  

Αποκορύφωση της ανάγκης για επιβίωση και για κατάκτηση υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας μέσα σε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα τρόμου. Σοκ και δέος που σταδιακά υποχωρούν. Ως άλλος Ιωνάς καλείται ο καθένας μας να αναμετρηθεί με το «Κήτος», ως προεικόνιση της Σταύρωσης και της τριήμερης Ανάστασης του Χριστού, αν επιθυμεί να βρει γαλήνη (Αφροδίτη σε σύνοδο με Μένκαρ).

Ακούστε όλα τα Podcasts για τις Αστρολογικές Προβλέψεις

Δείτε το Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών
της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας