Προβλέψεις Αυγούστου 2016 | Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε;

0
1335

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Αυγούστου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός είναι αρκετά σημαντικός μέσα στη χρονιά δεδομένης της σεληνιακής έκλειψης που φιλοξενεί στις 18. Οι εκλείψεις σηματοδοτούν το κλείσιμο ή το άνοιγμα ενός σημαντικού κεφαλαίου και, πιο συγκεκριμένα, στις σεληνιακές το κεφάλαιο σχετίζεται με γυναίκες, τη μητέρα, την οικογένεια, το σπίτι και τις καθημερινές μας ρουτίνες. Άρα, είναι αναμενόμενες οι κορυφώσεις αναφορικά με τα παραπάνω κοντά σ’ εκείνες τις ημέρες. Πέρα από την έκλειψη στις 18 του μηνός, έχουμε επίσης τη Νέα Σελήνη στις 2 Αυγούστου η οποία συμβαίνει την ίδια μέρα που ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη για δεύτερη φορά φέτος. Η πρώτη ήταν στις 6 Μαρτίου 2016 αλλά λόγω της αναδρομής που μεσολάβησε ξαναβρέθηκε στα βαθιά νερά του Σκορπιού από τέλη Μαΐου και μετά. Όλη η προηγούμενη συγκράτηση της ενέργειάς του σε συνδυασμό με το ότι από τις 8 Αυγούστου βγαίνει εκτός ορίων στον Τοξότη υποδεικνύει τεράστια όρεξη για να φτάσει κανείς όσο πιο μακριά γίνεται σε όλα τα επίπεδα. Επίσης, η Αφροδίτη και ο Ήλιος αλλάζουν ζώδιο στις 5 και τις 22 Αυγούστου αντίστοιχα. Τέλος, ο Κρόνος ορθοδρομεί 6 ημέρες αργότερα ενώ ο Ερμής γίνεται στάσιμος προς ανάδρομος τις δύο τελευταίες ημέρες του μήνα. Ας δούμε λίγο πιο λεπτομερώς και με χρονολογική σειρά τι σημαίνουν τα παραπάνω:

02/08 Επανείσοδος του Άρη στον Τοξότη και Νέα Σελήνη στον Λέοντα: η δράση ξανανοίγει τα φτερά της για καινούργιους ορίζοντες μέσω μιας νέας αρχής που ευνοεί την ψυχαγωγία και το παιχνίδι, πιθανώς σε αρμονικό συνδυασμό με δουλειά που υπόσχεται επιτυχία αλλά που γίνεται εμμονή όπως μαρτυρά το τρίγωνο που δέχεται η Νέα Σελήνη από τον Κρόνο πάνω στον απλανή Αντάρη.

05/08 Η Αφροδίτη εισέρχεται στην Παρθένο: τα οικονομικά στενεύουν και ο έρωτας υποχωρεί ενώπιον εργασίας και καθημερινότητας.

08/08 Ο Άρης βγαίνει εκτός ορίων: ανοίγεται μια τρίμηνη περίοδος κατά την οποία οι δράσεις και οι πρωτοβουλίες μας αποκτούν έναν τόνο πρωτότυπο και αντισυμβατικό αλλά ενδεχομένως ακραίο έως και παράνομο. Μάλιστα, με τον Άρη να βρίσκεται στον Τοξότη μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου, αναρωτιέται κανείς πόσο μακριά μπορούμε να φτάσουμε!! Προσοχή θα χρειαστεί, ωστόσο, στη διαχείριση του θυμού γιατί μπορεί κανείς να βγει κυριολεκτικά εκτός εαυτού!

14/08 Ο Κρόνος ορθοδρομεί: εργασιακές εκκρεμότητες και άλλες ευθύνες ή έργα που έπρεπε να γίνουν και που μας ταλάνιζαν τουλάχιστον από μέσα Δεκεμβρίου 2015 παίρνουν σιγά σιγά τέλος. Ευνοείται στο επόμενο διάστημα η ανάληψη νέων ευθυνών και υποχρεώσεων καθώς και η αναζήτηση νέων επαγγελματικών ευκαιριών.

18/08 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου: η Πανσέληνος του Αυγούστου τυχαίνει να είναι έκλειψη και να σηματοδοτεί στον εν λόγω άξονα το κλείσιμο ή το άνοιγμα ενός σημαντικού κεφαλαίου σε ό,τι αφορά διασκέδαση, φιλίες και ευκαιρίες για προσωπική ανάδειξη εντός μιας παρέας, ομάδας ή συλλογικότητας στην οποία ανήκει κανείς. Οι σχέσεις με γυναίκες, μητέρα και οικογένεια στο προσκήνιο.

22/08 Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο: Ζητήματα ταυτότητας, αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας περιστρέφονται επειγόντως γύρω από την ανάγκη για δουλειά, ρουτίνα και ευεξία δεδομένου του ασύμβατου τριγώνου που δέχεται από τη Σελήνη στον Κριό ο Ήλιος κατά την είσοδό του στην Παρθένο. Το τέλος των διακοπών έρχεται ταχέως.

30/08 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό με τον Ερμή στάσιμο προς ανάδρομο στην Παρθένο: ο πλανήτης του έρωτα και των χρημάτων επιστρέφει στο δεύτερο σπίτι της (το πρώτο είναι ο Ταύρος) με τον Ερμή να ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η ισορροπία που η Αφροδίτη υπόσχεται να φέρει στον ερωτικό και οικονομικό τομέα αναβάλλεται τουλάχιστον μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου οπότε ορθοδρομεί ο Ερμής και εισέρχεται ο Ήλιος στον Ζυγό.

 

Προβλέψεις Αυγούστου 2016: Πόσο μακριά μπορείτε να φτάσετε;

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας