Προβλέψεις Αυγούστου 2021: Βραδυφλεγής Βόμβα!

0
1308

Ο Αύγουστος ξεκινά με πέντε ανάδρομους πλανήτες (Δία, Κρόνο, Χείρωνα, Ποσειδώνα και Πλούτωνα) στους οποίους προστίθεται ο Ουρανός από τις 20 του μηνός, επιτείνοντας το κλίμα αναθεώρησης, ανακατάταξης και αναβρασμού σε κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο παγκοσμίως.

 

επιπλέον, η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται ήδη στο εργατικό και φιλότιμο ζώδιο της Παρθένου, κάνοντας τις διακοπές αυτές να «μυρίζουν» περισσότερο δουλειά, υποχρεώσεις, περιορισμούς και ανησυχία παρά παιχνίδι, ξενοιασιά και ανεμελιά, ειδικά από τις 12 του μηνός, που εισέρχεται και ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο, και πολύ περισσότερο από τις 23, οπότε εισέρχεται και ο Ήλιος στην Παρθένο. Τουλάχιστον, η λιονταρίσια Νέα Σελήνη της 8ης Αυγούστου φουντώνει την ανάγκη για διασκέδαση, η οποία φτάνει στο αποκορύφωμά της με την Πανσέληνο της 22ης Αυγούστου.

Επίτευξη περισσότερης ισορροπίας έρχεται σταδιακά από τις 16 του μηνός με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ζυγό στο οποίο ζώδιο εισέρχεται και ο Ερμής στις 30. Ωστόσο, ο μήνας στιγματίζεται από την αναδρομή του Ουρανού, δύο μόλις ημέρες πριν από την Πανσέληνο στο ζώδιο που ο ίδιος κυβερνά (Υδροχόος) και στο οποίο ζώδιο έχει ήδη επανεισέλθει ο Δίας, πράγμα που, σε συνδυασμό με τις αλλεπάλληλες ενεργοποιήσεις των φετινών εκλείψεων από τον Άρη, δείχνει ότι ο Αύγουστος είναι μια βραδυφλεγής βόμβα που περιμένει να εκραγεί ανά πάσα στιγμή!

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

08/08 Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Μια καινούργια αρχή που προωθεί την ανάγκη για δημιουργία, ψυχαγωγία και διασκέδαση παρά το κλίμα μιας γενικότερης αποδόμησης ή διάλυσης που έχει μόλις προηγηθεί (αποκλίνουσα ενεργοποίηση τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού από τα Φώτα). Παρά το ότι οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις και η ελευθερία του λόγου δεν είναι στα φόρτε τους (Φώτα = Ερμής/Κρόνος), υπάρχει η δυνατότητα για αποδράσεις, ακόμα και αν αυτές είναι από τον καναπέ του σπιτιού μας (αντίθεση Αφροδίτης-Ποσειδώνα και άνοπτος Άρης)!

12/08 Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο

Το μυαλό γίνεται αναλυτικό και ο λόγος κατά τι επικριτικός. Αν αποφευχθούν τάσεις εκδικητικότητας, η επιτυχία σε επικοινωνίες, μετακινήσεις και σύντομα ταξίδια είναι εγγυημένη – ελέγξτε, όμως, για καλό και για κακό ότι το αυτοκίνητο έχει βενζίνη αν θέλετε να πάτε μακριά (Ερμής σε σύνοδο με Βασιλίσκο και αντίθεση με Δία)!

16/08 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ζυγό

Ζητήματα σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικές συναλλαγές μπαίνουν στη θέση τους αρκεί να έχει κανείς ανοιχτό μυαλό. Πρωτοβουλίες για έκτακτες αποδράσεις μπορούν να λειτουργήσουν αναζωογονητικά σε σχέσεις που είχαν περιέλθει σε τέλμα (Αφροδίτη σε εξάγωνο με Σελήνη στον Τοξότη και ενάμισι τετράγωνο με Ουρανό).

20/08 Ο Ουρανός αναδρομεί

Ανατροπές της τελευταίας στιγμής θα απαιτήσουν να έχει προβλέψει κανείς χρόνο για το απρόοπτο. Ταυτόχρονα, ανοίγει μια πεντάμηνη περίοδος όπου αναθεωρούνται ζητήματα σχετικά με ιδεολογίες και αντιστασιακά ή επαναστατικά κινήματα. Με την ελευθερία να έχει αργήσει μια μέρα και μια αιωνιότητα, η κρατική διοίκηση και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα δεν έχουν πια το προνόμιο να κωφεύουν μπροστά σε εξεγερμένες φωνές… (Ουρανός σε τρίγωνο με Ερμή-Άρη και τετράγωνο με Κρόνο)

22/08 Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου

Τελευταία ευκαιρία του καλοκαιριού για καλοπέραση με φίλους και παρέες που οδηγεί σε ξεφάντωμα σαν να μην υπάρχει αύριο (Φώτα σε αναιρετικές μοίρες με συμμετοχή Δία). Ασυγκράτητη ανάγκη για ελευθερία που φτάνει τα όρια της παρεκτροπής (Φώτα = Άρης/Ουρανός).

23/08 Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο

Για τις επόμενες τριάντα περίπου ημέρες οι προβολείς πέφτουν στην ανάγκη για τάξη, εργασία και οργάνωση. Αν μάλιστα τα «σπάσατε» χθες, τότε κάποιος σήμερα θα πρέπει να μαζέψει τα «σπασμένα»…

30/08 Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό

Έρχεται περισσότερη πνευματική ισορροπία και ικανότητα επίτευξης συμβιβαστικών λύσεων σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ωστόσο, η ευθεία ενεργοποίηση του μεσοδιαστήματος Σελήνης/Πλούτωνα από τον Ερμή μιλάει για υφέρποντα συναισθήματα που περιμένουν εκτόνωση μέσω επικοινωνιών ή μετακινήσεων, για καλό ή για κακό!

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας