Προβλέψεις Αυγούστου 2022: «Αρχίζουν τα Όργανα!»

0
1332

Ο Αύγουστος παίρνει την σκυτάλη ενός θερμού και μάλλον εκρηκτικού μήνα επιφυλάσσοντάς μας μερικές ακόμα εντάσεις και συναισθηματικές κορυφώσεις, ειδικά κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου της 12ης Αυγούστου.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι μέρες εκείνες επικεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του μήνα καθώς θα επικρατεί μεγάλη συναισθηματική φόρτιση λόγω του ότι ταυτόχρονα ο Άρης θα ενεργοποιεί την σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου 2022. Μάλιστα, μια εβδομάδα αργότερα θα εισέρχεται στο ζώδιο των Διδύμων όπου, λόγω αναδρομής, θα παραμείνει για παραπάνω από επτά μήνες. Άρα, ο μήνας αυτός εγκαινιάζει μια περίοδο όπου θα κληθούμε, μεταξύ άλλων, να διαχειριστούμε εντάσεις και προκλήσεις σε λεκτικό και πνευματικό επίπεδο. Τέλος, ο Ερμής και η Αφροδίτη αλλάζουν ζώδιο στις 4 και στις 11 του μηνός, αντίστοιχα, ενώ ο Ουρανός αναδρομεί στις 23 Αυγούστου μαζί με την είσοδο του Ήλιου στην Παρθένο, η οποία ακολουθείται από Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 27 του μηνός με τον Ερμή να έχει μόλις αλλάξει ζώδιο για μία ακόμη φορά.

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

04/08 Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο

Παρά το κλίμα των διακοπών, το μυαλό πολλών αρχίζει να εστιάζεται σε ζητήματα εργασίας, υγείας και καθημερινότητας, τα οποία όμως στέφονται από επιτυχία (σύνοδος με Βασιλίσκο). Αγαπημένα πρόσωπα, σύντροφοι και συνεργάτες μπορούν να σταθούν ως αρωγοί στην τακτοποίηση των παραπάνω ζητημάτων (εξάγωνο με Σελήνη στον Ζυγό).

11/08 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Λέοντα

Περισσότερη εξωστρέφεια, γενναιοδωρία και ενθουσιασμός σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς εξευρίσκονται λύσεις ώστε να μπορέσει κανείς με μέτρο και πρόγραμμα και να απολαύσει τα πράγματα και να ταξιδέψει (Αφροδίτη = Δίας/Κρόνος).

12/08 Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου με τον Άρη να ενεργοποιεί έκλειψη

Κορύφωση του σεληνιακού κύκλου που ξεκίνησε στις 28 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα η οποία πρέπει να ευνόησε ταξίδια και καινούργιες αναζητήσεις παρά τυχόν απρόοπτα. Τώρα, με τον Άρη να ενεργοποιεί την σεληνιακή έκλειψη της 16ης Μαΐου και την Πανσέληνο να συμβαίνει στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου,  συναισθηματικές εξάρσεις και άγχη δοκιμάζουν φιλίες και ομάδες ανθρώπων σε μια προσπάθεια προσαρμογής σε συνθήκες αποδόμησης και μεταρρύθμισης που επικρατούν τουλάχιστον από τον περασμένο Μάιο (ενεργοποίηση τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού). Με υπομονή, επιμονή και βαθιά ανθεκτικότητα, όμως, δεν υπάρχει όνειρο που να μη μπορεί να υλοποιηθεί (Άρης στον Ταύρο σε εξάγωνο με Ποσειδώνα και τρίγωνο με Πλούτωνα)!

20/08 Ο Άρης εισέρχεται στους Διδύμους

Ο Άρης κάνει την είσοδό του σε ένα ζώδιο όπου, λόγω αναδρομής από 30 Οκτωβρίου 2022 έως 12 Ιανουαρίου 2023, θα παραμείνει συνολικά για παραπάνω από επτά μήνες και συγκεκριμένα μέχρι τις 25 Μαρτίου 2023. Από το ζώδιο αυτό θα ακονίσει την ικανότητά μας να επικοινωνούμε και να διαπραγματευόμαστε και θα δημιουργήσει την ανάγκη να υπερασπιστούμε τις ιδέες μας και τις απόψεις μας. Πνευματικές κατακτήσεις, ιδεολογικές μάχες, δράση σε «διπλό ταμπλό» και λεκτική βία αποτελούν μερικές μόνο από τις πιθανές εκφάνσεις αυτής της πολύμηνης επιρροής. Για περισσότερες πληροφορίες για το διάστημα που ο Άρης θα είναι ανάδρομος, διάβασε πατώντας εδώ.

23/08 Ο Ήλιος εισέρχεται στην Παρθένο με τον Ουρανό να αναδρομεί

Με το σταδιακό τέλος των καλοκαιρινών διακοπών τα φώτα στρέφονται πια στην ανάγκη για εργασία, υγεία και επιστροφή στην καθημερινότητα. Με τον Ουρανό να αναδρομεί, όμως, ταυτόχρονα, δημιουργείται ένα αίσθημα επείγοντος ώστε να βιώσει κανείς μερικές ακόμα τελευταίες στιγμές απεριόριστης ελευθερίας παρά τα τυχόν σημαντικά έξοδα και παρά το κόστος που μπορεί αυτό να συνεπάγεται για σχέσεις και συνεργασίες (Ουρανός στην κορυφή ταυ-τετραγώνου με αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου).

27/08 Νέα Σελήνη στην Παρθένο με τον Ερμή να έχει μόλις εισέλθει στον Ζυγό

Μια καινούργια αρχή που στοχεύει στην τακτοποίηση και την εύρεση κατάλληλων ισορροπιών σε ζητήματα που αφορούν την εργασία, την υγεία και την καθημερινότητα. Επιπλέον, παρά το πιθανό άγχος και τις πιθανές διενέξεις σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω ξαφνικών οικονομικών βαρών (Νέα Σελήνη σε κρίσιμη μοίρα Αφροδίτης σε τετράγωνο με Άρη, Αφροδίτη σε ταυ-τετράγωνο με Κρόνο-Ουρανό), υπάρχει διάχυτο πνεύμα συνεργασίας και διαλλακτικότητας ώστε με πίστη, αισιοδοξία και ελπίδα να αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες (Ερμής στον Ζυγό σε τρίγωνο με Άρη, Ερμής= Δίας/Ποσειδώνας).

 

Ακούστε όλα τα Podcasts για τις Αστρολογικές Προβλέψεις

Δείτε το Ολοκληρωμένο διαδικτυακό πρόγραμμα σπουδών
της Σχολής Επιστημονικής και Ανθρωπιστικής Αστρολογίας

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας