Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Ιανουαρίου 2017 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται έντονα από την ανάγκη για χαλάρωση και απόδραση δεδομένης της ταυτόχρονης παρουσίας της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του μήνα. Επιπλέον, ο Ερμής παραμένει ανάδρομος μέχρι τις 8 Ιανουαρίου συνεχίζοντας το κλίμα εσωστρέφειας του τρίτου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου. Πρόκειται, άλλωστε, για τον απόηχο της εορταστικής περιόδου. Η εσωστρέφεια και οι συνακόλουθες καθυστερήσεις ή/και παρεξηγήσεις αφορούν ιδιαίτερα στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας αφού η αναδρομή του Ερμή ξεκίνησε στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ο Ήλιος, βέβαια, παραμένει στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 19 Ιανουαρίου υπενθυμίζοντάς μας τη σημασία των επαγγελματικών μας υποχρεώσεων. Μάλιστα, επιφυλάσσει σχετικές εντάσεις κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω στις 12 Ιανουαρίου. Τέλος, ο Ιανουάριος φιλοξενεί μια Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 28 Ιανουαρίου ακολουθούμενη λίγο αργότερα από την αλλαγή ζωδίου του Άρη και την είσοδό του στον Κριό, το ζώδιο της κυριαρχίας του.

Ας δούμε με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα παραπάνω αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

03/01 Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Ιχθύς

Η αγάπη για τη χαλάρωση και την απόδραση έχει την τιμητική της ενώ η εξιδανίκευση του έρωτα δίνει και παίρνει. Το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στην μηδενική μοίρα του Αιγόκερω φέρνει την ευκαιρία για κάποια σημαντική αγορά που εκκρεμεί καιρό και που αφορά πράγματα ή θέματα Ερμή (π.χ., βιβλία, κινητά, υπολογιστές, μεταφορικά μέσα, μαθήματα, σεμινάρια).

04/01 Ο ανάδρομος Ερμής (επαν-)εισέρχεται στον Τοξότη

Εκπαιδευτικές, διδακτικές, νομικές ή ταξιδιωτικές εκκρεμότητες βγαίνουν στο φως και απαιτούν την προσοχή μας.

08/01 Ο Ερμής ορθοδρομεί στον Τοξότη

Προηγούμενες καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις ή αναβολές λαμβάνουν τέλος, αυξάνεται η εξωστρέφεια του νου και παίρνουν φωτιά τα κινητά!

12/01 Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω και επανείσοδος Ερμή στον Αιγόκερω

Το μυαλό επανεστιάζεται στην επαγγελματική ανέλιξη και την κοινωνική αναρρίχηση προσπαθώντας να βρει την κατάλληλη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Η συμμετοχή του άξονα των Φώτων σε μεγάλο παρορμητικό σταυρό με Δία, Ουρανό και Πλούτωνα αυξάνει την όρεξη για δράση και δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα με πολλές δυνατότητες για εκ βάθρων αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

19/01 Ο Ήλιος εισέρχεται στον Υδροχόο

Τα φώτα πέφτουν στην ελευθερία, την ανατροπή και την κοινωνική αλληλεγγύη.

28/01 Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και είσοδος Άρη στον Κριό

Ένα καινούργιο ξεκίνημα που χαρακτηρίζεται από περισσότερη ελευθερία, πρωτοτυπία και ενθουσιασμό και που βάζει φωτιά στα φρένα!!

 

Προβλέψεις Ιανουαρίου 2017: Dream a little dream…

vpetritsis

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Στη γέφυρα του Γαλατά

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.