Προβλέψεις Ιουλίου 2016 | Επιστρέφουμε Δριμύτεροι!

0
595

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Ιουλίου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται έντονα από την ανάκαμψη της ζωτικότητας χάρη στην επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η ανάκαμψη της ζωτικότητας στο πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να αφορά περισσότερο θέματα εθνικά, οικογενειακά και συναισθηματικά με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4 Ιουλίου και με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο να βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 12, 14 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα. Στο δεύτερο μισό του μήνα η ανάκαμψη της ζωτικότητας βοηθά για παιχνίδι και διασκέδαση με το πέρασμα της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο, η πανσέληνος στις 20 του μηνός βγάζει έντονη εργασιομανία η οποία μάλλον επανέρχεται από τις 30 Ιουλίου και μετά με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο. Ας δούμε λίγο πιο λεπτομερώς και με χρονολογική σειρά τι σημαίνουν τα παραπάνω:

01/07 Ο Άρης ορθοδρομεί: η δράση, η ενέργεια και η ζωτικότητα επανακάμπτουν μετά από ένα διάστημα «χειμερίας νάρκης» που κράτησε δυόμισι μήνες. Πρωτοβουλίες και δράσεις που ξεκίνησαν γύρω στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου αρχίζουν να ολοκληρώνονται.

04/07 Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: ένα νέο ξεκίνημα που ευνοεί την άνθιση αντισυμβατικών και πρωτότυπων ιδεών και συζητήσεων γύρω από θέματα εθνικά, οικογενειακά και συναισθηματικά όπως μαρτυρά η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον εκτός ορίων Ερμή.

09/07 Ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει εντός ορίων: οι ιδέες και οι συζητήσεις παραμένουν εστιασμένες στο έθνος, την οικογένεια και το συναίσθημα αλλά χάνουν τον χαρακτήρα του αντισυμβατικού και του πρωτότυπου.

12/07 και 14/07 Η Αφροδίτη και ο Ερμής, αντίστοιχα, εισέρχονται στον Λέοντα: η καρδιά και το μυαλό συντονίζονται στοχεύοντας στο παιχνίδι, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και τη γενναιοδωρία.

20/07 Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω: ανάγκη για ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας με την πρώτη να κερδίζει, να πρωτοπορεί και να φέρνει επιτυχίες, ενδεχομένως μέσα από εργασιομανία, όπως μαρτυρά η Σελήνη στην απόλυτη έξαρση του Άρη να χορηγείται από Κρόνο σε σύνοδο με απλανή Αντάρη.

22/07 Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα: ο πλανήτης της δημιουργίας επιστρέφει στο σπίτι του. Η δημιουργικότητα, το παιχνίδι και η διασκέδαση στο προσκήνιο.

30/07 Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και 31/07 ο Ουρανός αναδρομεί: Η ανάγκη για ελευθερία πιο δυνατή από ποτέ αλλά το μυαλό μοιάζει να είναι περισσότερο εστιασμένο στη δουλειά, την καθημερινότητα και την υγεία. Τυχόν διακοπές και άδειες μάλλον γεννούν ενοχές ή άγχος και δυσκολία χαλάρωσης.

 

Προβλέψεις Ιουλίου 2016: Επιστρέφουμε Δριμύτεροι!

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας