594 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Ιουλίου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται έντονα από την ανάκαμψη της ζωτικότητας χάρη στην επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία την πρώτη κιόλας μέρα του μήνα. Πιο συγκεκριμένα, η ανάκαμψη της ζωτικότητας στο πρώτο μισό του μήνα φαίνεται να αφορά περισσότερο θέματα εθνικά, οικογενειακά και συναισθηματικά με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου στις 4 Ιουλίου και με την Αφροδίτη, τον Ερμή και τον Ήλιο να βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 12, 14 και 22 Ιουλίου αντίστοιχα. Στο δεύτερο μισό του μήνα η ανάκαμψη της ζωτικότητας βοηθά για παιχνίδι και διασκέδαση με το πέρασμα της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα. Ωστόσο, η πανσέληνος στις 20 του μηνός βγάζει έντονη εργασιομανία η οποία μάλλον επανέρχεται από τις 30 Ιουλίου και μετά με τον Ερμή να εισέρχεται στην Παρθένο. Ας δούμε λίγο πιο λεπτομερώς και με χρονολογική σειρά τι σημαίνουν τα παραπάνω:

01/07 Ο Άρης ορθοδρομεί: η δράση, η ενέργεια και η ζωτικότητα επανακάμπτουν μετά από ένα διάστημα «χειμερίας νάρκης» που κράτησε δυόμισι μήνες. Πρωτοβουλίες και δράσεις που ξεκίνησαν γύρω στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου αρχίζουν να ολοκληρώνονται.

04/07 Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: ένα νέο ξεκίνημα που ευνοεί την άνθιση αντισυμβατικών και πρωτότυπων ιδεών και συζητήσεων γύρω από θέματα εθνικά, οικογενειακά και συναισθηματικά όπως μαρτυρά η σύνοδος της Νέας Σελήνης με τον εκτός ορίων Ερμή.

09/07 Ο Ερμής στον Καρκίνο επιστρέφει εντός ορίων: οι ιδέες και οι συζητήσεις παραμένουν εστιασμένες στο έθνος, την οικογένεια και το συναίσθημα αλλά χάνουν τον χαρακτήρα του αντισυμβατικού και του πρωτότυπου.

12/07 και 14/07 Η Αφροδίτη και ο Ερμής, αντίστοιχα, εισέρχονται στον Λέοντα: η καρδιά και το μυαλό συντονίζονται στοχεύοντας στο παιχνίδι, τη διασκέδαση, τη δημιουργικότητα και τη γενναιοδωρία.

20/07 Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου/Αιγόκερω: ανάγκη για ισορροπία μεταξύ καριέρας και οικογένειας με την πρώτη να κερδίζει, να πρωτοπορεί και να φέρνει επιτυχίες, ενδεχομένως μέσα από εργασιομανία, όπως μαρτυρά η Σελήνη στην απόλυτη έξαρση του Άρη να χορηγείται από Κρόνο σε σύνοδο με απλανή Αντάρη.

22/07 Ο Ήλιος εισέρχεται στον Λέοντα: ο πλανήτης της δημιουργίας επιστρέφει στο σπίτι του. Η δημιουργικότητα, το παιχνίδι και η διασκέδαση στο προσκήνιο.

30/07 Ο Ερμής εισέρχεται στην Παρθένο και 31/07 ο Ουρανός αναδρομεί: Η ανάγκη για ελευθερία πιο δυνατή από ποτέ αλλά το μυαλό μοιάζει να είναι περισσότερο εστιασμένο στη δουλειά, την καθημερινότητα και την υγεία. Τυχόν διακοπές και άδειες μάλλον γεννούν ενοχές ή άγχος και δυσκολία χαλάρωσης.

 

Προβλέψεις Ιουλίου 2016: Επιστρέφουμε Δριμύτεροι!

vpetritsis

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.