Προβλέψεις Μαΐου 2016 | Οικονομικές και Νομοθετικές Αναθεωρήσεις

0
513

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Μαΐου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται από αργούς ρυθμούς λόγω οικονομικών και νομοθετικών αναθεωρήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το αργό κλίμα του δεύτερου μισού του Απριλίου συνεχίζεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Μαΐου. Έτσι, παρά την ορθοδρόμηση του Δία στις 10 του μηνός, ο Ερμής, χορηγός του Δία, παραμένει στο ζώδιο του Ταύρου καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαΐου, ανάδρομος μάλιστα έως τις 23 του μηνός. Εξίσου ανάδρομος παραμένει και ο Άρης για ολόκληρο τον μήνα Μάιο. Επιπλέον, στο νωχελικό και διστακτικό ζώδιο του Ταύρου θα βρίσκεται τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη έως τις 20 και 24 του μηνός αντίστοιχα. Τέλος, η επιρροή των ανάδρομων Ερμή και Άρη θα είναι αισθητή και στη Νέα Σελήνη της 6ης Μαΐου και στην Πανσέληνο της 21ης Μαΐου. Ας δούμε λίγο πιο λεπτομερώς και με χρονολογική σειρά τι σημαίνουν τα παραπάνω:

06/05 Νέα Σελήνη στον Ταύρο: ένα νέο ξεκίνημα που υπόσχεται περισσότερη σταθερότητα, εύνοια, δύναμη και οικονομική εξασφάλιση, όπως μαρτυρά το μεγάλο τρίγωνο στη γη στο οποίο συμμετέχουν τα Φώτα με Δία και Πλούτωνα. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι μισοί πλανήτες είναι ανάδρομοι (Ερμής, Άρης, Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας) σηματοδοτεί σημαντικές καθυστερήσεις στην υλοποίηση της παραπάνω υπόσχεσης.

10/05 Ο Δίας ορθοδρομεί: μετά από αναδρομή τεσσάρων μηνών ο πλανήτης της τύχης και της εύνοιας ορθοδρομεί και υπόσχεται περισσότερα εργασιακά οφέλη από τη θέση του στην Παρθένο εφόσον, όμως, ορθοδρομήσει και ο χορηγός του Ερμής στις 23 Μαΐου.

20/05 Ο Ήλιος εισέρχεται στους Διδύμους: η επικοινωνία και η ταχύτητα ανακτούν σιγά σιγά τη σημασία τους ενώ ζητήματα ταυτότητας, αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας περιστρέφονται πια γύρω από την αναζήτηση πληροφοριών, την ανταλλαγή ιδεών, τη συγγραφή και τις μετακινήσεις. Η αντίθεση με τον Άρη κατά την είσοδό του στους Διδύμους σηματοδοτεί λογομαχίες και νοητική υπερένταση.

21/05 Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη: οι λογομαχίες και η νοητική υπερένταση κορυφώνονται με αφορμή την ανάγκη για οικονομική σταθερότητα και αποταμίευση όπως μαρτυρά η Αφροδίτη στον Ταύρο σε σύνοδο με τον Ήλιο και αντίθεση με Σελήνη και Άρη.

23/05 Ο Ερμής ορθοδρομεί στον Ταύρο: οικονομικές καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις φαίνεται να παίρνουν τέλος ενώ ταυτόχρονα επέρχεται περισσότερη επικοινωνιακή εξωστρέφεια.

24/05 Η Αφροδίτη εισέρχεται στους Διδύμους: ο έρωτας ταξιδεύει και οι οικονομικές συναλλαγές επιταχύνονται. Ωστόσο, η αντίθεση με τον Άρη κατά την είσοδο της Αφροδίτης στο εν λόγω ζώδιο μας λέει ότι οι λογομαχίες λόγω οικονομικών ζητημάτων δεν έχουν λάβει ακόμα τέλος.

27/05 Ο Άρης ανάδρομος εισέρχεται στον Σκορπιό: επανεξέταση δράσεων και πρωτοβουλιών που πάρθηκαν από 18 Φεβρουαρίου, οπότε ο Άρης έμπαινε στη σκιά του, έως και 6 Μαρτίου οπότε ο Άρης έβγαινε από τον Σκορπιό.

 

 

Προβλέψεις Μαΐου 2016: Οικονομικές και Νομοθετικές Αναθεωρήσεις

Βαγγέλης Πετρίτσης

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας