Η πολεμικότητα και εκρηκτικότητα του Οκτωβρίου όχι μόνο συνεχίζεται αλλά αποκορυφώνεται μέσα στον Νοέμβριο καθώς ορθοδρομεί ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, μαζί με τη Νέα Σελήνη στις 15 Νοεμβρίου και ξεκινά εποχή εκλείψεων με τη σεληνιακή έκλειψη της 30ης Νοεμβρίου.

 

Πέρα από τον Άρη, έχουμε δύο ακόμα ορθοδρομήσεις πλανητών, αυτή του Ερμή στις 3 Νοεμβρίου και αυτή του Ποσειδώνα στις 29 του μηνός, μια μέρα πριν την έκλειψη. Συνεπώς, η έκλειψη σηματοδοτεί την πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό (Φεβρουάριο 2020) όπου όλοι οι πλανήτες είναι ορθόδρομοι (εκτός Χείρωνα), πράγμα που θα επιτρέψει σε πολλές υποθέσεις να πάρουν μπρος μετά από μήνες απραξίας ή καθυστερήσεων και αναβολών. Τέλος, έχουμε τρεις αλλαγές ζωδίων από πλανήτες μέσα στον μήνα: στις 10 ο Ερμής, ορθόδρομος πια, επανεισέρχεται στον Σκορπιό και στις 21 η Αφροδίτη εισέρχεται στο ίδιο ζώδιο ενώ ο Ήλιος στον Τοξότη.

Ας δούμε, όμως, με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα προαναφερθέντα αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

03/11 Ο Ερμής ορθοδρομεί

Επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις που εκκρεμούν, ήδη από το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, αρχίζουν να τακτοποιούνται με αρκετό άγχος, ωστόσο, ίσως λόγω έλλειψης χρόνου ή λόγω ανάγκης για αναθεωρήσεις ή ακόμα και ακυρώσεις συμφωνιών και διαπραγματεύσεων (Ερμής σε κρίσιμη μοίρα Άρη και τετράγωνο με Κρόνο).

10/11 Ο Ερμής επανεισέρχεται στον Σκορπιό

Εξονυχιστική αναζήτηση πληροφοριών οδηγεί σε μεγάλες αποκαλύψεις ενώ μυστικές ή παρασκηνιακές επικοινωνίες και συμφωνίες έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν μεγάλο πάταγο (Ερμής = Δίας/Ουρανός). Η ελευθερία του λόγου, αν και ακόμα πνιγμένη, ανακτά σταδιακά τη φωνή της (Ερμής σε αποκλίνον τετράγωνο με Κρόνο).

15/11 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό με ορθοδρόμηση Άρη

Μια καινούργια αρχή με έντονα πολεμική διάθεση που έχει συσσωρευτεί από τα τέλη Ιουλίου, όταν ο Άρης βρισκόταν στην ίδια μοίρα όπου βρίσκεται τώρα, και που αποκαλύπτει ξεκάθαρα την ύπαρξη δύο στρατοπέδων: το ένα που δίνει ευκαιρία στο δόγμα του τρόμου να παγιωθεί (Νέα Σελήνη σε εξάγωνο με Δία-Πλούτωνα-Κρόνο) και το άλλο, πιο μοναχικό, που μάχεται χωρίς να μπορεί να διοχετεύσει αποτελεσματικά την αντίθεσή του (άνοπτος Άρης και άνοπτη αντίθεση Ερμή-Ουρανού).

Διαβάστε περισσότερα: Νέα Σελήνη στον Σκορπιό | Λάβετε Θέσεις… Έτοιμοι… Μαρς;

21/11 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Σκορπιό και ο Ήλιος στον Τοξότη

Για τον επόμενο μήνα τα φώτα στρέφονται στην αισιοδοξία, το ταξίδι και την επούλωση προσωπικών πληγών, αλλά η κρίση σε σχέσεις, αξίες και οικονομικά ζητήματα δεν επιτρέπει στην αισιοδοξία να βιωθεί ολοκληρωμένα (Ήλιος σε τρίγωνο με Χείρωνα και ημιεξάγωνο με Αφροδίτη στο ζώδιο της αδυναμίας της).

30/11 Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη με ορθοδρόμηση Ποσειδώνα

Ιδανικά και όνειρα που μπορεί να είχαν μπει στον «πάγο» από τον περασμένο Ιούνιο αρχίζουν να «ξεπαγώνουν» προκαλώντας, ωστόσο, κλίμα διάλυσης, υπονόμευσης ή αβεβαιότητας σε σχέσεις και συνεργασίες (Ποσειδώνας σε τετράγωνο με Δεσμούς Σελήνης) και μαζί συναισθηματικές εκρήξεις λόγω δυσκολίας αποτελεσματικής προσαρμογής σε έναν κόσμο που έχει γίνει άνω κάτω (άξονας Πανσελήνου σε σκληρές δευτερεύουσες όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα).

Διαβάστε περισσότερα:Σεληνιακή Έκλειψη στον Άξονα Διδύμων-Τοξότη | Ευκαιρίες σε έναν Κόσμο Άνω-Κάτω!

 

Newsletter εγγραφή

 

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας