Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016 | Και στην κορφή κανέλα!

0
1407

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός χαρακτηρίζεται έντονα από επαγγελματικές και κρατικές εξελίξεις δεδομένης της παρουσίας του Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μάλιστα, οι εξελίξεις αυτές φαίνεται να έχουν έναν αρκετά ασυνήθιστο χαρακτήρα όπως μαρτυρά μια σειρά από αστρολογικές ενδείξεις: ο εκτός ορίων και ανάδρομος Ερμής στον Αιγόκερω, η εκτός ορίων Αφροδίτη στον Αιγόκερω, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο και η ορθοδρόμηση του Χείρωνα και του Ουρανού στις αρχές και στα τέλη του μήνα αντίστοιχα. Επίσης, ο Δεκέμβριος φιλοξενεί μία Πανσέληνο στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 14 Δεκεμβρίου και μία Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω στις 29 Δεκεμβρίου. Τέλος, ο Άρης και ο Ήλιος αλλάζουν ζώδιο στις 19 και 21 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.

Ας δούμε με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα παραπάνω αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

02/12 Ο Χείρωνας ορθοδρομεί και ο Ερμής στον Αιγόκερω βγαίνει εκτός ορίων

Το εναλλακτικό, το διαφορετικό, το ασυνήθιστο και το αντισυμβατικό φαίνεται να κερδίζουν πόντους σε ό,τι αφορά ιδέες για επαγγελματική ανέλιξη και κοινωνική αναρρίχηση. Παραιτήσεις ή απολύσεις είναι πιθανές.

03/12 Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω επιστρέφει εντός ορίων

Επιστρέφει η ομαλότητα σε επαγγελματικές ή μακροχρόνιες σχέσεις που μπορεί να κλυδωνίστηκαν τουλάχιστον από 12 Νοεμβρίου 2016 και μετά.

07/12 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Υδροχόο χωρίς όψεις

Η αγάπη για την ελευθερία και την ανατροπή γίνεται αντικείμενο εμμονής γιατί μάλλον πέφτει στο κενό. Ο λόγος έχει να κάνει με αντικειμενικά εμπόδια που τίθενται από ιθύνοντες και φιγούρες εξουσίας όπως μαρτυρά το ταυτόχρονο ημιτετράγωνο με τον Ήλιο ο οποίος είναι σε σύνοδο με Κρόνο.

14/12 Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη

Νοητικό άγχος και ανησυχία που μπορεί να μετουσιωθεί σε επικοινωνιακό χάρισμα για την επιτυχή διάνοιξη σημαντικών επαγγελματικών οριζόντων. Αυτό φαίνεται να αποκαλύπτει ο σχηματισμός αέρινου χαρταετού στον οποίο συμμετέχει ο άξονας της Πανσελήνου με κορυφή Ήλιο-Κρόνο στον Τοξότη.

17/12 Ο Ερμής στον Αιγόκερω επιστρέφει εντός ορίων

Τυχόν ιδέες για επαγγελματική ανέλιξη και κοινωνική αναρρίχηση χάνουν τον ασυνήθιστο και αντισυμβατικό τους χαρακτήρα.

19/12 Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύς και ο Ερμής στον Αιγόκερω αναδρομεί

Ευκαιρία για αποδράσεις και ρομαντικές πρωτοβουλίες που εκκρεμούσαν εδώ και καιρό λόγω επαγγελματικών και κοινωνικών υποχρεώσεων.

21/12 Χειμερινό ηλιοστάσιο

Ο Ήλιος εισέρχεται στον Αιγόκερω και ορίζει τις τάσεις για το επόμενο τρίμηνο. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στους Ιχθύς παρέχει την ευκαιρία για ευφάνταστες δράσεις και πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά ζητήματα επαγγελματικής ταυτότητας, αυτοέκφρασης και δημιουργικότητας.

29/12 Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και 30/12 ο Ουρανός ορθοδρομεί με Ερμή ανάδρομο

Ένα καινούργιο επαγγελματικό ξεκίνημα που χαρακτηρίζεται από περισσότερη ελευθερία και ενθουσιασμό και που εκκρεμούσε από τέλη Ιουλίου όταν ο Ουρανός αναδρομούσε επανέρχεται δριμύτερο.

 

Προβλέψεις Δεκεμβρίου 2016: Ασυνήθιστες επαγγελματικές και κρατικές εξελίξεις!

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας