Προβλέψεις Νοεμβρίου 2016 | Το απρόβλεπτο επί τάπητος!

0
5748

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Νοεμβρίου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός συνεχίζει το κλίμα των ασυνήθιστων, έως και ακραίων, εξελίξεων που έχουν ήδη μπει σε τροχιά από τον περασμένο Ιούνιο. Τότε η Αφροδίτη και ο Ερμής έβγαιναν εκτός ορίων ακολουθούμενοι από τον Άρη στις 2 Αυγούστου. Τώρα, αν και ο Άρης έχει ήδη επιστρέψει «στα φυσιολογικά πλαίσια» από 30 Οκτωβρίου, η είσοδός του στον Υδροχόο στις 9 Νοεμβρίου του θυμίζει ότι έχει αφήσει κάποιες τελευταίες ανατροπές σε εκκρεμότητα. Επιπλέον, η Αφροδίτη παραμένει εκτός ορίων καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα και ο Ερμής κατά το δεύτερο μισό. Τέλος, ο Νοέμβριος φιλοξενεί μία Πανσέληνο και μία Νέα Σελήνη ενώ τέσσερις πλανήτες αλλάζουν ζώδιο από μία φορά ο καθένας. Οι αλλαγές αυτές υπογραμίζουν τη γενικότερη ρευστότητα και έλλειψη προβλεψιμότητας από την οποία χαρακτηρίζεται η περίοδος.

Ας δούμε με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα παραπάνω αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

09/11 Ο Άρης εισέρχεται στον Υδροχόο χωρίς όψεις

Ανατρεπτικές δράσεις και πρωτοβουλίες ελευθερίας και αλληλεγγύης προκαλούν εμμονή καθώς φαίνεται να πέφτουν στο κενό. Ο λόγος έχει να κάνει με αντικειμενικά εμπόδια που τίθενται από κράτος, κοινωνία και ιθύνοντες όπως μαρτυρά το ταυτόχρονο ημιτετράγωνο με τον Κρόνο.

12/11 Η Αφροδίτη εκτός ορίων εισέρχεται στον Αιγόκερω και ο Ερμής στον Τοξότη

Πιθανός «εκτροχιασμός» επαγγελματικών ή μακροχρόνιων σχέσεων με αφορμή ειλικρινείς έως και αυθάδεις συζητήσεις.

14/11 Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού

Αποκορυφώνεται η ανάγκη για εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων επίτευξης υλικής και συναισθηματικής εξασφάλισης όπως μαρτυρά ο Χείρωνας από θέση σφήνας με τον άξονα της Πανσελήνου.

18/11 Ο Ερμής στον Τοξότη βγαίνει εκτός ορίων

Ιδέες και επικοινωνίες γύρω από θέματα νομικά, εξωτερικού και ανώτερης εκπαίδευσης αποκτούν έναν χαρακτήρα αντισυμβατικό και ασυνήθιστο έως και ακραίο.

21/11 Ο Ποσειδώνας ορθοδρομεί και ο Ήλιος μπαίνει στον Τοξότη

Τα φώτα πέφτουν στην ελευθερία, το ταξίδι και τη διάνοιξη καινούργιων οριζόντων καθώς όνειρα και ιδανικά που είχαν μπει στον «πάγο» από τα μέσα Ιουνίου 2016 επανέρχονται δριμύτερα.

29/11 Νέα Σελήνη στον Τοξότη

Ένα καινούργιο και ονειροπόλο ξεκίνημα σχετικά με ζητήματα νομικά, εξωτερικού και ανώτερης εκπαίδευσης που ενδέχεται ωστόσο να δημιουργήσει αισθήματα ανικανοποίητου λόγω τετραγώνου με Ποσειδώνα.

 

Προβλέψεις Νοεμβρίου 2016: Το απρόβλεπτο επί τάπητος!

vpetritsis

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας