Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016 | Εύθραυστες Ισορροπίες!

0
Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016

464 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Του Βαγγέλη Πετρίτση, PhD

Οι προβλέψεις Οκτωβρίου 2016 εκτιμούν ότι ο μήνας αυτός υπόσχεται περισσότερη ισορροπία χάρη στη Νέα Σελήνη στον Ζυγό που πραγματοποιείται την πρώτη κιόλας ημέρα του μήνα. Ωστόσο, με τον Άρη να παραμένει εκτός ορίων μέχρι το τέλος του μήνα η ισορροπία αυτή είναι μάλλον εύθραυστη. Υπάρχει, δηλαδή, ακόμα ένα κλίμα πρωτότυπων και ασυνήθιστων, έως και ακραίων, εξελίξεων που έχουν ήδη μπει σε τροχιά από τον περασμένο Ιούνιο όταν η Αφροδίτη και ο Ερμής έβγαιναν εκτός ορίων ακολουθούμενοι από τον Άρη στις 2 Αυγούστου. Αν και ο Άρης ξαναγυρνά «στα φυσιολογικά πλαίσια» στις 30 Οκτωβρίου, θα έχει δώσει στο μεταξύ την «εκτός ορίων» σκυτάλη στην Αφροδίτη από 26 του μηνός. Τέλος, ο Οκτώβριος φιλοξενεί μία Πανσέληνο και μία επιπλέον Νέα Σελήνη και ο Ερμής αλλάζει ζώδιο δύο φορές ενώ ο Ήλιος και η Αφροδίτη μία.

Ας δούμε με χρονολογική σειρά και με περισσότερη λεπτομέρεια τα παραπάνω αξιοσημείωτα αστρολογικά φαινόμενα του μήνα:

01/10 Νέα Σελήνη στον Ζυγό: ένα νέο ξεκίνημα που υπόσχεται περισσότερη αρμονία και ισορροπία και που ευνοεί τη σταθερή διάνοιξη καινούργιων οριζόντων χάρη στη βοήθεια του Δία και του Κρόνου. Ωστόσο, βασική προϋπόθεση είναι να μπορεί κανείς να μεταμορφωθεί και να αναρριχηθεί με τρόπους που δεν θα είχε ποτέ διανοηθεί στο παρελθόν όπως μαρτυρά η Αφροδίτη, χορηγός της Νέας Σελήνης, από τον Σκορπιό σε συνδυασμό με τον Άρη εκτός ορίων στον Αιγόκερω.

07/10 Ο Ερμής εισέρχεται στον Ζυγό: η σκέψη γίνεται πιο ισορροπημένη και οι επικοινωνίες μας στοχεύουν στην εξεύρεση συμβιβαστικών λύσεων.

16/10 Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού: συναισθηματικές εντάσεις που προκαλούν τριγμούς σε σχέσεις και συνεργασίες λόγω ανάγκης για προσωπική ελευθερία όπως μαρτυρά η Σελήνη στον Κριό σε σύνοδο με τον Ουρανό. Το ταυτόχρονο τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη και τον Πλούτωνα οξύνει το πολεμικό και ασυμβίβαστο κλίμα.

18/10 Η Αφροδίτη εισέρχεται στον Τοξότη: ο έρωτας «πάει ταξίδι» ενώ η ελευθερία γίνεται το σύνθημα σε σχέσεις και συνεργασίες.

23/10 και 24/10 Ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται στον Σκορπιό: ο προβολέας πέφτει σε ιδέες, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις οι οποίες ξεκίνησαν κοντά στις 12 Σεπτεμβρίου, με την κατώτερη σύνοδο Ηλίου-Ερμή, και για τις οποίες ήρθε η ώρα είτε να «πεθάνουν» είτε να «αναστηθούν».

26/10 Η Αφροδίτη στον Τοξότη βγαίνει εκτός ορίων: η ανάγκη για ελευθερία σε σχέσεις και συνεργασίες αποκτά έναν χαρακτήρα πρωτότυπο και ασυνήθιστο έως και ακραίο.

30/10 Νέα Σελήνη στον Σκορπιό σε τρίγωνο με Ποσειδώνα ενώ ο Άρης επιστρέφει εντός ορίων: ένα νέο ξεκίνημα που στοχεύει στην αναγέννηση μέσω της φαντασίας χάρη στην εξομάλυνση κινήσεων και πρωτοβουλιών οι οποίες είχαν ληφθεί εντός του προηγούμενου τριμήνου.

 

Προβλέψεις Οκτωβρίου 2016: Εύθραυστες Ισορροπίες!

vpetritsis

vpetritsis

Ως Διδάκτωρ Ψυχολογίας, πιστοποιημένος ανθοθεραπευτής και βραβευμένος αστρολόγος από τον Αστρολογικό Σύνδεσμο Μεγάλης Βρετανίας, ο Βαγγέλης Πετρίτσης παρέχει συνεδρίες ψυχολογικές, αστρολογικές και ανθοθεραπευτικές με βασικό γνώμονα τη διεύρυνση της αυτογνωσίας των πελατών του και την απαλλαγή τους από αρνητικές ψυχολογικές και νοητικές καταστάσεις.
Παραδίδει επίσης μαθήματα αστρολογίας διά ζώσης αλλά και διά ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο πλαίσιο του Προγράμματος Σπουδών Αστρολογίας που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.
Διατελεί Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Φίλων Αστρολογίας (ΠΑ.ΣΥ.Φ.Α.), ενός σωματείου που στοχεύει στη διάδοση της αστρολογικής παιδείας και έρευνας στην Ελλάδα.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία του Βαγγέλη Πετρίτση
vpetritsis

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.