Αν το προϊόν /υπηρεσία που θέλεις να προωθήσεις είναι σχετική με αυτογνωσία, υγεία, διατροφή, άσκηση, ψυχολογία, life coaching κ.ά., τότε ΝΑΙ έχεις μία θέση στην Όμορφη Ζωή και μπορείς να προβάλεις τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σου αλληλεπιδρώντας & συνδημιουργώντας μαζί μας!

epaggelmatias business provoli diafimisi omorfizoi

Στην Όμορφη Ζωή έχουμε την υποδομή, τα εργαλεία και τις μεθόδους για την πλήρη ανάδειξη και προβολή των προϊόντων και υπηρεσιών σας οικονομικά και σε απόλυτα στοχευμένα κοινά.

Digital Marketing για την Σωστή Προβολή σου

Το digital marketing αφορά την σύνδεση με το κοινό σας στο σωστό μέρος την κατάλληλη στιγμή. Στην εποχή της ψηφιοποίησης, η καταλληλότερη στρατηγική θα ήταν να συναντήσετε τους πελάτες σας online, όπου ήδη ξοδεύουν αρκετό χρόνο.

Ενσωματώνοντας στο marketing στρατηγικές επικεντρωμένες στην τεχνολογία, οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων μπορούν εύκολα να κερδίσουν καλύτερα αποτελέσματα.

Ανεξάρτητα από το τι πουλάει η επιχείρησή σας, το ψηφιακό marketing μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά για οποιαδήποτε επιχείρηση.

Περιεχόμενο & Εμφανίσεις

Για να επικοινωνήσετε το προϊόν / υπηρεσία σας με το κοινό, χρειάζεστε δύο βασικά στοιχεία Επαγγελματικό Περιεχόμενο και πολλές Εμφανίσεις στο κατάλληλο κοινό!

Περιεχόμενο

Με στελέχη σε όλες τις απαραίτητες ειδικότητες (δημοσιογράφοι, marketer, γραφίστες, ακαδημαϊκοί, Social Media specialists, κλπ) ετοιμάζουμε, φιλοξενούμε και προβάλλουμε άριστα την προσωπική σας εικόνα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας!

Εμφανίσεις

Προσφέρουμε πλήθος επιλογών για την προβολή σας στην ιστοσελίδα μας, ισχυρή και αξιόπιστη βάση αναγνωστών για αποστολές ενημερωτικών μηνυμάτων, δημοφιλή και αξιόπιστη παρουσία στα Social Media, χορηγούμενες προβολές σε Facebook και Google Adwords

Γιατί να συνεργασθείτε μαζί μας;

Διαφάνεια

Είμαστε μία Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, πραγματικά ανεξάρτητη, μη χρηματοδοτούμενη από κανένα κρατικό ή Ευρωπαϊκό φορέα. Κύριος σκοπός μας να συμβάλουμε στην βελτίωση της ζωής του ανθρώπου και του περιβάλλοντος.

Αποτελεσματικότητα

Η μακροβιότερη ιστοσελίδα που ασχολείται με θέματα αυτοβελτίωσης και ευζωΐας με Ισχυρή παρουσία στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media) και Αξιόπιστη λίστα αποδεκτών εβδομαδιαίων ενημερωτικών newsletter.

Σύγχρονο Περιβάλλον

Χρησιμοποιούμε WordPress, την Νο 1 πλατφόρμα διαχείρισης ιστοσελίδων. Με τις καλύτερες εφαρμογές προβολής Εκδηλώσεων και Ευρετηρίου Συνεργατών. Το περιεχόμενό μας είναι ευανάγνωστο και ελεύθερο από περιττές πληροφορίες και διαφημίσεις.

Διαχρονικότητα

Από το 2009 (ως Δροσοσταλίδα) είμαστε η πρώτη επιλογή των επαγγελματιών για προβολή και διαφήμιση σε θέματα αυτοβελτίωσης και ευζωΐας. Μέσα στα χρόνια δημιουργήσαμε και συνεχίζουμε επιτυχημένες, μακροχρόνιες, συνεργασίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δυνατότητες Συνεργασίας

  • Δωρεάν δημοσίευση άρθρων, που δεν διαφημίζουν άμεσα πρόσωπα, προϊόντα ή υπηρεσίες.
  • Δωρεάν υποστήριξη εκδηλώσεων που αφορούν το γενικό καλό
  • Προβολή και προώθηση μικρών ή μεγάλων εκδηλώσεων και δράσεων
  • Πολλά επίπεδα συνεργασίας με εκπτώσεις και ειδικές τιμές !
  • Ειδικές τιμές για σεμινάρια εκτός Αττικής ή στην Κύπρο !
  • Υποστήριξη εκδηλώσεων ως χορηγοί επικοινωνίας
  • Συνδιοργάνωση εκδηλώσεων

Υπηρεσίες Προβολής

Ευρετήριο Συνεργατών

Συμμετοχή στο πιο πλήρες ευρετήριο για υγεία, διατροφή, άσκηση, ψυχολογία, life coaching κ.ά.

Αρθρογραφία

Ενημερωτικά άρθρα και advertorial, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, δελτία τύπου, προσωπικές απόψεις και βιώματα

Εκδηλώσεις

Δημοσιεύσεις με απλή ή εμπλουτισμένη μορφή και δυνατότητα προβολής σε απλές θέσεις ή πρώτης προβολής και ενημέρωση αναγνωστών μας με εβδομαδιαίο newsletter.

Live Εκδηλώσεις

Ζωντανές εκδηλώσεις στο Zoom, το Facebook και το Instagram, που εγγράφονται και ανεβαίνουν μόνιμα στο κανάλι μας στο Youtube

PodCasts (Ηχητικά αρχεία)

Ένας επιπλέον τρόπος να επικοινωνούμε και να μοιραζόμαστε χρήσιμο περιεχόμενο.

Διαγωνισμοί - Προσφορές

Ότι πιο άμεσο για να γνωρίσει το κοινό τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Αναλαμβάνουμε το δημιουργικό, την προβολή και την προώθηση !

Newsletter Άρθρων και Εκδηλώσεων

Αποστολή σε εβδομαδιαία βάση 2 newsletter άρθρων και 1 εκδηλώσεων

Αποκλειστικό newsletter

Newsletter μόνο με τα δικά σας θέματα (παρουσίαση, άρθρα, εκδηλώσεις, προσφορές)

Popup ενημερώσεις

Αναδυόμενα παράθυρα που ενημερώνουν (και οδηγούν) τους αναγνώστες στη σελίδα που θέλουμε (παρουσίαση, προσφορά, κλήρωση, άρθρο ή εκδήλωση).

Push notifications

Αυτόματες αποστολές ενημερώσεων στα κινητά ή τους υπολογιστές των εγγεγραμμένων αναγνωστών μας, που οδηγούν στη σελίδα που θέλουμε.

Πώληση σεμιναρίων στο eshop μας

Πλήρης διαδικασία φιλοξενίας, προβολής, κρατήσεων και πληρωμών για τα σεμινάριά σας

Φιλοξενία OnDemand περιεχομένου

Πλήρης διαδικασία φιλοξενίας, προβολής και πώληση κλειδωμένου περιεχομένου

Διαφημιστικά banners

Η καλύτερη επιλογή προβολής για την αναγνωρισιμότητά σας και τους επισκέπτες που ψάχνουν «τώρα» να βρουν συνεργάτη για το θέμα που τους απασχολεί (προϊόντα ή υπηρεσίες)

Προωθήσεις στο Facebook

Προώθηση στην Αρχική Σελίδα της Όμορφης Ζωής ή/και σε κοινό που επιλέγετε, για όσες μέρες επιθυμείτε.

Σελίδες αποκλειστικού περιεχομένου

Σελίδες με αποκλειστικά δικό σας ενημερωτικό υλικό, προσφορές και φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Προωθήσεις στα Google Ads

Αποκριτικές Διαφημίσεις ή Remarketing: Αυτοματοποιημένες διαφημίσεις με banners που τρέχουν διαφημιστικά σε όλες τις συνεργαζόμενες με την Google σελίδες.
Nikos Avgerinos

Υπεύθυνος Επικοινωνίας
Νίκος Αυγερινός

27440-69319 |6936-703400
[email protected]

Στην όμορφη ζωή εμπιστευόμαστε τους συνεργάτες μας και σας τους προτείνουμε…

Είπαν για Εμάς...

Send this to a friend