Ψηφίστε και στηρίξτε ένα σπουδαίο σκοπό!

0
14

Τα «Σπουδαία Events» λένε πως δύο λεπτά είναι αρκετά για να βοηθήσετε όσους βοηθούν…

 

Σκεφτείτε πως με ένα κλικ θα μπορούσατε να συμβάλλετε στην πραγματοποίηση μιας συναυλίας για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Θα το κάνατε; Αν ναι, μπείτε στο www.spoudaia.gr και ψηφίστε τον οργανισμό που θα θέλατε να ενισχυθεί από την επόμενη εκδήλωση των «Σπουδαίων Events».

Η ΑΜΚΕ “Σπουδαία Events” διοργανώνει συναυλίες και εκδηλώσεις πολιτισμού με σκοπό την οικονομική και επικοινωνιακή ενίσχυση κάθε φορά ενός Σπουδαίου σκοπού. Τα έσοδα των δράσεων τους πηγαίνουν σε φορείς και οργανισμούς που εμπνέουν και συνεισφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και η επιλογή τους προκύπτει έπειτα από ανοιχτή online ψηφοφορία.

Οι φορείς που έχουν δηλώσει συμμετοχή αυτή τη φορά είναι το Κέντρο Παιδιού & Εφήβου, το Χριστοδούλειο Ορφανοτροφείο, η Μέριμνα, «Η ΦΛΟΓΑ» (Σύλλογος Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική Ασθένεια) και το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας. Στην ιστοσελίδα www.spoudaia.gr μπορείτε να μάθετε περισσότερα για κάθε οργανισμό και να επιλέξετε με ένα κλικ το project που θέλετε να χρηματοδοτεί.

Μέχρι στιγμής τα «Σπουδαία Events» έχουν υποστηρίξει μέσα από τις δράσεις τους την «Αμυμώνη», το «Διαβάζω για τους άλλους», το «Σε Αναμονή» και το «Με άλλα μάτια». Στην προσπάθεια τους να ενισχύσουν πολλούς ακόμα οργανισμούς που το έχουν ανάγκη ζητάνε την βοήθεια σας. Επιλέξτε ποιος από τους σκοπούς σας ΕΜΠΝΕΕΙ για να δημιουργήσουν μία μοναδική εκδήλωση υποστήριξης.

Ο διαγωνισμός λήγει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 23:59

Ψηφίστε εδώ >>

 

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Σπουδαία Events
Press & Info: www.spoudaia.gr

Newsletter εγγραφή

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας