Πώς να επιλέξετε την κρέμα ημέρας που σας ταιριάζει;

0
95

Advertorial

Η αγορά της ενυδατικής κρέμας θεωρείται επένδυση για την κάθε γυναίκα, πράγμα που σημαίνει ότι για να την επιλέξει μπορεί να ξοδέψει πολλές ώρες ακόμα και μέρες.

Εσείς είστε σίγουρες ότι έχετε επιλέξει την σωστή κρέμα που μπορεί να μεταμορφώσει το δέρμα σας;

Η πρώτη απόδειξη ότι είστε κοντά στην σωστή επιλογή είναι η ενυδάτωση!  Αν μετά την εφαρμογή της νιώθετε το δέρμα σας απαλό αλλά και την υφή της επιδερμίδας σας να είναι αλλαγμένη, τότε η κρέμα σας είναι κατάλληλη. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο δίλημμα επιλογής να έχετε κατά νου τα παρακάτω:

  • Ποια είναι η λίστα των συστατικών

Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη για παράδειγμα, πρέπει οπωσδήποτε να λάβετε γνώση για το αν περιέχει άρωμα. Προτιμήστε τις oil free φόρμουλες, ενώ αν η ξηρότητα ταλανίζει το δέρμα σας, επιλέξτε την ένδειξη μη φαγεσωρογόνο.

  • Ποια εποχή του χρόνου το χρειάζεστε;

Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει, προτιμήστε μία κρέμα ελαφριάς υφής αντί για πλούσιας υφής που χρησιμοποιείτε τον χειμώνα. Έτσι, οι πόροι δεν θα φράζουν και η επιδερμίδα δεν θα ασφυκτιά. Τέλος, οι ελαφριάς υφής κρέμες είναι πιο δραστικές, για την αντιμετώπιση της ζέστης. Η Apivita διαχωρίζει τις κρέμες της σε ελαφριά και πλούσια υφή, βοηθώντας σας να επιλέξετε.

  • Προτιμήστε τις βιταμινούχες φόρμουλες

Μία ενυδατική κρέμα με βιταμίνες προστατεύει τις ελεύθερες ρίζες και ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου. Η βιταμίνη Α μάλιστα έχει βρεθεί ότι λειαίνει τις λεπτές γραμμές και απομακρύνει τις ρυτίδες, όπως επίσης και η βιταμίνη C.

  • Ποιος είναι ο τύπος επιδερμίδας σας;

Εκτός από τον στάνταρ διαχωρισμό, που είναι η κανονική, λιπαρή και μικτή, μία επιδερμίδα μπορεί να είναι θαμπή και ευαίσθητη ή να υποφέρει από πανάδες ή κηλίδες.

Σας προτείνουμε:

Η NUXE FLUIDE PRODIGIEUX NUIT και η Apivita Aqua Vita ενδείκνυνται όχι μόνο για την κορυφαία ενυδάτωση που προσφέρουν αλλά και για τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες που δίνουν στην κάθε επιδερμίδα ξεχωριστά.

Δείτε την μεγάλη ποικιλία της Nuxe και της Apivita μέσα από το Pharm16, βρίσκοντας την κατάλληλη φόρμουλα για την εξατομικευμένη περίπτωσή σας.

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας