Είναι δυναμικός και άνετος, πολύ ειλικρινής και σίγουρα διαθέτει το χαμόγελο των αστέρων! Αυτή την εποχή όλοι περιμένουν να δουν τι σκαρώνει με τις φάρσες του στον ΑΝΤ1. Ο Σάββας με το ταλέντο και την δουλειά του έχει χτίσει μια πολλά υποσχόμενη καριέρα στο χώρο της τηλεόρασης. Μην σας κάνει εντύπωση, όμως, το γεγονός ότι τον ενδιαφέρει η ψυχολογία και η προσωπική ανάπτυξη. Ο Σάββας είναι έξυπνος και ευαίσθητος.

 

Εκτός από το κρύο των ημερών, που κάνει τα πράγματα όπως και να’ χει κάπως πιο δύσκολα, το διάστημα αυτό οι χρόνοι ήταν κάπως συμπιεσμένοι. Είχα μια ανησυχία ότι θα δυσκολευτούμε να βρούμε χρόνο για να τα πούμε, γιατί ήξερα ότι, εκτός από τις υποχρεώσεις του στην τηλεόραση ο Σάββας, έχει ένα νεογέννητο κοριτσάκι και μια σύζυγο που τον χρειάζεται. Όμως, ήταν τόσο άμεσος στην επικοινωνία και τόσο άνετος που δεν δίστασε να δεσμεύσει το κυριακάτικο πρωινό του. Αποφασίσαμε να πιούμε παρέα ένα καφέ στο Χαλάνδρι που είναι αγαπημένο μέρος και για τους δυο μας, και μάλιστα μου πρότεινε εκείνος ένα στέκι που δεν είχα μέχρι τώρα ανακαλύψει.

Σάββα πώς ήρθες; Ξέρω ότι είχες πρόβλημα με την μηχανή σου τις προηγούμενες μέρες. Όσες φορές προσπαθήσαμε να μιλήσουμε ήσουν στον δρόμο μέσα στο κρύο και περίμενες την οδική βοήθεια. Μεγάλη ταλαιπωρία δεν είναι όλα αυτά;

Όλα καλά, μην ανησυχείς. Δεν είναι ταλαιπωρία, έτσι είναι αυτά. Είναι μηχανήματα, χαλάνε και φτιάχνονται. Δεν έγινε κάτι.

Πώς καταφέρνεις να είσαι τόσο θετικός και ψύχραιμος;

Δεν ήμουν πάντοτε έτσι. Έχω αλλάξει σε πολλά πράγματα και πιστεύω ότι με βοήθησε ο διαλογισμός.

Αυτό που ακούω τώρα δεν το περίμενα. Ξέρω ότι έχεις εναλλακτικά ενδιαφέροντα, ότι ψάχνεσαι αλλά δεν ήξερα ότι κάνεις διαλογισμό!

Ναι, κάνω υπερβατικό διαλογισμό.

Πώς προέκυψε αυτό;

Το ζήτησα εγώ! Ένιωσα την ανάγκη. Γιατί όπως όλοι μας και εγώ έπιασα πάτο, έφαγα φρίκες και είπα κάποια στιγμή “αυτή είναι η ζωή μου”; Ήμουν ζορισμένος όπως και τόσος κόσμος γύρω μας. Είχα κακή διάθεση, δυσκολία στον ύπνο, και πολύ έντονα ενοχικά συναισθήματα. Ήταν σαν να βουλιάζω. Να σκεφτείς ότι έπεφτα να κοιμηθώ και έλεγα να μην ξυπνήσω το πρωί αν είναι να αισθάνομαι έτσι.

Πόσο καιρό κάνεις διαλογισμό;

Περίπου τρία χρόνια μαζί με τον δάσκαλό μου.

Είσαι ευαίσθητος, αυτό καταλαβαίνω εγώ και χρειαζόσουν έναν τρόπο για να βρεις ξανά το κέντρο σου.

Είμαι, ισχύει. Αλλά νομίζω πως όλοι έχουμε τα θέματά μας, το ζήτημα είναι πόσοι το αναγνωρίζουμε και κάνουμε κάτι γι αυτό. Όλοι κουβαλάμε διάφορα, κυρίως από τον τρόπο που έχουμε μεγαλώσει και έχουμε διαπαιδαγωγηθεί. Δεν φταίνε οι γονείς απαραίτητα, γιατί και αυτοί διαπαιδαγωγίθηκαν από τους δικούς τους γονείς. Είναι μια αλυσίδα σχέσεων όλο αυτό. Το θέμα είναι όμως να είμαστε συνειδητοί. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω και έπρεπε να αλλάξω πράγματα σε μένα. Πιστεύω ότι σε ένα βαθμό το έχω καταφέρει.

Ποιά ήταν η διαδρομή;

Πριν από τον υπερβατικό διαλογισμό ξεκίνησα να διαβάζω πολύ. Διάβαζα τα πάντα και συνεχίζω βέβαια. Ιδιαίτερα ψυχολογία, φιλοσοφία και αυτοβελτίωση. Δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου και πιστεύω πολύ στην έννοια της προσωπικής εξέλιξης. Αυτή την εποχή ολοκληρώνω έναν πρώτο κύκλο σεμιναρίων Αυτογνωσίας και άμεσα θα ξεκινήσω και τον δεύτερο. Με ενδιαφέρει πολύ και πιστεύω ότι με εξελίσσει. Όπως και ο διαλογισμός φυσικά.

Τί αλλαγές έχεις δει στην ζωή σου;

Τα πάντα. Ο τρόπος που ξυπνάω, το πως διαχειρίζομαι τον χρόνο μου μέσα στην μέρα. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να οργανώνω τους επαγγελματικούς μου στόχους. Βλέπω χειροπιαστές αλλαγές στην ζωή μου. Επίσης, τεράστιο όφελος και πολύ μεγάλο κεφάλαιο είναι ότι έχει μειωθεί η κριτική που ασκώ.

Τί εννοείς;

Το κομμάτι της επίκρισης με την οποία ζούμε και μεγαλώνουμε είναι πάρα πολύ καθοριστικό. Κριτικάρουμε τους πάντες και τα πάντα. Ακόμη και όταν δεν το κάνουμε φωναχτά το κάνουμε μέσα μας. Όλη μας η ζωή περιστρέφεται γύρω από την επίκριση. Καθρεφτίζουμε τις αδυναμίες μας και τα προβλήματά μας πάνω στον άλλο. Κράζουμε τους άλλους κράζοντας στην πραγματικότητα εμάς τους ίδιους.

Αυτό πως βλάπτει εμάς;

Είναι 100% ρούφηγμα ενέργειας. Δεν μας προσφέρει τίποτα απολύτως. Το αντίθετο, μας αποδυναμώνει, μας κάνει να χάνουμε το κέντρο μας, αλλά και τον στόχο. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε με τους άλλους. Γι αυτό και όταν βρίσκομαι σε τέτοιες συζητήσεις απέχω. Δεν με αφορούν και δεν θέλω να παρευρίσκομαι, προτιμώ να απομακρυνθώ. Την κάνω, πάω παρα-δίπλα. Βαριέμαι και επίσης ξέρω ότι δεν έχει κανένα νόημα.

Αυτή η δουλειά της προσωπικής εξέλιξης πόσο κρατάει;

Κρατάει για όλη μας την ζωή. Ποτέ δεν θα πετύχουμε το τέλειο, πρέπει όμως να συνεχίζουμε και να προσπαθούμε. Ξέρω ότι έχω κι άλλα πράγματα που θέλω να δω, να βελτιώσω, να εξελίξω, όμως τουλάχιστον έχω μπει σε μια διαδικασία. Προσπαθώ για μια καλή ζωή!

Τί είναι για σένα καλή ζωή, ή ακόμη καλύτερα τι είναι για σένα Όμορφη Ζωή;

Να μπορείς να είσαι ευτυχισμένος με αυτά που έχεις. Να μην κοιτάς αυτά που έχει ο άλλος γιατί δεν είσαι εκείνος. Μπερδευόμαστε γιατί πιστεύουμε ότι πρέπει να έχουμε ό,τι έχει και ο διπλανός μας. Τα social media το ενισχύουν αυτό. Βλέπουμε που πάνε οι άλλοι διακοπές, πως περνάνε, τι ξοδεύουν, τι φοράνε και θέλουμε και εμείς τα ίδια και περισσότερα. Κοιτάμε τους άλλους σαν ιδανική κατάσταση και δεν κοιτάμε να φτιάξουμε την δική μας προσωπική ιδανική κατάσταση. Επίσης, μένουμε στην εικόνα και δεν σκεφτόμαστε ότι πίσω από την εικόνα μπορεί να υπάρχουν τα προσωπικά θέματα και προβλήματα των άλλων τα οποία εμείς δεν ξέρουμε. Δεν χρειάζεται λοιπόν να ζηλεύουμε τις ζωές των άλλων, μπορούμε να φτιάξουμε την δική μας όμορφη ζωή.

Έχεις γίνει λοιπόν πιο συνειδητοποιημένος και πιο ώριμος;

Ισχύει. Ήμουν άνθρωπος που όχι μόνο δεν ήθελε να παντρευτεί, δεν ήθελα καν να συζήσω. Όμως κατάλαβα ότι όλα αυτά δεν είναι τρομακτικά και τα ζήτησα όλα εγώ και τον γάμο και την οικογένεια και το παιδί. Και είμαι ευγνώμων που υπάρχουν στην ζωή μου. Είμαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτά και πολύ συνειδητοποιημένος μέσα στην συντροφικότητα.

Τί είναι για σένα η ευτυχία;

Η ευτυχία είναι στιγμές, δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση γι’ αυτό και μπορούμε να την εκτιμήσουμε όταν μας συμβαίνει. Αν είμασταν διαρκώς ευτυχείς μπορεί και να βαριόμασταν. Είναι όπως ένα καρδιογράφημα. Όταν η καρδιά χτυπάει έχει πάνω και κάτω, έχει σκαμπανεβάσματα. Αν ήταν μια ευθεία γραμμή μάλλον αυτό θα σήμαινε ότι η καρδιά δεν χτυπάει πια. Έτσι είναι και η ευτυχία, είναι ένα πράγμα ζωντανό και δυναμικό που έχει σκαμπανεβάσματα και αυτό δεν πρέπει να μας τρομάζει. Θα πάμε και προς τα κάτω και μετά θα ξανανεβούμε.

Κάπως έτσι δεν είναι και οι σχέσεις;

Φυσικά, οι σχέσεις έχουν τα πάνω τους και τα κάτω τους. Το παρατηρώ και στην σχέση με την γυναίκα μου. Όμως, το θέμα είναι πόσο γρήγορα ξεπερνάς τις κακοτοπιές, τα υποτιθέμενα προβλήματα. Έχουμε καταφέρει με την Αρετή να ξεπερνάμε γρήγορα τις διαφορές μας όπου αυτές υπάρχουν. Δεν γίνεται να μην έχεις διαφορές, είμαστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Όμως, μπορούμε και βάζουμε πίσω τον εγωισμό μας και οι δύο.

Τί γνώμη έχεις για τον εγωισμό;

Το να κοιτάς τον εαυτό σου δεν είναι κακό. Πρέπει να τα έχεις καλά με σένα για να μπορείς να είσαι καλά και με τους άλλους. Δεν μιλάμε για εγωκεντρισμό και εγωπάθεια, όμως το να σεβόμαστε τον εαυτό μας είναι πολύ σημαντικό. Όταν άρχισα να ασχολούμαι με μένα άρχισαν να γίνονται καλά και τα πράγματα γύρω μου. Εμείς είμαστε η αρχή και το τέλος όλων των πραγμάτων, με μας πρέπει να τα έχουμε καλά, και ναι εμάς πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα.

Εννοείς ότι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας.

Ακριβώς! Ο εγωισμός θα μπορούσε να γίνει μια μικρή θρησκεία. Η θρησκεία που λέει φροντίζω και αγαπώ τον εαυτό μου.

Δεν είναι παρεξηγημένο αυτό;

Απόλυτα παρεξηγημένο. Πολύ εύκολα μπορεί να κατηγορηθεί. Έχουμε μεγαλώσει και γαλουχηθεί τελείως διαφορετικά. Οι γονείς μας μας μεγάλωσαν με την λογική ότι δεν πρέπει να κοιτάς πρώτα τον εαυτό σου. Πρέπει να κοιτάς τους άλλους, να είσαι καλός για τους άλλους, να δίνεις στους άλλους και να σε νοιάζει και τι θα πουν οι άλλοι. Μεγαλώσαμε με πολλά πρέπει. Πρέπει κυρίως όμως να νιώθουμε καλά μέσα στις επιλογές μας. Είμαστε μια γενιά που μεγάλωσε με την λογική να βρεις μια δουλειά, να μπεις στο δημόσιο, να πάρεις ένα σπίτι.

Πόσο σε επηρέασε εσένα αυτό;

Αν είχα ακούσει τους γονείς μου σήμερα θα ήμουν πυροσβέστης. Υπέροχη δουλειά, όμως, δεν θα ήμουν χαρούμενος με αυτό. Ευτυχώς δεν τους άκουσα και έκανα τα δικά μου.

Πώς ήσουν σαν παιδί και σαν μαθητής;

Ήμουν ένα θετικό και καλό παιδί όμως όταν πήγα στο Γυμνάσιο σταμάτησα να διαβάζω. Δεν το είχα, δεν με τρέλαινε το σχολείο. Φυσικά ήμουν ο κακός μαθητής και ο αταξίας. Ζήτησα και απαλλαγή από τα Θρησκευτικά και εκεί έγινε ο χαμός.

Οι γονείς σου πως ένιωθαν;

Εννοείται πως οι γονείς μου είχαν αγχωθεί. Εννοείται ότι είχαν μεγάλη αγωνία για το τι θα κάνω μια και δεν ήθελα να δώσω πανελλήνιες ή τουλάχιστον δεν έκανα την προσπάθεια που ήταν απαραίτητη προκειμένου να πετύχω σε αυτού του είδους τις εξετάσεις. Να σκεφτείς ότι πήγαινα σχολείο με ένα στυλό στο χέρι, τίποτε άλλο. Κάποιες φορές δεν είχα ούτε αυτό, κρατούσα μόνο τα κλειδιά μου και έπαιζα με αυτά. Στην τρίτη λυκείου πήρα και αποβολή. Μ’ αυτά και με τα άλλα, τελείωσε η περίοδος του σχολείου.

Το θέμα είναι τι έκανες μετά, γιατί αυτή είναι η αγωνία όλων. Τί θα κάνει κάποιος όταν τελειώσει το σχολείο.

Αποφάσισα να πάω φαντάρος. Στη συνέχεια είπα ότι θέλω να δουλέψω και να έχω τα δικά μου λεφτά, παράλληλα με μια σχολή τουριστικών που φοιτούσα. Και έτσι έγινε. Έκανα πολλές δουλειές και μετά από διάφορα ερεθίσματα τηλεοπτικά και κινηματογραφικά, βρέθηκα και στην τηλεόραση. Πάντα όμως έκανα δουλειές που μ’ άρεσαν, που τις γούσταρα. Άκουγα πάντα το ένστικτό μου, την καρδιά μου. Και αν δεν μ’ άρεσε κάπου, έφευγα. Έχω μείνει σε δουλειές από ένα μήνα έως και μια μέρα… Από τα δεκαεννιά μου μέχρι σήμερα που κοντεύω τα σαράντα, δουλεύω ανελλιπώς, δεν σταμάτησα ποτέ να εργάζομαι και να κερδίζω χρήματα. Αλλά πάντα σε δουλειές που μου άρεσαν. Αν δεν μου άρεσε κάτι το παρατούσα, όχι μόνο στην τηλεόραση, παντού.

Αυτό δεν είναι και κάπως τυχοδιωκτικό;

Και γιατί πρέπει να βάλουμε αρνητικό πρόσημο; Γιατί δεν μπορούμε να πούμε ότι η μονιμότητα και ο συμβιβασμός είναι κάτι αρνητικό; Στην τελική υπάρχει μονιμότητα; Όλα δεν είναι εφήμερα; Γιατί πρέπει να γαντζωνόμαστε σε μια ιδέα περί σταθερότητας, μονιμότητας, ασφάλειας, αφού τελικά όλα είναι ρευστά. Αυτό δεν είναι πιο απελευθερωτικό; Κάποια στιγμή θα πεθάνουμε, πρέπει να κυνηγάμε τον καλό μισθό; Ή μήπως πρέπει να ψάχνουμε να δούμε τι μας αρέσει και να κάνουμε πράγματα που ευχαριστιώμαστε;

Η περιέργεια και η αυτοπεποίθησή σου επομένως σε διέσωσαν.

Κοίταξε, μέσα μου μπορεί να μην ήμουν καλά, μπορεί να ήμουν διαλυμένος. Όμως είχα θάρρος και θράσος. Θέλει θράσος όλο αυτό και τελικά ναι αυτό με διέσωσε, με πήγε παρακάτω. Πάντα είχα τις αγωνίες μου, μίλησα σωστά, φέρθηκα σωστά; Eίχα τον εσωτερικό αυτοέλεγχο γιατί όπως είπαμε έτσι έχουμε μεγαλώσει. Μας λένε να τα έχουμε καλά με όλους. Ούτε αυτό είναι υγιές. Δεν χρειάζεται να τα έχουμε καλά με όλους.

Αντιδράς εσύ σε αυτό;

Για πολλά χρόνια δεν αντιδρούσα. Προσπαθούσα, ήθελα, επιθυμούσα να τα έχω καλά με όλους. Και όταν κάποιος έλεγε ότι δεν με χωνεύει μου στοίχιζε πάρα πολύ. Τώρα πια δεν με νοιάζει και τόσο πολύ ούτε το “φαίνεσθε” ούτε το “πρέπει”. Ακόμη και αν κάτι δεν πάει καλά, ακόμη και αν έχουμε μια αποτυχία, κάτι θα πάρουμε από αυτό. Θα βάλουμε ένα τουβλάκι στον τοίχο μας, στις εμπειρίες μας και στα πράγματα που ξέρουμε. Δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε την αποτυχία. Πρέπει να λέμε “Ήρθες; Ευχαριστώ!”

Αλλωστε δεν είμαστε θεοί, είμαστε κοινοί θνητοί, δικαιούμαστε και τα λάθη μας.

Σίγουρα δεν είμαστε θεοί και σίγουρα δεν είμαστε και κάτι ιδιαίτερο. Πρέπει να βγάλουμε από το κεφάλι μας ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό. Είμαστε κάτι ξεχωριστό για πάρτη μας, για τον εαυτό μας και έτσι πρέπει. Για τους άλλους όμως δεν είμαστε κάτι ξεχωριστό, ο καθένας έχει τις δικές του δουλειές, δεν ασχολείται μαζί σου όλη μέρα επειδή νιώθεις εσύ ξεχωριστός. Έχει να πληρώσει το ρεύμα του, να πάει το παιδί του στο σχολείο. Εμείς κάνουμε εδώ αυτή την συνέντευξη και τελειώνει εδώ. Όλη μέρα θα ασχολείσαι με τον Σάββα; Όχι!

Σε σχέση με την διασημότητα αυτό δεν σε επηρεάζει;

Η διασημότητα είναι ωραία, γιατί ο κόσμος σε αναγνωρίζει και αυτό σε ανεβάζει. Δέχεσαι αγάπη όμως δέχεσαι και πίκρες. Προσπαθώ τον έπαινο και την επίκριση να τα κρατήσω στο ίδιο επίπεδο. Να έχουν το ίδιο αντίκρισμα μέσα μου, την ίδια έμφαση. Να αξιολογώ με τον ίδιο τρόπο τα καλά και τα κακά σχόλια και να ανεβαίνω τόσο με τα θετικά όσο μπορεί να πέφτω και με τα αρνητικά.

Όταν πέφτει η ενέργειά σου Σάββα, τι κάνεις; Όταν δεν νιώθεις καλά σε φυσικό επίπεδο αλλά και νοητικά, που καταφεύγεις;

Προσπαθώ καταρχήν να είμαι συνειδητός και να ελέγχω τις πολλές σκέψεις, οι οποίες γενικά δεν βοηθάνε. Διαβάζω πολύ, μου αρέσει αυτό και με χαλαρώνει. Επίσης ακούω πιάνο, ξεφεύγω με την μουσική και ειδικά με το πιάνο. Έχει τέτοια επιρροή πάνω μου που είμαι έτοιμος σε αυτή την φάση να ξεκινήσω πιάνο. Επίσης τώρα με το μωρό διαπιστώνω ότι όταν ασχολούμαι μαζί του δεν σκέφτομαι τίποτα. Μπορεί να φύγω για μια-δύο μέρες, μ’ αρέσουν οι μικρές αποδράσεις και μου αρέσει να είμαι και στην φύση. Επίσης μπορεί να μη κάνω και τίποτα και απλώς να πάρω τον χρόνο μου και να μείνω με τον εαυτό μου. Είναι σημαντικό να μπορούμε να μείνουμε μόνοι μας, να μην έχουμε την ανάγκη να είναι κάποιος διαρκώς μαζί μας, και να είμαστε καλά με τον εαυτό μας. Είμαι λάτρης της μοναξιάς και της μοναχικότητας. Και τα έχουμε βρει με την σύντροφό μου και έτσι ώστε να μπορούμε και οι δυο μας να το χαιρόμαστε αυτό.

Έχουμε μεγάλη ανάγκη απλώς να είμαστε, χωρίς να κάνουμε…

Η αλήθεια είναι πως όταν οι άνθρωποι βρίσκονται ξαφνικά χωρίς αντικείμενο για λίγες ώρες, για μια μέρα, ή για μια περίοδο στην ζωή τους, φρικάρουν δεν ξέρουν πως να το διαχειριστούν. Αισθάνονται ότι είναι τεμπέληδες. Προσπαθώ να απενοχοποιηθώ ως προς αυτό. Ας καθίσω και μια μέρα και να μην κάνω τίποτα ή ας κάνω κάτι χαζό όπως το να παίξω playstation. Δεν πειράζει αν είναι για μια μέρα. Ας καθίσω στο κρεβάτι μου να κοιτάω το ταβάνι.

Ποιά είναι η σχέση σου με την ομορφιά; Κάνεις πράγματα για την εμφάνισή σου;

Σίγουρα περιποιούμαι τον εαυτό μου όμως πιστεύω ότι η ομορφιά ξεκινάει από μέσα μας. ́Οταν πριν από έξι χρόνια ήμουν άσχημα ψυχολογικά αισθανόμουν ένας γέρος και ίσως να έδειχνα και γέρος. Σήμερα νομίζω ότι φαίνομαι ακόμη νεότερος από όσο είμαι.

Ποιοί είναι για σένα τοξικοί άνθρωποι;

Αυτοί που προκειμένου να πετύχουν και να φτάσουν στην κορυφή προσπαθούν να ρίξουν εσένα. Δεν τους κατηγορώ αλλά τους συμπονώ γιατί νομίζω ότι δεν είναι καλά μέσα τους. Νομίζω ότι δεν έχουν κάνει αρκετή δουλειά με τον εαυτό τους.

Τοξικές καταστάσεις;

Οι σχέσεις αλληλεξάρτησης. Όταν περιμένεις από τον άλλο να σε κάνει να νιώσεις καλά.

Ποιά είναι η σχέση σου με την μαγειρική;

Εκφράζομαι μέσα από την μαγειρική, χαλαρώνω, μ ́αρέσει να περιποιούμαι και να φροντίζω τους άλλους, την γυναίκα μου, τους φίλους μου. Επίσης πειραματίζομαι, αισθάνομαι ότι δημιουργώ! Θα μπορούσε να είναι όπως η ζωγραφική, αλλά εμένα μου βγαίνει να ζωγραφίζω στα ταψιά και στα τηγάνια.

Προτιμάς να μαγειρέψεις ή να παραγγείλεις;

Να μαγειρέψω εννοείται.

Ποιά είναι η σπεσιαλιτέ σου;

(γελάει) τα πάντα μαγειρεύω. Ότι κάνω το κάνω καλά γιατί το έχω δοκιμάσει και το έχω εξελίξει. Θα μπορούσα να πω όμως την σπανακόπιτα γιατί την πετυχαίνω, κάνω μόνος μου το φύλλο και την ολοκληρώνω μέσα σε 15’.

Σάββα, θα ήθελες να κάνεις μια ευχή για σένα και για τους γύρω σου όσον αφορά την καινούργια χρονιά;

Επίγνωση εύχομαι. Να φτιάξουμε το μέσα μας και αν το καταφέρουμε αυτό τότε θα φτιάξουν και όλα γύρω μας.

Σάββα μου, σε ευχαριστώ πολύ!

Και εγώ!

Συνεύντευξη στην Λίλιαν Μετάξη
για την Όμορφη Ζωή

 

Newsletter εγγραφή

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας