Έχετε σκεφτεί τι θα μπορούσατε να επιτύχετε σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο αν είχατε μεγαλύτερη πίστη στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας;

 

To BOOTCAMP ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ με τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου είναι φτιαγμένο για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε, να ανακτήσετε και να απελευθερώσετε τη δύναμή σας. Είστε έτοιμοι για τα απίστευτα αποτελέσματα που μπορεί να σας φέρει η ακλόνητη αυτοπεποίθηση;

Διεκδικήστε μία θέση στο BOOTCAMP ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ που ξεκινάει στις 19 Απριλίου συμπληρώνοντας το τεστ, γράφοντας Διαγωνισμός και δίπλα στο επίθετό σας.

Μαλλέρου διαγωνισμός banner

Η κλήρωση θα γίνει 16 Απριλίου και θα την ίδια μέρα θα ανακοινωθεί ο νικητής στο instagram:
https://www.instagram.com/omorfizoi.gr/ & https://www.instagram.com/nancymallerou/

Μάθετε περισσότερα για το Self Confidence Bootcamp – Ο καινούριος εαυτός σου! | Ν. Μαλλέρου.

Λίγα λόγια για τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου:

H κορυφαία Life & Business Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Η Νάνσυ έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία και είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών.

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Life Style Management από το Harvard Medical School-Dept. of Continuous Education.

Εξαιρετικά έμπειρη Coach, έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει την μεθοδολογίας της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα Γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε, από το Women Economic Forum, το βραβείο “Iconic Women Creating a Better World for All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας