Το σώμα μας είναι φτιαγμένο από αστέρια!

2
500

Το σώμα μας είναι φτιαγμένο από αστέρια! Είναι επίσης και ένας υπέροχος οδηγός για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε κάθε φορά, συνειδητοποιώντας το πως η κάθε κατάσταση, προβάλλεται πάνω του… Είναι ένα χρήσιμο μέσο για να αποδεσμεύσουμε όλα όσα μας βαραίνουν και μας περιορίζουν…

 

kλείστε τα μάτια, πάρτε τρεις αργές και βαθιές αναπνοές και σκεφτείτε κάτι που σας ανησυχεί. Φέρτε την προσοχή στο σώμα σας εσωτερικά και εντοπίστε κάποια αίσθηση που ίσως έχει δημιουργηθεί με την σκέψη της συγκεκριμένης κατάστασης, π.χ ένα σφίξιμο στην καρδιά ή στο στομάχι κτλ. Παρατηρήστε το χωρίς να το κρίνετε, χωρίς να το αναλύετε.

Συνεχίστε να παρατηρείτε αυτή την σωματική αίσθηση με όλη σας την προσοχή και απλά καλώς ορίστε την.. Επιτρέψτε της να υπάρχει!!

Αφουγκραστείτε… ίσως έχει κάτι πολύ σημαντικό να σας πει… κάποιο μήνυμα να σας δώσει

Και καθώς συνεχίζετε να την παρατηρείτε.. ίσως νιώσετε ότι αρχίζει να μαλακώνει… και κάποια στιγμή έχει φύγει εντελώς…

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε τι θέλετε να νιώθετε!! Βάλτε χαρά σε εκείνο το σημείο, βάλτε αγάπη, ευγνωμοσύνη! Μπορείτε να νιώθετε καλά άσχετα από τα εξωτερικά γεγονότα!

Έχουμε την ικανότητα να μιλάμε και να επικοινωνούμε με το σώμα μας κάθε στιγμή.

Τα κύτταρα μας λαμβάνουν όχι αυτό που λέμε ότι θέλουμε αλλά αυτό που εκπέμπουμε και αυτό στο οποίο στρέφουμε την προσοχή μας!

Αλλάζουμε συνειδητά τον εαυτό μας από μέσα προς τα έξω!

Έχουμε επίγνωση τι νιώθουμε κάθε στιγμή και πώς αυτό εκδηλώνεται στο σώμα μας.

Το ταξίδι στη θεραπεία είναι ένα ταξίδι από το νου στη καρδιά και από τη καρδιά στη ψυχή. Είναι ένα εσωτερικό ταξίδι όπου το φως της επίγνωσης φωτίζει τη διαδρομή!

 

Λιάνα Τελειώνη

Λιάνα Τελειώνη

2 Σχόλια

  1. Πολύ ωραίο άρθρο και με γνώση για το σώμα μας.Θα σας παρακολουθώ με ενδιαφέρον.
    Ευχαριστώ πολύ.
    Καλημέρα σας

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας