Η σωστή μάσκα προσώπου θα σε κάνει να λάμψεις | Δες πως να την επιλέξεις!

0
440

Advertorial

Σίγουρα έχετε διαπιστώσει και μόνες σας ότι η ενυδατική κρέμα δεν φτάνει για να εξασφαλίσει την ενυδάτωση και τη λάμψη που απαιτείτε για το πρόσωπό σας. Γι’ αυτό οι περισσότερες γυναίκες έχουν έναν ακόμα σύμμαχο για να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα τους. Τη μάσκα!

Πώς όμως θα αποφασίσετε ποια είναι η κατάλληλη για την δική σας τελετουργία ομορφιάς;

• Προτεραιότητες και ανάγκες

Οι ανάγκες της επιδερμίδας σας είναι το ζητούμενο. Αν οι ρυτίδες έχουν αρχίζει να κάνουν την εμφάνισή τους, το υαλουρονικό οξύ είναι το συστατικό που χρειάζεστε. Αν στοχεύετε στην σύσφιγξη και στην ενυδάτωση, τότε η βιταμίνη Ε είναι ο συνοδοιπόρος σας.

• Ακολουθήστε την εποχή

Κατά την διάρκεια του καλοκαιριού μία μάσκα ανάπλασης και αναδόμησης είναι η καλύτερη επιλογή σας. Επιλέξτε μία μάσκα με βασιλικό πολτό και κορυφαία αντιοξειδωτική προστασία.

Πως να την απλώσετε:

Καθαρίστε το πρόσωπό σας καλά πριν απλώσετε την μάσκα, κάνοντας και απολέπιση για να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα. Εναλλακτικά, μπορείτε να καθίσετε για 10 λεπτά πάνω από βραστό νερό για καλύτερο αποτέλεσμα.

Στην συνέχεια απλώστε την μάσκα στο πρόσωπό σας, αφήνοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια, για την οποία καλό είναι να χρησιμοποιείτε ειδικό προϊόν για τους μαύρους κύκλους.Τέλος, αφαιρέστε την με χλιαρό νερό.

Για τις λάτρεις της αργίλου

Η άργιλος είναι ένα ιζηματογενές πέτρωμα μαλακό και πολύ πλούσιο σε μέταλλα, που χρόνια τώρα χρησιμεύει στην ενυδάτωση, στην λάμψη και στην αντιγήρανση.

Η λύση της Apivita!

Η Apivita προσφέρει μάσκες προσώπου με ροζ άργιλο που χρησιμοποιείται στις ευαίσθητες και ώριμες επιδερμίδες και πράσινη άργιλο που κάνει θαύματα σε δέρματα ακμής, ιδανική για βαθύ καθαρισμό.

Το i-cure σας προτείνει:

Ευχαριστούμε θερμά την ομάδα του ηλεκτρονικού φαρμακείου icure  για τις χρήσιμες συμβουλές του!

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας