Από την Ελίνα – Νάχνα Νικολίτσα

Κάθε σπόνδυλος έχει ένα δικό του θέμα και μας αποκαλύπτει το μήνυμά του.

Κάθε σπόνδυλος συνδέεται με ένα γεγονός στη ζωή μας.

Τη σπονδυλική μας στήλη διαπερνά ένα κανάλι φωτός

Όλες οι σημαντικές μας μνήμες στη ζωή μας και όλα τα γεγονότα δεν έχουν χαραχτεί μόνο στην ψυχή μας αλλά έχουν αποθηκευτεί και στους σπονδύλους μας. Κάθε σπόνδυλος έχει αποθηκευμένες πληροφορίες φωτός για διάφορα θέματα και πεδία στην εξέλιξη μας. Κάθε σπόνδυλος που πονά ή έχει εκδηλώσει πρόβλημα, «μιλάει» το θέμα. Το αναδύει στην επιφάνεια. Ρόλος μας να καταλάβουμε τι θέλει να πει το σώμα μας. Βρίσκοντας το θέμα των σπονδύλων που πονάει, κατανοούμε το μήνυμα του σώματός μας. Και αντίστροφα, κατανοώντας το σώμα μας, το βοηθάμε να θεραπευτεί.σπόνδυλος

Η αλληλουχία των θεμάτων από τον κόκκυγα έως τον αυχένα, αποκαλύπτει τα βασικά γεγονότα που καθόρισαν τη ζωή μας και επέδρασαν εξολοκλήρου στο σώμα μας.

Παρακάτω θα δείτε τους βασικούς τομείς θεμάτων μερικών από τους σπονδύλους. Κάθε σπόνδυλος φέρει πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά ως προς τα ακόλουθα (γενικά) θέματα:

Ποιότητες φωτός που αποθηκεύουν οι σπόνδυλοι:

(αναφέρονται επιλεκτικά και ενδεικτικά).

Κόκκυγας: Μεταφέρει το μήνυμα που φέρνει η ψυχή όταν ενσαρκώνεται. Το βασικό όχημα πάνω στο οποίο χτίζεται το οικοδόμημα της ζωής.

Ιερό οστό: Η θέληση να ολοκληρώσουμε την αποστολή της ζωής μας

5ος οσφυϊκός: Η μύηση μας από όντα φωτός στην γήινη υπόσταση

4ος οσφυϊκός: Η ποιότητα της δύναμης που φέρει ο καθένας

3ος οσφυϊκός: Η συνείδηση της γήινης εμπειρίας/ενσάρκωσης

1ος οσφυϊκός: Το θέμα των σχέσεων

12ος θωρακικός: Η σχέση με τον εαυτό

11ος θωρακικός: Η εσωτερική ειρήνη

10ος θωρακικός: Η εμπιστοσύνη στη ζωή

5ος θωρακικός: Το να ζει κανείς την εσωτερική του αλήθεια

6ος θωρακικός: Θάνατος και μεταμόρφωση αφήνοντας τα παλιά

8ος θωρακικός: Η θέληση στην αγάπη

3ος θωρακικός: Η πρόσβαση μας με τον πνευματικό κόσμο

2ος αυχενικός: Η πνευματική προέλευση της ψυχής

1ος αυχενικός: Η πύλη της ψυχής στο φως

]

NahnaVoice

Η Ελίνα-Νάχνα Νικολίτσα, σπούδασε Μουσικολογία, τραγούδι και Ακουστική της Φωνής σε Ελλάδα, Παρίσι και Βέλγιο αντίστοιχα.
Το 2006, βραβεύτηκε με το Βραβείο Καλύτερης Παρουσίασης Νέου Επιστήμονα. Εχει δημιουργήσει τη μέθοδο "Θεραπευτικό Τραγούδι" ® , και το 2009 άνοιξε το κέντρο Ηχοθεραπείας Nahna Voice Center, στην Αθήνα.
To 2010 ολοκλήρωσε στη Flolida των Η.Π.Α. την εκπαίδευση της ως Spiritual Teacher με ειδίκευση στις Ενεργειακές Θεραπείες, γνώσεις τις οποίες ενσωμάτωσε στις θεραπευτικές τεχνικές με τον ήχο.
To 2012 ολοκλήρωσε τη μετεκπαίδευση της στις ενεργειακές θεραπείες σχετικά με τον εγκέφαλο, με την Ιnsha Holz.
Το 2013 ανοίγει την εκπαίδευση σε παγκόσμια εμβέλεια στο εξωτερικό, με τίτλο "Spiritual Voice Healing, for voice healers of soul" όπου εκπαιδεύει ηχοθεραπευτές.
Το 2016 εκπαιδεύεται και διδάσκει την τεχνική ενεργειακής συστημικής αναπαράστασης Durga Gotra σε ατομικό, ομαδικό και εκπαιδευτικό πλαίσιο.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Ελίνας Nahna Νικολίτσα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

14 Σχόλια

  1. […] Παρακάτω θα δείτε τους βασικούς τομείς θεμάτων μερικών από τους σπονδύλους. Κάθε σπόνδυλος φέρει πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά ως προς τα ακόλουθα (γενικά) θέματα: Ποιότητες φωτός που αποθηκεύουν οι σπόνδυλοι:(αναφέρονται επιλεκτικά και ενδεικτικά). Κόκκυγας: Μεταφέρει το μήνυμα που φέρνει η ψυχή όταν ενσαρκώνεται. Το βασικό όχημα πάνω στο οποίο χτίζεται το οικοδόμημα της ζωής. Ιερό οστό: Η θέληση να ολοκληρώσουμε την αποστολή της ζωής μας 5ος οσφυϊκός: Η μύηση μας από όντα φωτός στην γήινη υπόσταση 4ος οσφυϊκός: Η ποιότητα της δύναμης που φέρει ο καθένας 3ος οσφυϊκός: Η συνείδηση της γήινης εμπειρίας/ενσάρκωσης 1ος οσφυϊκός: Το θέμα των σχέσεων 12ος θωρακικός: Η σχέση με τον εαυτό 11ος θωρακικός: Η εσωτερική ειρήνη 10ος θωρακικός: Η εμπιστοσύνη στη ζωή 5ος θωρακικός: Το να ζει κανείς την εσωτερική του αλήθεια 6ος θωρακικός: Θάνατος και μεταμόρφωση αφήνοντας τα παλιά 8ος θωρακικός: Η θέληση στην αγάπη 3ος θωρακικός: Η πρόσβαση μας με τον πνευματικό κόσμο 2ος αυχενικός: Η πνευματική προέλευση της ψυχής 1ος αυχενικός: Η πύλη της ψυχής στο φως [OMORFIZOI.GR] […]

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας