Σπουδές Συμβουλευτικής και Ψυχικής Υγείας | KE.ΘΕ.ΣΥ.

Το Κέντρο Θεραπευτικής Συμβουλευτικής Παιδιών και Ενήλικων ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ είναι ένας χώρος θεραπείας Ψυχής και Σώματος, όπου επικρατεί θετικό κλίμα, ουσιαστική επικοινωνία και μάθηση.

 

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2001 με κύριο στόχο, την προαγωγή της Ψυχικής Υγείας, παιδιών, εφήβων και ενηλίκων, μέσω Συμβουλευτικής Αγωγής – Αυτογνωσίας και Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων.

Η Ανδριάννα Γεροντή, εμπνεύστρια και διευθύντρια του Κέντρου Θεραπευτικής Συμβουλευτικής, αγκαλιάζει, εμπνέει και δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους στον χώρο της Συμβουλευτικής, καθώς επίσης και σε επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Το ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ στελεχώνεται από μια έμπειρη ομάδα ειδικών: Ψυχολόγων, Παιδοψυχολόγων, Λογοπαιδικών, Εργοθεραπευτών, Διατροφολόγων, Ομοιοπαθητικών Ιατρών, Βελονιστών, οι οποίοι επιλέχθηκαν με κριτήρια όχι μόνο βάση της εμπειρίας και των ικανοτήτων τους, αλλά και Ανθρωπιάς, Αγάπης και Ευαισθητοποίησης προς τον συνάνθρωπο.

 

Εκπαιδευτικά Προγράμματα ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ:

Τριετές Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική» | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. 
Aπό 9 Σεπτεμβρίου, Αθήνα και online
Έπειτα από είκοσι χρόνια εμπειρίας στον χώρο της Ψυχικής Υγείας , εκείνο που παρατήρησα ήταν  πως καμία προσέγγιση από μόνη της δεν ήταν δυνατόν να καλύψει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης ύπαρξης, με σκοπό την θεραπεία της. Η Ανασυνδυασμένη – Εκλεκτική Συμβουλευτική, είναι ένας συνδυασμός θεραπειών, ο οποίος αναπροσαρμοσμένος δίνει ένα ολιστικό αποτέλεσμα και αγγίζει τον άνθρωπο σε γνωστικό, ψυχικό, σωματικό, συναισθηματικό αλλά και πνευματικό επίπεδο.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Aπό 9 Σεπτεμβρίου, online
Εντατικό Πρόγραμμα «Ψυχοδυναμικής Συμβουλευτικής» | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. 
Το Εντατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ψυχοδυναμικής Συμβουλευτικής στοχεύει στο να εισάγει τον σπουδαστή στην έννοια, το περιεχόμενο και τη θέση της Συμβουλευτικής στη σύγχρονη εποχή. Με γνώμονα αυτό το σκεπτικό γίνεται μια αναδρομή στην ιστορία και την εξέλιξη της συμβουλευτικής, στους σκοπούς που υπηρετεί και στις εφαρμογές της.

Ενώ στο τέλος της ενότητας γίνεται μια ευρεία αναφορά στις δεξιότητες της συμβουλευτικής και σε επιμέρους τεχνικές που αφορούν στην ενεργητική ακρόαση, την ενσυναίσθηση και την ανατροφοδότηση.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Εντατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Ψυχοπαθολογίας» | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Από 23 Σεπτεμβρίου, online
Με το Επιμορφωτικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Ψυχοπαθολογίας ο σπουδαστής θα έχει την δυνατότητα να εξερευνήσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στην επιστήμη της Ψυχοπαθολογίας γνωρίζοντας και εμβαθύνοντας στις πολύπλευρες πτυχές της επιστήμης αυτής, μαθαίνοντας τα Κλινικά Σύνδρομα – Διαταραχές, την Συμπτωματολογία, την Συννοσηρότητά τους και τις Μεθόδους Θεραπείας.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Συστημικής Αναπαράστασης | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. 
Από 10 Σεπτεμβρίου, Αθήνα και online
Το Πρόγραμμα της Συστημικής Αναπαράστασης, δίνει την δυνατότητα στον σπουδαστή να εξερευνήσει και να εμπλουτίσει τις γνώσεις του στην επιστήμη της Συστημικής Αναπαράστασης, γνωρίζοντας και εμβαθύνοντας στην επίλυση οικογενειακών, συντροφικών, επαγγελματικών συγκρούσεων.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Life Coaching» | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. 
Από 14 Σεπτεμβρίου, online
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Life Coaching» βασίζεται σε 12 άξονες με Θεματικές Ενότητες που συμπληρώνουν ένα ολοκληρωμένο παζλ ουσιαστικής γνώσης, πρακτικής εφαρμογής και βιωματικής εκπαίδευσης. Η δομή του, περιλαμβάνει εισηγήσεις, σημειώσεις, βιωματικά role playing, ατομικές, αλλά και ομαδικές ασκήσεις, εργασίες, συνεδρίες, βιβλιογραφία και πρακτική.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Εντατικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «NLP Practitioner» | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Από 8 Φεβρουαρίου, Αθήνα και online
Το “ NLP PRACTITIONER” είναι ένα εξαιρετικό ισχυρό «εργαλείο» που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της προσωπικής ανάπτυξης
και την ώθηση προς την προσωπική μεταμόρφωση. Παράλληλα, αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο για πολλούς επαγγελματικούς κλάδους, όπως για επαγγελματίες ψυχικής υγείας, εκπαιδευτικούς, συμβούλους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, κ.ά.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Συμβουλευτικής Ζεύγους» | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ. 
Από Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, Αθήνα και online
Το επιμορφωτικό εξειδικευμένο πρόγραμμα «Συμβουλευτικής Ζεύγους», είναι ένα Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για επαγγελματίες του κλάδου της ψυχικής υγείας και για όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους ή να ενσωματώσουν τις τεχνικές τους, στην υπάρχουσα δραστηριότητα τους.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Ετήσιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα NLP PractitionerLife Coaching | ΚΕ.ΘΕ.ΣΥ.
Από Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, Αθήνα και online
Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα μας “ NLP PRACTITIONER & LIFE COACHING ” RESTART YOUR LIFE είναι το μοναδικό που περιλαμβάνει τα 2 πτυχία του « NLP – COACHING » σε ένα εντατικό πρόγραμμα ενός (1) έτους. Μετά το πέρας της εκπαιδεύσεώς σας θα έχετε την δυνατότητα να εργαστείτε ως Σύμβουλοι Προσωπικής Ανάπτυξης ή να τα χρησιμοποιήσετε στην άσκηση της επαγγελματικής σας δραστηριότητας.

Μάθετε περισσότερα >>

 

Newsletter εγγραφή

 

(Αθα)Νάσια Παναγοπούλου

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας