Στάδια Απελευθέρωσης

0
167

Υπέροχο που ξανασυναντιόμαστε σ΄ ένα νέο τώρα αγαπημένοι μας.

 

eίμαστε εδώ γιατί επιλέγουμε την ουσία. Πάμε να το νιώσουμε όλοι μαζί – αυτό το Ιερό Τώρα- και την δύναμη που έχει όταν όλα μα όλα τα αφήνεις για λίγο και είσαι ολικά εδώ…ναι ναι μπορεί να το διαβάζεις όμως με νιώθεις ….μας νιώθεις ….και έρχεται αυτή η ανάσα ενότητας, ανάσα ανακούφισης, ανάσα υπενθύμισης….ναι! είμαι εδώ ολόκληρος/η!

Έχουμε αυτό το Ιερό Τώρα, αυτό το σημαντικό για μας Τώρα. Είμαστε εδώ, είμαστε ζωντανοί, είμαστε αφυπνισμένοι και καθώς βάζουμε τις παλάμες μας στην καρδιά είναι η πιο ισχυρή, σημαντική μας Πύλη=Δίαυλος για το Θείο μεταξύ Ουρανού και Γης-σε αυτήν εδώ την ενσάρκωση, σε αυτήν εδώ τη στιγμή-.

Σήμερα θα σας μιλήσω για την -αναστάτωση-, δυσκολία, τις ζόρικες εμπειρίες που βιώνουμε όταν ‘πεθαίνει’ το παλαιό.

Είναι φυσιολογικό! Όταν μία ατομική ανθρώπινη συνειδητότητα, η οποία περνάει μέσα από τα στάδια της αφύπνισης, προς το νέο ολοκληρωμένο, φωτισμένο εαυτό στην διαδικασία της μετάλλαξης να ‘ζορίζεται’. Η αφύπνιση συμβαίνει σε δόσεις, στάδια, απελευθέρωσης, στάδια αναβάθμισης, στάδια μετουσίωσης, στάδια μεταμόρφωσης, στάδια ανοίγματος ως προς το νέο ολοκληρωμένο φωτισμένο εαυτό σας.

Κάπου εκεί μέσα σε αυτά τα στάδια όπως ξέρετε πάρα πολύ καλά και θα το παρομοιάσουμε με το κουκούλι της κάμπιας, περνάμε αυτό που λέμε η μαύρη νύχτα της ψυχής. Εκεί που γίνεται μία βαθιά αποδόμηση, εκεί που γίνεται μία βαθιά κατανόηση. Από τη μία πλευρά κάτι μέσα μου πεθαίνει, κάτι μέσα μου ολοκληρώνει, και επειδή υπάρχει αυτή η επίγνωση της συνειδητότητας, υπάρχει αυτή η παρουσία, δεν βιώνεται εξ ολοκλήρου, ταυτόσημα, με την εμπειρία δεν ταυτιζόμαστε 100% με τον θάνατο που βιώνουμε, δεν ταυτιζόμαστε με τον πόνο 100% .

Ναι, τον νιώθουμε, ναι, αναγνωρίζουμε ότι γίνεται μια βαθιά ζύμωση, ναι, νιώθουμε την απώλεια, γιατί κομμάτια του εαυτού σου πεθαίνουν, μοτίβα, συμπεριφορές, συνήθειες, σχέσεις οι οποίες ήταν στημένες για να βιώνεις αυτή την ψευδαισιακή σχέση, σχέση όπου βίωνες και τροφοδοτούσες αλλά και έτρεφες τον εαυτό σου μέσα από αυτά τα χαμηλής δόνησης συναισθήματα, εξάρτηση, ζήλια, ανταγωνισμό, έλεγχο, χειραγώγηση.

Αυτές οι σχέσεις ήταν στημένες σε κάποιες ενεργειακές δομές ώστε εσύ να μπορείς να τις βιώσεις σε αυτή την ενσάρκωση. Όταν όμως βιώνεις την αφύπνιση κάτι μέσα σου, αρχίζει και ανασταίνεται, ως προς την αλήθεια. Αυτές πια οι σχέσεις, οι δομές, θα πρέπει να ολοκληρωθούν και ολοκληρώνονται και εσύ βιώνεις την απώλεια. Βιώνεις το σοκ, βιώνεις τον πόνο, βιώνεις τον αποπροσανατολισμό, βιώνεις τον φόβο που χάνεσαι και λες τώρα τι κάνω. Βιώνεις μία αίσθηση ότι είσαι χαμένος. Για αυτό το φαινόμενο, για αυτές τις εμπειρίες εκπαιδευόμασταν την προηγούμενη περίοδο και μπαίναμε στην συνειδητή αποταύτιση, μεταμόρφωση και αναγέννηση.

Νιώθω και πιστεύω πως υπήρχε και υπάρχει βαθιά προεργασία και προετοιμασία αγαπημένοι μου στα χρόνια που είμαστε μαζί! Βιώσατε αρκετές μικρές ή και μεγάλες ‘μαύρες νύχτες της ψυχής’ στη ζωή σας, στην αφυπνισμένη σας ζωή.

Γιατί λέμε, κλείνει ένας κύκλος, ανοίγει ένας άλλος και κάθε φορά κάτι αποδομείται, αποδομείται, αποδομείται. Και έτσι βιώνει το ΟΝ μία εσωτερική ζύμωση, και λέει παιδιά εγώ τώρα αποσύρομαι, είμαι στο retreat μου, νιώθω θλίψη, νιώθω ότι απελευθερώνω τη μη αποδοχή του εαυτού μου, νιώθω ότι απελευθερώνω το «θύμα» μου.

Ένας τρόπος που απελευθερώνει το Ον είναι καθώς επιτρέπει να τα βλέπει και όταν υπάρχει αρκετή δύναμη επίγνωσης και έχει γυμναστεί αυτός ο μυς της επίγνωσης, έχει δυναμώσει αυτή η εσωτερική, αυτό το εσωτερικό σθένος.

Η παρατήρηση αυτού που φεύγει και πεθαίνει τον οδηγεί στο να βιώνει λιγότερη προσκόλληση. Είστε ένας ουδέτερος παρατηρητής ο οποίος γνωρίζει ότι είναι μέρος της διαδικασίας.

Είναι η εποχή να γυμνάσουμε την επίγνωσή μας!

Σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεσαι, όπως και να είσαι σε αυτή τη φάση, ότι και να βίωσες, ότι νιώθεις ότι αναδύθηκε, ενοχές, τύψεις. Μπορεί να νιώθεις τερατώδης εικόνες, φόβους που έρχονται. Απλά μην ταυτιστείς Άφησέ το να περάσει γιατί μέσα από σένα Όταν είσαι Παρατηρητής και περνάει, το μετασχηματίζεις κιόλας.

Αυτή είναι η θεραπεία, ο μετασχηματισμός. Η ενέργεια χαμηλής δόνησης δεν διαλύεται δεν καταστρέφεται αλλά μεταμορφώνεται σε μία άλλη.

Οπότε ότι βλέπεις, το οποίο σε στενοχωρεί, σε πληγώνει, δώσε χρόνο να το να το αισθανθείς και μετά Απλά Παρατήρησέ το πες «είναι εδώ για να μετουσιώσω και να θυμάμαι την υπόσχεση που έχω δώσει και την απόφαση που έχω πάρει, να συμμετέχω στη λύση».

Γιατί υπάρχει πρωταρχική πρόθεση της ανάληψης , γιατί υπάρχει η αρχική επιθυμία της καρδιάς, του εαυτού να βιώσει την ολική ανάληψη μέσα στην βιολογική του φούσκα, μέσα στο βιολογικό του σώμα. Αυτή λοιπόν είναι η μαύρη νύχτα της ψυχής για την οποία άλλες φορές ήταν τρεις μέρες, άλλες φορές ήταν μία εβδομάδα – ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ – ΣΤΑΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ είναι!

Καθώς ανυψώσαμε την δόνηση, πάνω σ΄αυτόν τον πλανήτη τα τελευταία 20, 10 , 5 χρόνια πολύ δυνατά ανοιχτήκαμε στις νέες οκτάβες του πνεύματος. Καθιερώσαμε, συντονιστήκαμε πολλές ψυχές με το πρωταρχικό χρονοδιάγραμμα που λέγεται Ανάληψη.

Το πρωταρχικό χρονοδιάγραμμα το οποίο επέλεξε η ΓΑΙΑ – Σοφία για την Ανάληψή της ως οντότητα, ως ΟΝ το οποίο βιώνει τη δική του ανάληψη.

Θα βοηθήσει πολύ να έχεις εσωτερική, σταθερή σύνδεση «που θα πάω». Θα βοηθήσει πολύ να έχεις πάρει την απόφαση, την δική σου απόφαση «ναι, επιλέγω τη λύση μέσα από την καθοδήγηση του Master μέσα μου». Η απόφασή σου και το αποτέλεσμά της, τα βήματα που θα καλεστείς να κάνεις Θα είναι το δικό σου δημιουργώ από τον μάστερ, τον ανώτερο εαυτό σου.

Πίστεψέ με, όταν συντονιστείς, ακόμα βαθύτερα, μ΄ αυτό που έχει για σένα αυτός ο μάστερ, αυτός ο ανώτερος εαυτός σου, θα εκπλαγείς πόσο άμεση, ξεκάθαρη είναι η καθοδήγηση τώρα.

Αυτό το πέρασμα, αυτή η εμπειρία που όλοι ζούμε, πάνω από όλα σηματοδοτεί και είναι μία τεράστια εμπειρία αφύπνισης σε όλα τα επίπεδα. Όλα τα επίπεδα της συνειδητότητας αφυπνίζονται με ένα τρόπο και ο καθένας προς το επόμενο επίπεδο της μαεστρίας του φωτός, ο αριστοτέχνης του φωτός.

Πολλά αλλάζουν και στις ανώτερες σφαίρες, ως προς ο καλύτερο πάντα. Κάποιες ενέργειες που ήταν πάνω σ΄’ αυτό τον πλανήτη, οι οποίες χειραγωγούσαν και την εμπειρία της ανάληψης, επίσης φεύγουν. Καθαρίζει ο πλανήτης μας, ψυχές μου, και είναι μία τεράστια επιτυχία αυτό από τα δικά μας μέρη, του εαυτού μας, τα οποία λειτουργούσαν με διχόνοια, με διαχωρισμό, με φόβο.

Όπως σας είπα, οι υπόλοιποι 7μισυ δισεκατομμύρια δεν είναι άλλοι, εμείς είμαστε. Καθαρίζει λοιπόν ο πλανήτης μας από όλα όσα δεν συνάδουν με τη νέα Οκτάβα του πνεύματος, η οποία είναι εδώ με την νέα θεϊκή φωτεινή τάξη, που αγκυροβολείται αυτή την εποχή παράλληλα.

Συμβαίνει παράλληλα, για αυτό είμαστε κβαντικά όντα και χρειάζεται να κάνουμε συνεχώς κβαντική επανατοποθέτηση προς τη λύση, προς τη θεραπεία να έρθει με θεϊκό τρόπο. Γνωρίζουμε τι γίνεται. Δεν κλείνουμε τα μάτια αλλά ξέρουμε πού είμαστε πιο ωφέλιμοι, για μας, για την οικογένειά μας και όλο το σύνολο. Είναι πολύ ξεκάθαρη αυτή η ενέργεια.

Είναι πολύ ξεκάθαρο το μήνυμα «Η θεϊκή μου δράση είναι η απόφαση, η υπόσχεση που έδωσα στον εαυτό μου και η διατήρηση της. Αποφασίζω να εστιάσω στη λύση από δω και στο εξής. Δεν έχει πισωγύρισμα ότι και να συμβεί εστιάζω στη λύση.

Δεν επωφελείται κανείς, πιστεψέ με, στο να μείνεις μέρες, ώρες, στο πρόβλημα, στο φόβο. Κλείσε τα media, τα οποία παρακολουθείς και χωρίς να το καταλάβεις , πηγαίνει το focus εκεί.

Είσαι πολύ πιο πολύτιμος και πολύ πιο χρήσιμος σε αυτή την εποχή. Εκπαιδευτήκαμε για να είμαστε, να περπατάμε και να λέμε Τα Νέα – Νέα.

Η συνειδητότητα είναι ισχυρή δύναμη. Σε ότι εστιάζεται προσελκύει την ενέργεια. Η νέα ενέργεια είναι εδώ για να μας υποστηρίξει. Πάντα ήταν. Επίτρεψε στα συναισθήματα όπως το ξαναείπα Αγάπα την ανθρωπινότητα σου. Είσαι ο συνειδητός κηδεμόνας αλλά οριοθέτησε το, επίσης κατεύθυνέ την Ανθρωπινότητά σου -όπως ένα παιδί- προς τα κει που θα ωφεληθεί εκείνο και το σύνολο.

Στάδια Απελευθέρωσης
1. Άνοιγμα στη Ανώτερη Συχνότητα – Νέα Οκτάβα του Πνεύματος. Είναι η νέα εσωτερική δίψα για εξέλιξη. Είναι το στάδιο της πρόθεσης για Αυτοανακάλυψη και Ουσιαστική Ελευθερία. Επίσης θα το ονομάζαμε και ως το Άκουσμα στο Κάλεσμα της Ψυχής.

2. Συμπτώματα Ανάληψης = Όταν το ξέρεις το βιώνεις προετοιμασμένος/η! Επίσης όσο παραμένεις πιστός/η στην ΑυτοΑνακάλυψη αυτό το διάστημα και μικραίνει και γίνεται πολύ πιο ήπιο και εύκολο. Το ενδιάμεσο, απαραίτητο στάδιο ανύψωσης=αναβάθμισης που βιώνεται και ως ζύμωση, κυοφορία και αποταύτιση από το δυσλειτουργικό τρόπο ύπαρξης. Οι ‘πτυχές’ βγαίνουν στην επιφάνεια και αυτό φέρει κάποια συμπτώματα (πόνους στο σώμα, στη μέση, πονοκέφαλοι τύπου ‘ημικρανίες’, βουητού στα αφτιά, υπνηλία, απάθεια κτλ. ή/και (δηλαδή ή μόνο τα ακόλουθα ή και από τα δύο) πληρότητα, ευγνωμοσύνη, συγκίνηση, πεταρίσματα στην καρδιά, αίσθηση ελευθερίας, υπερβατική/συμπαντική αγάπη -δηλαδή όχι προσωπική αγάπη – αυτή που χωράει όλους και όλα- , ευσπλαχνική παρουσία, χαρά=bliss)

3. Αφομοίωση – ανάγκη για εσωτερική εξωτερική ησυχία. Ότι απελευθερώθηκε -πτυχές, φόβοι, παλαιά προγράμματα- ‘αναχωρούν’ και νέος εσωτερικός χώρος αναδύεται. Εδώ ακούω, αφουγκράζομαι, παραμένω στην σύνδεση/καθοδήγηση. Νηστεύω – κοιμάμαι – ξεκουράζομαι – εμπιστεύομαι.

4. Ενσωμάτωση – Νέο Φως που πλέον είναι διατηρητέο μέσα στο ΣώμαΑγωγό. Νέα Οπτική και Αίσθηση του Εαυτού και των πάντων. Νέα διάκριση. Συνειδητοποιήσεις των προηγούμενων ψευδαισθήσεων και ‘παιχνιδιών’ του εγώ/προσωπικότητας. Βαθιά ΣυγΧώρεση, Αποδοχή και Κατανόηση της Καταλληλότητας. Εσωτερικό Γνωρίζω.

5. Νέο Πεδίο Εκδήλωσης = Υλοποίησης/Δημιουργίας. Νέες επαφές, νέες ιδέες. Νέα Ύπαρξη!

Αγαπώ σας -όσο δύναμαι στο τώρα μου- δεν νιώθω καμία απόσταση μεταξύ μας. Αξίζουμε αυτή την Νέα ΓΗ. Είναι στα κύτταρά μας.

Ας κάνουμε αυτή την εσωτερική στροφή. Όλα είναι στην διάθεσή μας αγαπημένοι μου, έχουμε πολύ βοήθεια, στήριξη και καθοδήγηση για την Ανάληψή μας εδώ!

Βικτώρια Anagenis

 

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας