Συμβουλές για υγιείς μέλισσες | Ποια είναι τα κατάλληλα μελισσοκομικά είδη

0
200

Advertorial

Η μελισσοκομία είναι μία ιδιαίτερη ενασχόληση, που εξαρτάται μεν από την εκτροφή ζωντανών οργανισμών, ωστόσο ο κύκλος ζωής τους και η ανθεκτικότητα τους δεν είναι ίδια με αυτή των βοοειδών για παράδειγμα, γι’ αυτό απαιτείται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των προϊόντων φροντίδας και διατροφής τους, προκειμένου να εξασφαλιστεί η καλή υγεία και η αποδοτικότητα τους.

Επιπλέον κάθε εποχή του χρόνου, επηρεάζει διαφορετικά τα μελισσοσμήνη και οι ανάγκες τους σε μελισσοκομικά είδη αυξάνονται προκειμένου να παράγουν μεγάλες ποσότητες μελιού και μάλιστα καλής ποιότητας.

Τον χειμώνα, οι μέλισσες χρειάζονται επιπλέον τροφή για να επιβιώσουν στον παγωμένο καιρό και να επιβιώσουν στην δύσκολη αυτή εποχή, ενώ την ίδια εκείνη εποχή, η βασίλισσα της κυψέλης αφήνει τα αυγά με τις προνύμφες εξασφαλίζοντας το μέλλον της κυψέλης.

Επιπλέον, την Άνοιξη, οι νεαρές πλέον εργάτριες μέλισσες επιφορτίζονται με την ανάγκη να περισυλλέξουν τη γύρη από τα λουλούδια για να φτιάξουν μέλι κι έτσι η διατροφή τους θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να τις βοηθάει να ανταπεξέλθουν σε αυτές τις απαιτητικές δραστηριότητες.

Για να είστε σίγουροι λοιπόν ότι οι μέλισσες σας είναι ικανές να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις που έχει κάθε εποχή του χρόνου, θα πρέπει να επιλέξετε τα μελισσοκομικά είδη Apifonda που είναι ειδικά σχεδιασμένα για την ενδυνάμωση και σωστή φροντίδα του οργανισμού της μέλισσας.

Συγκεκριμένα τα μελισσοκομικά είδη Apifonda αποτελούνται κατά 2/3 από μικροκρυσταλλική ραφινέ ζάχαρη και περιέχουν επίσης το ένζυμο Ιμβερτάση που είναι απαραίτητο για τον οργανισμό της μέλισσας αφού βοηθάει στην σωστή διάσπαση της ζάχαρης.

Εξασφαλίστε άριστο ξεχειμώνιασμα και παραγωγική Άνοιξη για τα μελισσοσμήνη σας με τα κορυφαία μελισσοκομικά προϊόντα της Apifonda και καλύψτε αποτελεσματικά κάθε περίοδο με κενό ανθοφορίας, χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα του μελιού.

Εάν ενδιαφέρεστε για μελισσοκομικά είδη υψηλής ποιότητας, διαβάστε περισσότερα εδώ

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας