Τα συναισθήματα αλλάζουν την ύλη!

0
343

Αυτό που νιώθουμε επηρεάζει την βιολογία μας, αλλάζει στην κυριολεξία τα όργανα μας, τις λειτουργίες του οργανισμού και όχι μόνο… αλληλεπιδρά με τα πάντα γύρω μας… αλλά και μακριά μας!! Είμαστε οι δημιουργοί της πραγματικότητας μας… όμως είμαστε ασυνείδητοι δημιουργοί… χωρίς καμία επίγνωση αυτού που δημιουργούμε!

 

Η επιστήμη αποκωδικοποιεί και αποδεικνύει πλέον όλο και περισσότερο αυτά που τόσα χρόνια λέμε και για κάποιους έμοιαζαν γραφικά σενάρια επιστημονικής φαντασίας!!

Έχω την δύναμη να επηρεάσω την υγεία μου…;

Την ζωή μου…;

Τις σχέσεις μου..;

Αδύνατον…!!!

Αποκλείεται με αυτή την κυβέρνηση… με αυτά τα γονίδια… με αυτή την περιουσία… με αυτά τα δεδομένα…!!!

Όμως τίποτα δεν είναι δεδομένο! Όλα μπορούν να ανατραπούν κάθε στιγμή!!

Αν αληθινά μπορούσαμε να αντιληφθούμε και να κατανοήσουμε ότι κάθε Τώρα είναι το εφαλτήριο σημείο για την ζωή που θέλουμε…

..ότι κάθε στιγμή μέσα στη μέρα μπορεί να αλλάξει μια ολόκληρη ζωή αλλάζοντας αυτό που νιώθουμε… θα επιλέγαμε συνειδητά να “Νιώσουμε Καλά Τώρα” όχι ψυχαναγκαστικά αλλά γιατί θα βλέπαμε τον μόνο φυσικό και ολο-δικό μας τρόπο να πάμε εκεί που θέλουμε!!

Έχοντας επίγνωση που βρισκόμαστε μπορούμε να το αλλάξουμε!!

Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να νιώσουμε καλύτερα αν κάνουμε μια σκέψη που μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα.

Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να δημιουργήσουμε μια διαφορετική εσωτερική κατάσταση άσχετα από τα εξωτερικά γεγονότα! Τα συναισθήματα μας και η ικανότητα μας να τα διαχειριζόμαστε είναι ένα από τα μεγάλα μας Υπερόπλα!!

Η επιστημονική γνώση ότι τα συναισθήματα έχουν την δύναμη να αλλάζουν την ύλη ίσως μας κάνει πλέον να το σκεφτούμε πιο σοβαρά!!!

 

Λιάνα Τελειώνη

 

Newsletter εγγραφή

 

Λιάνα Τελειώνη

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας