Συνταγή | Ενεργειακό peeling

0
934

Σε ένα γυάλινο δοχείο προσθέστε 6 έως 10 χούφτες χοντρό αλάτι (αν έχετε ευαίσθητο δέρμα χρησιμοποιήστε ψιλό αλάτι), λάδι άρνικας και όσο αφέψημα φασκόμηλο χρειάζεται, προκειμένου το μίγμα να γίνει μια ομοιογενής πάστα.

 

Τρίψτε καλά με αυτήν όλο σας το σώμα, με φορά από επάνω προς τα κάτω. Ξεβγαλθείτε και απλώστε την ενεργειακή συνταγή αποτοξίνωσης, που θα βρείτε παρακάτω, με όσο πιο συνειδητό τρόπο μπορείτε. Καλό θα ήταν, πριν ξεκινήσετε τον προσωπικό ενεργειακό σας καθαρισμό, να έχετε ήδη εξαγνίσει το χώρο σας με ειδικό θυμίαμα, ώστε να μην υπάρχει κάτι βαρύ στην ατμόσφαιρα που να σας κρατήσει πίσω, μετά τον καθαρισμό σας.

Βάλτε κάτι άνετο μετά τη διαδικασία και ανάψτε το θυμίαμα Εξαγνισμού και πάλι. Κρατήστε το θυμιατήρι εμπρός σε κάθε ενεργειακό κέντρο, για λίγα δευτερόλεπτα, ξεκινώντας από το πρώτο, οραματιζόμενοι τον καπνό να απορροφάται από τη δίνη του κάθε ενεργειακού κέντρου. Οραματιστείτε το να καθαρίζεται ολοκληρωτικά. Σταδιακά, ανεβείτε μέχρι το Κέντρο Κεφαλής με το ίδιο σκεπτικό.

Τέλος, κάντε 11 κύκλους με το θυμιατήρι γύρω από το σώμα σας, οραματιζόμενοι ότι καθαρίζετε και το αυρικό σας πεδίο.

Ακουμπήστε το θυμιατήρι κοντά σας, καθίστε και πάρτε μια άνετη, για το σώμα σας, στάση. Να θυμάστε πως η σπονδυλική στήλη είναι καλό να παραμένει ίσια. Οραματιστείτε ένα σιντριβάνι να ξεκινά από το Κέντρο της Καρδιάς και να ξεπηδά από το Κέντρο Κεφαλής. Καθώς το νερό επιστρέφει προς τα κάτω και πέφτει πάνω στο σώμα σας, νιώστε ότι παρασύρει όλες τις αρνητικές σκέψεις και τα συναισθήματα που μπορεί ακόμη να έχουν παραμείνει, ως το βάθος της γης, όπου εκεί με τη βοήθεια της, μετατρέπονται σε φως.

Επαναλάβετε την άσκηση συνειδητά, ξανά και ξανά, ώσπου να βιώσετε την μεταμόρφωση της ενέργειας σας. Μείνετε σταθεροί στην άσκηση για τουλάχιστον 15 έως 20 λεπτά. Τελειώνοντας μπορείτε να κάνετε μια συνεδρία ρέικι στον εαυτό σας, να ακουμπήσετε κρυστάλλους επάνω στα ενεργειακά σας κέντρα ή ό,τι άλλο σας κάνει να αισθάνεστε ότι θρέφεστε ενεργειακά.

Πηγη: shakila.gr

Διαβάστε ακόμη: 5+1 Συνταγές με βότανα για πρωινό ξύπνημα

 

Newsletter εγγραφή

 

Shakila Ιωάννα Μπράτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας