Θα ήθελες να:

> Βοηθήσεις τον εαυτό σου, τους συνεργάτες και τους πελάτες σου να μεταμορφώσουν το στρες, να αυξήσουν την Ανθεκτικότητά τους και να αξιοποιήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους;
> Αυξήσεις τη δική σου συναισθηματική και νοητική διαύγεια, να βελτιώσεις την υγεία σου και να βοηθήσεις άλλους να κάνουν το ίδιο;
> Να διαφοροποιηθείς από τους άλλους επαγγελματίες ενσωματώνοντας στον τρόπο εργασίας σου τις πιο σύγχρονες, επιστημονικά πιστοποιημένες, εύκολες στη χρήση και εκπληκτικά αποτελεσματικές τεχνικές και τεχνολογίες που θα μπορούσε κανείς να διαθέτει;

Γνώρισε το σύστημα ενεργειακής και συναισθηματικής αυτορρύθμισης HeartMath σε βάθος μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα “Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας” (Resilience Advantage) του Ινστιτούτου HeartMath.

Οι επιδράσεις της καραντίνας λόγω του covid19 έχουν φέρει στην επιφάνεια αρκετά πρακτικά, κοινωνικά προβλήματα και αναταραχές στη ζωή μας. Η ισχυρότερη αιτία ασθενειών σήμερα δεν είναι ο covid19 αλλά το στρες που προκαλείται ή εντείνεται από την έκρυθμη κατάσταση. Η υποβόσκουσα ανησυχία και η κατάθλιψη είναι δύο από τις σοβαρότερες παθολογίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν δυσκολία στη διατήρηση της συναισθηματικής τους άνεσης. Οι τεχνικές του HeartMath μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά και άμεσα τόσο εσένα όσο και τους συνανθρώπους μας.

Με την εκπαίδευση στο εργαστήριο ‘Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας’ θα λάβεις:

> Εις βάθος εκπαίδευση στο σύστημα HeartMath από πιστοποιημένους coaches και εκπαιδευτές.

> Αυτοπεποίθηση και κατανόηση του τρόπου χρήσης των τεχνικών και των εργαλείων του HeartMath και  των επιστημονικών δεδομένων πίσω από το Σύστημα ενεργειακής και συναισθηματικής αυτορρύθμισης

> Κατανοητό εκπαιδευτικό και ερευνητικό υλικό από το HeartWorks

>Το δικό σου προφίλ στο μητρώο εκπαιδευμένων επαγγελματιών του HeartWorks Greece (εάν είσαι επαγγελματίας).

> Ειδικές τιμές, συμβουλευτική και υποστήριξη από το HeartWorks Greece και την ομάδα των έμπειρων coaches μας καθώς και την ευκαιρία να αποτελέσεις μέρος και να προωθήσεις της εργασία σου μέσω του δικτύου μας

> Βεβαίωση/πιστοποίηση συμμετοχής από το Ινστιτούτο HeartMath

Τα οφέλη του συστήματος HeartMath

Με 30 χρόνια επιστημονικά τεκμηριωμένη έρευνα, εφαρμογή στον πραγματικό κόσμο και σταθερά και διαρκή καταγεγραμμένα αποτελέσματα, το πρόγραμμα σας δείχνει τον τρόπο να βιώσετε:

-Διακοπή ενεργειακών απωλειών κατά τη διάρκεια της ημέρας

-Αύξηση προσωπικής ανθεκτικότητας και επίπεδων ενέργειας

-Βελτίωση σωματικής και νοητικής υγείας

-Ελάττωση ανυπομονησίας, ευερεθιστότητας και θυμού

-Αύξηση ικανότητας διαυγούς σκέψης σε απαιτητικές συνθήκες, λήψης
αποτελεσματικών αποφάσεων και εύρεσης κατάλληλων λύσεων στα προβλήματα

-Αντιμετώπιση συμπτωμάτων ατομικού και επαγγελματικού στρες όπως σύγχυση, κόπωση, διαταραχές ύπνου

-Βελτίωση μνήμης, εστίασης και άλλων εγκεφαλικών λειτουργιών

-Βελτίωση χρόνου αντίδρασης και συντονισμού

-Καλύτερη ποιότητα ύπνου

-Βελτιωμένη σύνδεση και επικοινωνία

-Μεγαλύτερη πρόσβαση στη διαισθητική νοημοσύνη και την καθοδήγηση της καρδιάς σας

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση:

> Σε όσους επιθυμούν να βιώσουν και να μεταφέρουν τα αποτελέσματα του έγκυρου και επιστημονικά πιστοποιημένου συστήματος HeartMath σε πελάτες, φίλους, οικογένεια και τις κοινωνικές τους επαφές.

>Έμπειρους ή νέους coaches και θεραπευτές που επιθυμούν να βελτιστοποιήσουν τις πρακτικές και τις μεθόδους τους μέσω της ατομικής ενεργειακής και συναισθηματικής συνοχής με το σύστημα HeartMath και να εμπλουτίσουν τις ήδη υπάρχουσες πρακτικές τους με τα αποτελεσματικά εργαλεία του Ινστιτούτου HeartMath.

> Στελέχη επιχειρήσεων, ηγεσίας και επαγγελματίες που επιθυμούν να ενσωματώσουν τις πρακτικές στην προσωπική τους ζωή, στο χώρο εργασίας του και να στηρίξουν το προσωπικό τους βελτιώνοντας την ομαδική επικοινωνία και σύνδεση με ορατά αποτελέσματα στην παραγωγικότητα και το εργασιακό κλίμα.

>Επαγγελματίες στο χώρο της υγείας και των επαγγελμάτων αυξημένης ευθύνης και ασφαλείας που επιθυμούν να ασκούν τη δραστηριότητά τους με ετοιμότητα, υψηλά αντανακλαστικά, νοητική διαύγεια, συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα.

> Αθλητές και προπονητές που αναζητούν απλές και αποτελεσματικές τεχνικές βελτίωσης των σωματικών και νοητικών επιδόσεων τους.

> Γονείς που επιθυμούν να βελτιώσουν τη σχέση τους με τα παιδιά τους και να τα υποστηρίξουν σε όλα τα επίπεδα της ανάπτυξής τους σε ένα αρμονικό και υποστηρικτικό κλίμα.

 

 

> Εκπαιδευτικούς που επιθυμούν να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή στήριξη στους μαθητές τους ειδικά σε περιόδους πίεσης εξετάσεων.

>Άτομα σε κοινωνική υπηρεσία που επιθυμούν να ενσωματώσουν στην εργασία τους τις επιστημονικά τεκμηριωμένες πρακτικές της καρδιάς και της συναισθηματικής ανθεκτικότητας, εμπλουτίζοντας θετικά την υπηρεσία τους στον άνθρωπο.

> Όσους εργάζονται στο χώρο της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης για εφαρμογή στη δική τους προσωπική ανάπτυξη και τη δημιουργία  μιας πιο συνεκτικής κοινωνίας βασισμένης στις αξίες της καρδιάς μας.

> Όσους επιθυμούν να διερευνήσουν τις αρχές της επιστήμης της αλληλοσύνδεσης, της συνοχής του καρδιακού ρυθμού, της δύναμης της συλλογικής συνειδητότητας και το πως η καθιέρωση μιας νέας προσωπικής βάσης εσωτερικής δόνησης είναι το κλειδί για ατομική, κοινωνική και παγκόσμια μεταμόρφωση.

Το πρόγραμμα ‘Το Πλεονέκτημα της Ανθεκτικότητας’ είναι το μοναδικό σχεδιασμένο και πιστοποιημένο από το Ινστιτούτο HeartMath πρόγραμμα που παραδίδεται στην Ελληνική γλώσσα από πιστοποιημένους επαγγελματίες εκπαιδευτές του Ινστιτούτου HeartMath USA.

Οργάνωση

To HeartWorks Greece (Ακαδημία της Καρδιάς) είναι μη κερδοσκοπική εταιρία με σκοπό τη διάδοση των τεχνικών συναισθηματικής ανθεκτικότητας και τη στήριξη της κοινωνίας μας στις σύγχρονες απαιτητικές εποχές.

Μια ομάδα πιστοποιημένων HeartMath Coaches και εκπαιδευτών ανά τον κόσμο, υποστηρίζουν για να ενισχύσουμε όλοι μαζί την ανθεκτικότητα μας, να συνδεθούμε με τη διαισθητικής μας νοημοσύνη και να ενεργοποιήσουμε την καρδιά της ανθρωπότητας σαν αντίδοτο στις καταιγιστικές αλλαγές της εποχής μας.

Δείτε περισσότερα: www.heartworks.gr

Αναλυτικά στοιχεία:
Κωνσταντίνος Γράψας
Website: https://www.heartworks.gr
Email: [email protected]
Κιν. : 6937066045

 

Newsletter εγγραφή

Κωνσταντίνος Γράψας

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας