Τάντρα, Αγγίζοντας την Αγάπη

0
384

Όποια εμπειρία προέρχεται από το σώμα είναι πολύ σημαντική γιατί μπορεί να γίνει μια πύλη όπου περνώντας την μπορούμε να προσεγγίσουμε το Είναι μας.

Και το άγγιγμα είναι μια σωματική εμπειρία υψίστης σημασίας. Είναι μια ιερή στιγμή όπου δυο άνθρωποι, δυο ενέργειες συναντιούνται. Και η συνάντηση δύο ενεργειών που ξεχειλίζουν μέσα από το σώμα, μέσα από μια ανοιχτή καρδιά, είναι πάντοτε χαρά. Είναι σαν δύο χορευτές που χορεύουν σε απόλυτη αρμονία, σαν δύο μουσικούς που παίζουν ρυθμικά και αλληλοσυμπληρώνονται.

Όμως έχουμε ξεχάσει πως είναι να αγγίζουμε πραγματικά. Και αντί τα χέρια μας να είναι η προέκταση της καρδιάς μας, έχουν γίνει η προέκταση του μυαλού μας.

Ακόμα και ένα απλό άγγιγμα το σκεφτόμαστε. Φοβόμαστε να αγγίξουμε και να αγγιχτούμε γιατί έχουμε ξεχάσει την ιερότητα που έχει το άγγιγμα και του έχουμε δώσει μια σεξουαλική χροιά.

Όταν ο άνθρωπος είναι ζωντανός, όταν δεν έχει παγώσει την ενέργεια του κρατώντας την στο κεφάλι του, τότε όλες του οι αισθήσεις λειτουργούν στο έπακρο. Το άγγιγμά του είναι ζωντανό. Είναι ζεστό.  Έχει παρουσία, δεν σε αγγίζει μια απουσία.

Το άγγιγμά του έχει ένα μήνυμα. Σου λέει: Είμαι εδώ, Σε Βλέπω, σε Ακούω,  σε νοιώθω… Σε αγγίζει με αγάπη και η ενέργεια της καρδιάς του μεταφέρεται σε εσένα όπως και η δική σου ενέργεια μεταφέρεται σε εκείνον.

Τάντρα, Αγγίζοντας την Αγάπη

Να θυμάσαι: Τις στιγμές που οι άνθρωποι αγγίζονται χωρίς σκέψη, χωρίς εμπόδια μυαλού, που αγκαλιάζονται και βαθιά σιωπή τους τυλίγει, που η ενέργεια κυλάει από καρδιά σε καρδιά, που σταματά ο χρόνος και απλά υπάρχουν ο ένας μέσα στην αγκαλιά του άλλου, αυτές οι στιγμές ανάμεσα στους ανθρώπους μπορούν να γίνουν στιγμές βαθιάς θεραπευτικής αλλά και εκστατικής εμπειρίας γιατί γαληνεύει το μυαλό, απλώνεται η καρδιά, αγαλλιάζει η ψυχή και γίνεται ένα με την Απεραντοσύνη…

Και αν δυο χέρια που συναντιούνται με ένα ζεστό άγγιγμα προσφέρουν τόση χαρά, τόση γαλήνη φανταστείτε τι μπορεί να προσφέρει μια αγκαλιά…

Κι αν μια αγκαλιά μπορεί να προσφέρει θεραπεία, θρέψη, γαλήνη και πληρότητα φανταστείτε τι μπορεί να προσφέρει η ερωτική πράξη όταν εμπεριέχει την ζέστη λάμψη του αγγίγματος και την μεταμορφωτική εμπειρία της αγκαλιάς μέσα από την ένωση.

Η Tάντρα μπορεί μέσα από τις τεχνικές της να μεταμορφώσει την ενέργεια του Σεξ σε Αγάπη και την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Προσευχή προσδίδοντας ιερότητα στο κάθε μας άγγιγμα (Ιερή Σεξουαλικότητα).

Μπορεί να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού και να μετατρέψει μια απλή  ερωτική επαφή σε Μυστικιστική Κορύφωση αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης.

Τάντρα, Αγγίζοντας την Αγάπη

namaste
despoina palamari

Πηγή: tantra-yoga-events.blogspot.com/

Αν σε ενδιαφέρει να μάθεις περισσότερα για την Tantra
Δες τις επόμενες εκδηλώσεις και εργαστήρια
της Δέσποινας Παλαμάρη

 

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τη Despoina Palamari
=

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας