Τάντρα, από την Σεξουαλικότητα στην Πνευματικότητα

0
271

Τάντρα, ο τρόπος να ζεις και να αγαπάς, χωρίς μυαλό

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τα νέα βιωματικά σεμινάρια αυτογνωσίας Τάντρα, που πραγματοποιούνται δια ζώσης από την Despoina Palamari.

 

Όταν η αγάπη αγκαλιάζει την ύπαρξή σου και φωτίζει την σεξουαλικότητά σου τότε αυτή μεταμορφώνεται σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Αυτήν την διαφορετική ενέργεια που ξυπνά την ονομάζουμε Τάντρα. 

Η Tάντρα είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει την κάθε στιγμή της ζωής σου σε μια Μυστικιστική Κορύφωση ούτως ώστε να νιώθεις την Ιερή Ένωση με οτιδήποτε υπάρχει γύρω σου και να απολαμβάνεις τον εαυτό σου, στο κάθε λεπτό της ζωής σου, ζώντας αποκλειστικά στο Εδώ και στο Τώρα.

Αν έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να αλλάξεις κάτι στη ζωή σου ή αν θέλεις να έρθεις σε πιο βαθιά σύνδεση με τον εαυτό σου τότε μπορείς να επιλέξεις, να βαδίσεις μαζί μου στο Ταντρικό μονοπάτι και μαθαίνοντας να διαχειρίζεσαι την σεξουαλική σου ενέργεια, που είναι ενέργεια Ζωής, να αγκαλιάσεις τις διαφορετικές ποιότητες της Ύπαρξής σου.

 • Να ενδυναμωθείς και να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά μέσα σου
 • Να αυξήσεις την ζωτική σου ενέργεια, την αυτοπεποίθησή σου και να νιώσεις πάλι το σώμα σου ζωντανό και υγιές
 • Να ελευθερώσεις το μυαλό σου από τα αρνητικά μοτίβα σκέψεων και να γνωρίσεις την πραγματική σου δύναμη
 • Να μεταμορφώσεις την ζωή σου αγαπώντας περισσότερο τον εαυτό σου
 • Να νιώσεις πως είναι να παίρνεις και να δίνεις ταυτόχρονα αγάπη
 • Να ενσωματώσεις το Πνεύμα σου με όλο το ερωτικό πάθος που διακρίνει την Ζωή, ώστε να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή σου, γνωρίζοντας πως είναι να ζεις ολοκληρωτικά στο Εδώ και Τώρα
«Από το Σεξ στην Αγάπη» με την Δέσποινα Παλαμάρη

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ


1ος ΤΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
05 Οκτωβρίου – 30 Νοεμβρίου
“Αυτοαγάπη: Απελευθερώνω το Σώμα μου, βρίσκω πάλι τη Χαρά μου…”

Κινητικοί Διαλογισμοί, Διαλογιστικές Αναπνοές, Ταντρικές Τεχνικές, Ενεργειακά Μασάζ και Θεραπευτικές Ασκήσεις μέσα από αυτό το ταντρικό εργαστήρι θα σε οδηγήσουν, μέσα από αυτό το ταντρικό, βιωματικό εργαστήρι να αποκτήσεις μια φιλική σχέση με το σώμα και την σεξουαλικότητά σου.

Να μάθεις επίσης πως να διαχειρίζεσαι την ζωτική σου ενέργεια (σεξουαλική ενέργεια) αλλά και το πώς να εμβαθύνεις μέσα από τις αισθήσεις στο εσωτερικό ταξίδι.

Να γνωρίσεις ακόμα πως το άγγιγμα, μπορεί να γίνει το κλειδί για την ένωση των σωμάτων και των ψυχών, ώστε να μπορέσεις να βιώσεις την οργασμική εμπειρία της ένωσης με το Θείο.

Τα θέματα του 1ου κύκλου είναι:

 • Ξυπνώντας την Ζωή μέσα μας 
 • Αυτοαγάπη
  Πως θα γίνεις φίλος με το σώμα σου
 • Γείωση & Αναπνοή
  Ο δρόμος για να συναντήσεις τον Οργασμικό Εαυτό σου
 • Όταν το Άγγιγμα γίνεται Θρέψη 
 • Οι 5 ρυθμοί και το μασάζ των 5 στοιχείων 
 • Θρέφοντας το Σώμα – Χαλαρώνοντας το Μυαλό 
 • Το Άρωμα των Αισθήσεων 
 • Ανθίζοντας μέσω της Σεξουαλικής Ενέργειας 
 • Solo Tantra: Απολαμβάνοντας τον εαυτό

Μέσα από αυτό το εργαστήρι Αυτοαγάπης, μαθαίνοντας ποιος/α είσαι πραγματικά και γνωρίζοντας την Τέχνη της Ζωής τότε μπορείς να απολαύσεις την υπέροχη ένωση με έναν άνθρωπο ή με το Σύμπαν

Τότε θα είσαι έτοιμος/η να περάσεις στον επόμενο κύκλο που θα ολοκληρωθεί σε 4 συναντήσεις και θα αφορά τον ιδανικό σύντροφο.

♥  2ος ΤΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
07 – 28 Δεκεμβρίου
Καλώντας τον ιδανικό σύντροφο

 

Και ακολουθούν

♥ 04 Ιανουαρίου 2023:
Εορταστικό Τάντρα Evenτ
Καλωσορίζοντας έναν καινούργιο τρόπο ζωής

Σε αυτήν την συνάντηση θα αποχαιρετήσουμε τον παλιό εαυτό μας για να βαδίσουμε με ελευθερία σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής!!!

♥  3ος ΤΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ:
Έρωτας και Μυσταγωγία
(Μαθαίνοντας για την Ταντρική Ερωτική Τέχνη)
11 Ιανουαρίου – 08 Μαρτίου

Η Ταντρική ένωση είναι μια διαδικασία συγχώνευσης, ένα βαθύ άφημα με εμπιστοσύνη, όπου τα σώματα και οι ψυχές ενώνονται, αγκαλιάζονται, χορεύουν, τραγουδούν, χαϊδεύονται και απολαμβάνουν μέσα από μια όμορφη συμφωνία.

Μόνο μέσα από το άφημα στον έρωτα μπορεί να αποκτήσει κάποιος την εμπειρία της βαθιάς ένωσης. Να νιώσει πως ο άνδρας και η γυναίκα μέσα από αυτήν την ένωση γίνονται Ένα. Γίνονται Αγάπη. Η Tάντρα έχει σαν σκοπό να μεταμορφώσει αυτήν την Αγάπη σε Διαλογισμό, σε Φώτιση. Έχει τη δυνατότητα να ανυψώσει τη σχέση του ζευγαριού σε μια Μυστικιστική Κορύφωση (Ιερή Σεξουαλικότητα) αφού οι πρακτικές της μπορούν με τρόπο ευχάριστο και μοναδικό να προσφέρουν Υπερβατικές Εμπειρίες Απόλυτης Ένωσης και Μοναδικής Διέγερσης.

Κινητικοί διαλογισμοί, Ταντρικές τεχνικές,  Διαλογιστικές αναπνοές, Ενεργειακά μασάζ, ασκήσεις  Σεξουαλικής γιόγκα και  ερωτικά τελετουργικά θα βοηθήσουν στο:

 • Να ανακαλύψεις τον εσωτερικό σου ρυθμό και να ρέεις με εμπιστοσύνη μέσα στις ενέργειες
 • Να προσεγγίσεις με μια άλλη αίσθηση το σώμα σου και την σεξουαλική σου ενέργεια
 • Να αποκτήσεις την Ενσυναίσθηση που χρειάζεται ώστε να αντιλαμβάνεσαι βαθύτερα το σύντροφό σου.
 • Να απελευθερωθείς από τους εγκλωβισμούς και αποδεχόμενος/η τον εαυτό σου να εκφράζεις ελεύθερα την αλήθεια σου βιώνοντας και απολαμβάνοντας “ΤΩΡΑ”.
 • Να εμβαθύνεις στα μυστικά τελετουργικά της Τάντρα αλλά και στην διαχείριση της σεξουαλικής ενέργειας.

Μόνον έτσι μπορεί ο καθένας μας να φέρει την ποικιλία και την ποιότητα που χρειάζεται μια συντροφική σχέση. Και προσεγγίζοντας το Πνεύμα μέσα από τον Σωματικό  Εαυτό του να περάσει από την Απόλαυση στην Ευδαιμονία.

«Έρωτας & Μυσταγωγία» με την Δέσποινα Παλαμάρη
♥  4ος ΤΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
15 Μαρτίου –  26 Απριλίου 2023
Ταντρική Αλχημεία – Αρχέτυπα

Σε αυτόν τον κύκλο μέσα από μια θεραπευτική διαδικασία θα έρθουμε σε επαφή με τις αρχετυπικές μορφές του άντρα και της γυναίκας μέσα μας και θα δούμε με ποιον τρόπο αυτές επηρεάζουν την συμπεριφορά μας, στην καθημερινότητά μας και πως μπορούμε να τις προσεγγίσουμε, να θεραπεύουμε τις πληγές τους και να μπορέσουμε να φέρουμε την μεταξύ τους σχέση σε αρμονία  ώστε να καταφέρουμε να έχουμε μια υγιή και ολοκληρωμένη ερωτική σχέση.

Ταντρικά ενεργειακά μασάζ, αναπνευστικές ασκήσεις, διαλογιστικές τεχνικές, ταντρικά και συστημικά παιχνίδια, διαλογισμοί, ήχοι από γκογκ και ηχογαβάθες θα συμβάλουν στο να κατανοήσουμε τι συμβαίνει μέσα μας, να θεραπεύουμε τα πληγωμένα μας μέρη και να αφομοιώσουμε τις μεταμορφωτικές διαδικασίες που θα συμβούν σε αυτόν τον ταντρικό κύκλο.

♥  5ος ΤΑΝΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ
03 – 31 Μαΐου 2023
Τα μυστικά των αισθήσεων

Μουσική, Χορός, Αναπνοές, Διαλογιστικά Παιχνίδια με τις Αισθήσεις και “Ταντρικά Εδέσματα”  θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτό το εργαστήρι και θα μας προσφέρουν μας την ευκαιρία να βιώσουμε με μοναδικό τρόπο, στιγμές Απελευθέρωσης, Χαράς, Αγάπης, Μοιράσματος και Ένωσης!

Η Τάντρα λέει:  Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι, να γεύεσαι να μυρίζεις, να ακούς, να “βλέπεις” και να αγγίζεις βαθύτερα όχι μόνο τον σύντροφό σου αλλά και τον εαυτό σου. Γιατί αν δεν μπορέσεις να απολαύσεις τον εαυτό σου, δεν θα μπορέσεις να βοηθήσεις κανένα να απολαύσει. Δεν μπορείς να βοηθήσεις κανέναν να πετύχει την δική του ικανοποίηση.

Και φυσικά θα υπάρχουν οι εμπειρίες θα εμπλουτιστούν με τα Τριήμερα Tantra Retreat στην Αιδηψό. Που θα είναι ένα Ταξίδι στην ευεξία, την χαλάρωση, την θεραπεία και την αναζωογόνηση μέσα στα ιαματικά νερά των 9Queens

Άγγιγμα – Ήχος – Θεραπεία 
♥ 11 -12 & 13 Νοεμβρίου

“Έρωτας και Μυσταγωγία”
♥ 11 -12 & 13 Μαρτίου

۞ Με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών

Αιδηψός:  «Άγγιγμα – Ήχος – Θεραπεία»  με την Δέσποινα Παλαμάρη

Για να γίνουν κάποιες Κυριακές πολύ ξεχωριστές θα υπάρχουν και τα Μονοήμερα  Tantra Events από τις 10:30 έως τις 18:30

♥  30 Οκτωβρίου
Τάντρα: Τσάκρα & Σεξουαλικότητα

♥  27 Νοεμβρίου
Τάντρα, ο δρόμος της βαθιάς Οικειότητας

♥  8 Ιανουαρίου
Στον Θρόνο της Απόλαυσης

♥  12 Φεβρουαρίου
Έρωτας & Μυσταγωγία

 ♥  05 Μαρτίου
Ξυπνώντας τον Εκστατικό Εαυτό

♥  02 Απριλίου
Οι Ουράνιοι Χορευτές

♥  07 Μαΐου
Ο χορός των Αισθήσεων

۞ Με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών

H Despoina Palamari είναι Εναλλακτική – Ολιστική θεραπεύτρια (Ηχοθεραπεία, Νέο-Κρανιοϊερή θεραπεία, Ρέικι), Tantra Healer & Teacher Trainer, και Συντονίστρια workshop Αυτογνωσίας μέσω της Ηχοθεραπείας και της Tάντρα.

Διαβάστε εδώ μια υπέροχη συνέντευξη που μας παραχώρησε η Despoina Palamari!

 

Δες τις επόμενες εκδηλώσεις και εργαστήρια
της Δέσποινας Παλαμάρη

 

Newsletter εγγραφή

Μπορείς να επικοινωνήσεις απευθείας με τη Despoina Palamari
=
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας