The Emerald Key Of Life (E.K.O.L.E)

0
247

Ναι! Θα μπορούσε να είναι άλλη μια θεραπευτική μέθοδος.
Θα μπορούσε να είναι άλλη μια αποτελεσματική τεχνική προσωπικής ενδυνάμωσης.
Θα μπορούσε να είναι άλλη μια πηγή πληροφοριών, που οδηγούν στη Γνώση.
Θα μπορούσε να είναι άλλη μια τεχνική εν-θύμησης των απείρων δημιουργικών δυνατοτήτων μας.
Θα μπορούσε να είναι άλλη μια πρόταση συμφιλίωσης με τα σκοτάδια του εαυτού μας.
Θα μπορούσε να είναι…

 

Πού να βρεθούν οι κατάλληλες λέξεις, που θα περιγράφουν την ομορφιά της συνεργασίας της εσωτερικής Δύναμης και της Σοφίας και τα πολύπλευρα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας στη σωματική, ψυχική, συναισθηματική και πνευματική μας υγεία;

Πώς περιγράφεται η ικανότητα που αποκτάς όταν συνδέεσαι με εκείνο το μέρος του Σύμπαντος και του εαυτού σου, όπου τα πάντα είναι δυνατά, απαλλαγμένα από τους περιορισμούς του χώρου και του χρόνου;

Πώς να περιγράψεις το βίωμα που ξεπερνάει όσα ξέρει ο νους μας;

Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για ιστορία. Ας μιλήσουμε για Α-λήθεια.

Ίσως, έτσι, γίνει πιο εύκολα αντιληπτό το μέγεθος της αξίας αυτού του Emerald δώρου προς την ανθρωπότητα, σε μια περίοδο που δοκιμάζονται οι αντοχές της. Σε μια περίοδο όπου καλούμαστε να αφυπνισθούμε από την πολυετή (χιλιάδες χρόνια για την ακρίβεια) ύπνωση, να εκλεπτύνουμε το “πέπλο της λήθης” και να συντονισθούμε με τις δονήσεις της αγάπης και της θεραπείας. Στην ουσία, με αυτό που πραγματικά είμαστε δημιουργώντας έναν κόσμο ενότητας, αρμονίας, ορθής επικοινωνίας και εκλεπτυσμένης ενεργειακής δομής.

Το  σύστημα “The Emerald Key of Life – E.K.O.L.E.®”, προέκυψε σαν αποτέλεσμα πολυετούς καθοδήγησης και διοχέτευσης πληροφοριών που φέρνουν στον σύγχρονο αναζητητή, Γνώση από τα αρχεία της Ατλαντίδας. Της Σμαραγδένιας Κρυστάλλινης Πολιτείας.

Επί εννέα χρόνια “έπαιρνα” πληροφορίες, τις οποίες κρατούσα μόνο για μένα, μέχρι τη στιγμή που μου δόθηκε η “εντολή” να τις μοιραστώ «με τους αδελφούς, που έχουν την Ιερή πρόθεση να σηκώσουν το πέπλο της λήθης».

Τότε ήταν που “αρρώστησε” σοβαρά ένας πολύ δικός μου άνθρωπος. Ήταν η κατάλληλη στιγμή για να δοκιμάσω το θεραπευτικό σύστημα E.K.O.L.E. και να πειστώ απόλυτα, μετά από μετρήσεις και με ιατρικές εξετάσεις, για την αποτελεσματικότητά του (βλέπετε ζω και εγώ στον πραγματικό(;) κόσμο).

Το ιδιαίτερο σ΄ αυτό το σύστημα είναι πως είναι ευέλικτο, δρα ανεξάρτητα από την κατεύθυνση που εμείς του δίνουμε, λειτουργώντας με βάση τη δική του Κρυστάλλινη νοημοσύνη, ώστε να θεραπεύσει την αιτία του κάθε θέματος. Εκείνο Γνωρίζει!

Είναι ροϊκά δυναμικό. Δηλαδή, αν και υπάρχει η βασική λειτουργική δομή, παράλληλα ρέει ελεύθερα η θεραπεία, χωρίς περιορισμούς και πρωτόκολλα, προσαρμοζόμενη στις πραγματικές ανάγκες του θεραπευόμενου.

Οι μαρτυρίες των συν-Δημιουργών που έλαβαν τη « θεραπεία» E.K.O.L.E., είναι επίσης πολλές, ανάλογα με το πώς το βίωσαν. Χαρακτήρισαν το E.K.O.L.E., σαν αυτοσυνείδηση, αυτοθεραπεία, αγάπη, εμπιστοσύνη, ευγνωμοσύνη, ενότητα, ευεργεσία, ίαση, κατανόηση, χαρά, συναισθηματική κάθαρση και αποκατάσταση της ισορροπίας, ζωντάνια.

Για άλλους, είναι θεραπευτικό σύστημα.

Είναι μέθοδος σωματοψυχοπνευματικής ισορροπίας.

Είναι ενθύμηση της δύναμης της συνειδητής θέλησης.

Είναι Γνώση!

Είναι Σοφία!

Είναι Θεραπεία!

Είναι τόσα κι άλλα τόσα!!!

Είναι!!!

Είναι Δυνατό, αλλά ταυτόχρονα απαλό!!!

Εντοπίζει κατευθείαν την πηγή του προβλήματος!!!

Ναι είναι όλα αυτά και πολλά περισσότερα!

Είναι η Γνώση και ορθή χρήση των κλειδιών της Ζωής!

Το E.K.O.L.E είναι το σχολείο της Γνώσης, που ήδη έχεις. Της αρχέγονης Δύναμης και Σοφίας, που έχουν ακινητοποιηθεί ή διαστρεβλωθεί εντός σου.

Με το E.K.O.L.E, θυμάσαι όσα ήδη γνωρίζεις, τα φέρνεις στο Φως και μπορείς να τα εκδηλώνεις.

Θα το καταλάβετε όσο θα το εφαρμόζετε.

Σας εύχομαι καλό ταξίδι.

Αποστολία Βασιλείου
Σύμβουλος Ψυχοπνευματικής Ανάπτυξης
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: apostoliavasiliou.gr

Διαβάστε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Αποστολία Βασιλείου στην Όμορφη Ζωή: Αποστολία Βασιλείου | Η αριθμολογία στην υπηρεσία της συμβουλευτικής

=

Δείτε τις προσεχείς εκδηλώσεις της Αποστολίας Βασιλείου>>

 

Newsletter εγγραφή

 

Αποστολία Βασιλείου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Αποστολία Βασιλείου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας