THE WRITING FIELDS | Αναζητώντας αληθινές αξίες

0
325

Καλώς ήρθατε στο μαγικό κόσμο των σημειώσεων που ονομάσαμε The Writing Fields. Είναι οι δικοί μας εσωτερικοί αγροί από την καρποφορία των οποίων εξαρτάται το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής μας. Εδώ σπέρνουμε σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα που καταγράφονται στις καθημερινές μας σημειώσεις και θερίζουμε τα πραγματικά γεγονότα, μικρά ή μεγάλα, που πάντα ελπίζουμε ότι θα πάνε προς την κατεύθυνση που ονειρευόμαστε.

 

Πως μπήκαμε όμως σε αυτό το δρόμο που έδωσε μια τόσο διαφορετική διάσταση, όχι μόνο στον επαγγελματικό μας ορίζοντα, αλλά και στις προσωπικές μας αναζητήσεις;

Η συναρπαστική µας ιστορία ξεκινάει τη μέρα που δημιουργήθηκε το Flexbook, μια επαναστατική καινοτομία στο χώρο της βιβλιοδεσίας που άλλαξε τα δεδομένα και φτάνει τη μέρα που γίνεται επώνυμο brand µε παρουσία σε 35+ χώρες σε όλο τον κόσμο αποκτώντας ταυτόχρονα ένα όραμα με παγκόσμια εμβέλεια

Αλλά ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Βρισκόµαστε στην Αθήνα τη δεκαετία του 60, όπου o µάστορας της καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας Θεόδωρος Χασαπάκης δραστηριοποιείται µε µεράκι στο χώρο των ειδικών εκδόσεων και του χειροποίητου βιβλίου. To 1994, η εταιρεία περνάει στην επόµενη γενιά, τη Γρηγορία και τον Δηµήτρη Χασαπάκη, που της δίνουν το δικό τους νέο προσανατολισµό.

Έπειτα από 2 χρόνια έρευνας και µε δεκαετίες εµπειρίας σε όλο το φάσµα των τεχνολογιών που αφορούν τη βιβλιοδεσία, παρουσιάσαμε µια νέα µέθοδο βιβλιοδεσίας που προσφέρει µοναδική αντοχή και ευκαµψία σε βιβλία, σηµειωµατάρια, ηµερολόγια και της δώσαμε το όνοµα Flexbook.

Με έµφαση στο design, την καινοτοµία και τα νέα υλικά η µέθοδος αυτή εξελίσσεται σε ένα διεθνές brand που σύντοµα αποκτάει φανατικούς φίλους σε 35+ χώρες. Η ανάπτυξη είναι ραγδαία µε διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε όλο το φάσµα των προϊόντων σηµειώσεων και του εταιρικού δώρου . Η ιδιαίτερη οπτική μας, που βλέπει τον κόσμο των σημειώσεων και της γραφής σαν κάτι μαγικό, σαν εμπειρία και όχι απλή χρήση ενός προϊόντος, μας ανοίγει την πόρτα για εξαγωγές και μας φέρνει σε ένα παγκόσμιο κοινό που ταυτίζεται με το μήνυμά μας. Παράλληλα  η εστίαση στην ηθική επιχειρηµατικότητα µας δίνει ακόμα περισσότερη θετική ενέργεια και αποδοχή.

Δημιουργούμε λοιπόν υπέροχες συλλογές ημερολογίων, σημειωματάριων και εταιρικών δώρων που κάθε χρόνο γίνονται ανάρπαστα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό τόσο για τον σχεδιασμό τους, όσο και για τη βαθύτερη φιλοσοφία που τους δίνει πνοή. Ταυτόχρονα κάθε χρόνο η επικοινωνία μας περιλαμβάνει μηνύματα που δίνουν έμφαση στη βαθύτερή μας ύπαρξη.

Σήµερα, ενώνοντας τη φωνή µας µε τη φωνή των ανθρώπων σε κάθε γωνιά της γης, που ψάχνουν αξίες και όχι απλώς προϊόντα, στηρίζουµε τη διατήρηση της βιωσιµότητας του πλανήτη µε µια δέσµευση να συµβάλλουµε µε όλες µας τις δυνάµεις, σε µια µεγάλη αλλαγή προς αυτή την κατεύθυνση .

Θα βρείτε τα προϊόντα μας στον ιστότοπο: www.twf.gr, στο e:shop μας: www.flexbook.gr καθώς και σε μεγάλα βιβλιοπωλεία, στο Public και το Πλαίσιο.

THE WRITING FIELDS
Στοιχεία Επικοινωνίας:
Fax: +30 210 3420 870
Ιστοσελίδα: www.twf.gr | www.flexbook.gr
Facebook: Flexbook
Instagram: _flexbook_

 

Newsletter εγγραφή

 

Όμορφη Ζωή Άρθρα

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας