Του Ρόμπερτ Νατζέμυ

Εβδομάδα 27η | Ημέρα 187η

Ας γίνουμε «εργάτες του φωτός».

Μετασχηματιστές της πνευματικής ενέργειας.

Σταδιακά, στις ήρεμες στιγμές του διαλογισμού, της προσευχής μας και τελικά και σε στιγμές δραστηριότητας, θα αρχίσουμε να αισθανόμαστε τη σχέση μας με αυτή την Ανώτερη Δύναμη.

Θα τη νιώθουμε σαν μια πανταχού παρούσα δύναμη που ικανοποιεί πάντοτε τις ανάγκες μας, δίνοντάς μας όσα χρειαζόμαστε για να είμαστε ασφαλείς, ευτυχισμένοι και έτοιμοι να εκπληρώσουμε το σκοπό μας.

Ένας μετασχηματιστής μετατρέπει ένα είδος ενέργειας σε ένα άλλο.

Τα φυτά παίρνουν την ηλιακή ενέργεια και τη μετασχηματίζουν σε τροφή.

Μπορούμε να μετασχηματίσουμε την πνευματική ενέργεια σε ιδέες, σκέψεις, λόγια και πράξεις, που φέρνουν αφθονία, υγεία, ευτυχία και αρμονία σε όλους.

Όταν αφιερώνουμε όλο και περισσότερες ώρες και ενέργεια στην ανιδιοτελή υπηρεσία, βρισκόμαστε μέσα σε μια μακάρια ροή ενέργειας, μέσα στην οποία δεχόμαστεσυνεχώς από μια πνευματική πηγή μέσα μας και δίνουμε έξω στους γύρω μας.

Είμαι ένα κανάλι ευημερίας για όλους.

Aπό το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ “Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης“, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Τί μπορούμε να κάνουμε; Πώς μπορούμε να επιδρούμε θετικά στην Κοινωνία;  από την Αρμονική Ζωή.

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 37 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 43 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1400 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής
Robert Najemy

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας