106 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Του Ρόμπερτ Νατζέμυ

Εβδομάδα 46, Ημέρα 319η

Περνάμε από το σώμα, χαλαρώνοντας τα δάκτυλα των ποδιών, τα πέλματα, τους αστραγάλους, τις γάμπες, τα γόνατα, τους μηρούς, τους γλουτούς και την περιοχή της λεκάνης.

Το κάνουμε αργά και με συγκέντρωση, μένοντας στο κάθε μέρος για αρκετό διάστημα, ώστε να χαλαρώσει όσο γίνεται περισσότερο.

Συνεχίζουμε ανεβαίνοντας στην κοιλιά, το ηλιακό πλέγμα, στους μυς της πλάτης από τον κόκκυγα ως τον λαιμό, μετά στο στήθος, τους ώμους, τα μπράτσα, τους βραχίονες, τις παλάμες, τα δάκτυλα.

Αφήνουμε μετά την προ σοχή μας να ανέβει στον αυχένα, να χαλαρώσει όλους τους μυς. Χαλαρώστε όλο το πίσω μέρος του κεφαλιού και μετά το πρόσωπο, το σαγόνι, τη γλώσσα, τα μάγουλα, τους κροτάφους, τους μυς γύρω από τα μάτια, το μέτωπο και γενικά το πάνω μέρος του κεφαλιού.

Η προσοχή μας μπορεί να κινηθεί μέσα στο σώμα μας αρκετές φορές, χαλαρώνοντας τους μυς κάθε φορά και πιο βαθιά. Προσέχουμε ειδικά τους μυς του ηλιακού πλέγματος, του αυχένα και του πρόσωπου.

Καθώς χαλαρώνουμε αυτά τα κέντρα έντασης, θα αισθανόμαστε να χαλαρώνει και η όλη η περιοχή γύρω τους.

Αφήνω όλους τους μυς μου να χαλαρώσουν.

Από το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ «Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης», εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Το θετικό μήνυμα της ημέρας | Σχετικά με τη Βαθιά Χαλάρωση Νο 2

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 34 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 41 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1200 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εγγραφή στις ενημερώσεις της Όμορφης Ζωής

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.