146 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ
- 8κοινοποιήσεις
- Facebook8
- Pinterest0
- Twitter0
- Email0
Του Ρόμπερτ Νατζέμυ
Εβδομάδα 45, Ημέρα 311η
Βιώνουμε ανυπομονησία σε σχέση με αποτελέσματα που θέλουμε να έχουμε.
Ίσως για να χάσουμε βάρος, να μάθουμε κάτι νέο σαν τον υπολογιστή ή άλλη διαδικασία μάθησης, να αλλάξουμε ή να πετύχουμε αυτό που επιθυμούμε.
Νιώθουμε ανυπομονησία, όταν πρέπει να περιμένουμε στην ουρά στην τράπεζα, στο σουπερμάρκετ ή ίσως μέσα στο αυτοκίνητό μας ή όταν κάποιος μας εμποδίζει από αυτό που επιθυμούμε ή έχουμε προσκόλληση.
Μπορεί να βιώνουμε ανυπομονησία να κοιμηθούμε.
Μπορεί να είμαστε ανυπόμονοι με τις αδυναμίες και τα ελαττώματα των άλλων ή με τη βραδύτητα τη δική μας ή των άλλων να μάθουμε κάτι ή να κάνουμε κάτι σωστά.
Σαν «εγώ», θέλουμε το καθετί αμέσως, επειδή αυτό μας κάνει να αισθανόμαστε ασφάλεια, αξία και ευτυχία.
Αλλά, σαν ψυχές, μπορεί να μάθουμε πολύ περισσότερα με το να μην παίρνουμε αυτό που θέλουμε αμέσως.
Μια αρρώστια μπορεί να έχει πολύ περισσότερα να μας διδάξει για τον εαυτό μας, παρά μια γρήγορη και απρόσκοπτη ανάρρωση.
Έχω υπομονή με τον εαυτό μου και τους άλλους.
Από το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ «Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης«, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.
Το θετικό μήνυμα της ημέρας | Μαθήματα Υπομονής
Robert Najemy
Έχει πάνω από 1200 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Robert Najemy (όλα τα άρθρα)
- Ποια Είναι η Καλύτερη Δυνατή Έκβαση; - 17/04/2018
- Αντιμετωπίζοντας και Υπερβαίνοντας τη Μοναξιά - 10/04/2018
- Οι Ιδιότητες του Φυσικού Κόσμου - 30/03/2018