Του Ρόμπερτ Νατζέμυ

Εβδομάδα 52, Ημέρα 358η

Ξεχνάμε το σκοπό της ζωής, το λόγο ύπαρξής μας.

Σας έχει συμβεί ποτέ να κατευθύνεστε σε ένα δωμάτιο για να πάρετε κάτι, αλλά, φτάνοντας εκεί, να έχετε ξεχάσει τι θέλατε να πάρετε; Σε μένα ναι.

Όταν γυρίζω πίσω και αρχίζω να κατευθύνομαι προς το σημείο από όπου ερχόμουν, τότε θυμάμαι τι ήταν αυτό που ζητούσα.

Αυτό ισχύει και για τις ζωές μας πάνω στη Γη.

Είμαστε αιώνιες ψυχές που ερχόμαστε για λίγο εδώ, προκειμένου να πάρουμε μερικά μαθήματα, να εξελιχθούμε, να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε.

Αλλά, φτάνοντας εδώ, ξεχνάμε γιατί ήρθαμε και ξοδεύουμε τη ζωή μας απασχολώντας τον εαυτό μας με διάφορες επιφανειακές απολαύσεις και υλιστικές επιδιώξεις.

Τελικά, εξαιτίας μιας σειράς γεγονότων, συχνά με τη μορφή προβλημάτων και δυσκολιών, αναγκαζόμαστε να κοιτάξουμε μέσα μας και να θυμηθούμε γιατί ήρθαμε στη Γη.

Ας ανακαλύψουμε το σκοπό της ζωής μας, το λόγο για τον οποίο έχουμε ενσαρκωθεί και ας αφιερώσουμε τη ζωή μας στην πραγματοποίησή του.

Είμαι εδώ για έναν ιερό σκοπό.

Από το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ «Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης», εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Το θετικό μήνυμα της ημέρας | O Σκοπός της Ζωής

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 34 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 41 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1200 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας