Του Ρόμπερτ Νατζέμυ

Εβδομάδα 47, Ημέρα 327η

Όλα είναι ιερά

Συμπεριλαμβανομένου του νου μου, του νου σας και κάθε νου.

Όλα τα σώματα είναι θεϊκά – συμπεριλαμβανομένου του δικού μου, του δικού σας και κάθε σώματος.

Είμαστε ιερές υπάρξεις. Καθένας είναι ιερή ύπαρξη.

Ο Νέλσον Μαντέλα κατά την ομιλία της ορκωμοσίας του:

«Ο βαθύτερος φόβος μας δεν είναι ότι είμαστε ανεπαρκείς. Ο βαθύτερος φόβος μας είναι ότι είμαστε μεγαλειώδεις πέρα από κάθε μέτρο. Είναι το φως μας, και όχι το σκοτάδι μας, που μας τρομάζει. Αναρωτιόμαστε, ποιος είμαι εγώ για να είμαι πανέξυπνος, πανέμορφος, ταλαντούχος, θαυμάσιος; Στην πραγματικότητα, ποιος είσαι εσύ για να μην είσαι; Είσαι παιδί του Θεού. Το να το παίζεις μικρός δεν εξυπηρετεί τον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα φωτισμένο στο να συρρικνώνεσαι, ώστε να μην αισθάνονται ανασφαλείς οι άλλοι άνθρωποι γύρω σου. Είμαστε όλοι προορισμένοι να λάμψουμε, όπως λάμπουν τα παιδιά. Γεννηθήκαμε για να εκδηλώσουμε τη δόξα του Θεού που βρίσκεται μέσα μας. Δεν βρίσκεται μόνο σε μερικούς από μας. Βρίσκεται στον καθένα. Και καθώς αφήνουμε το δικό μας φως να λάμψει, ασυνείδητα δίνουμε στους άλλους ανθρώπους την άδεια να κάνουν το ίδιο. Καθώς απελευθερωνόμαστε από το δικό μας φόβο, η παρουσία μας αυτόματα απελευθερώνει τους άλλους.»

Είμαι ιερός.

Από το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ «Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης», εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Το θετικό μήνυμα της ημέρας | Όλα Είναι Ιερά

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 34 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 41 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1200 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας