Του Ρόμπερτ Νατζέμυ

Εβδομάδα 41η | Ημέρα 286η

Η προσαρμοστικότητα είναι πολύτιμη.

Η ικανότητα να προσαρμοζόμαστε και να ρέουμε με τις καταστάσεις και τις νέες ανακαλύψεις είναι ένα σημαντικό προσόν για την επιτυχία οποιουδήποτε σκοπού.

Είναι το κλειδί για να είμαστε ήρεμοι σε αλλαγές.

Μας διευκολύνει στη συνεργασία και τη συναναστροφή.

Πού θα θέλαμε να έχουμε περισσότερη προσαρμοστικότητα;

Ίσως με τους γονείς ή το σύντροφό μας και σίγουρα με τα παιδιά μας. Ίσως σε κάθε μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον μας ή σε μια διαφορετική οικονομική κατάσταση.

Μπορεί να χρειάζεται να προσαρμοστούμε στο σώμα ή στη συνειδητοποίηση, ότι το σώμα μας χρειάζεται περισσότερα προληπτικά μέτρα, όπως σωστή τροφή και άσκηση.

Σίγουρα χρειάζεται να προσαρμοστούμε στη μεταβαλλόμενη κοινωνία και τη ζωή στις πόλεις ή με ορισμένους γείτονες και τις συνήθειές τους.

Χρειάζεται να προσαρμοστούμε στο γεγονός ότι έρχονται στην πραγματικότητά μας άνθρωποι από όλους τους πολιτισμούς και τις θρησκείες.

Νιώθω αρκετή ασφάλεια να προσαρμόζομαι στις αλλαγές.

Από το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ «Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης«, εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 34 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 41 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1200 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.