Του Ρόμπερτ Νατζέμυ

Εβδομάδα 52, Ημέρα 360η

Ο καθένας έχει ενσαρκωθεί με ένα ειδικό ντάρμα.

Μπορεί το ντάρμα κάποιου να είναι να μεγαλώνει παιδιά, να διδάσκει, να κτίζει οικοδομήματα, να τραγουδάει τραγούδια, ή να γράφει μουσική ή βιβλία.

Μπορεί να έχει έρθει να καλλιεργεί τη γη, να μαγειρεύει, να καθαρίζει σπίτια, να εκφωνεί τα νέα, να βοηθάει τους αρρώστους, να προστατεύει τους φτωχούς, να αποδίδει δικαιοσύνη ή να ακούει τα προβλήματα των ανθρώπων.

Μπορεί να έχει έρθει να είναι γιατρός, δικηγόρος, ποδοσφαιριστής, χασάπης, ποιητής, δάσκαλος, ναύτης, στρατιώτης, ταξιτζής, μουσικός, αστυνόμος, ηθοποιός, μηχανικός, έμπορος, επιχειρηματίας, μητέρα, πατέρας κ.α.

Υπάρχουν τόσα πολλά ιδιαίτερα ατομικά ντάρμα όσες είναι και οι ενσαρκωμένες ψυχές.

Καθένας από μας έχει έναν λίγο διαφορετικό και μοναδικό συνδυασμό δραστηριοτήτων που έχει έρθει να εκπληρώσει σ’ αυτή την ενσάρκωση.

Και είναι αυτός ο τέλειος συνδυασμός δραστηριοτήτων που θα προσφέρει στον καθένα μας πνευματική ανάπτυξη και ταυτόχρονα θα ωφελήσει την κοινωνία.

Θέλω να εκτελώ το ειδικό μου ντάρμα.

Από το βιβλίο του Ρόμπερτ Νατζέμυ «Μία σελίδα την ημέρα – ένας χρόνος αυτοεξέλιξης», εκδόσεις Ολιστικής Αρμονίας.

Το θετικό μήνυμα της ημέρας | Το Ειδικό Ντάρμα

Robert Najemy

Ο Ρόμπερτ Ηλίας Νατζέμυ είναι συγγραφέας 37 βιβλίων και δάσκαλος σεμιναρίων αυτογνωσίας εδώ και 43 χρόνια με γνώσεις και τεχνικές, δοκιμασμένες & σύγχρονες για τη βελτίωση της ζωής.
Έχει πάνω από 1400 δωρεάν βίντεο στο Youtube και μια ιστοσελίδα με πάνω από 600 δωρεάν downloads.
Τα σεμινάρια της Αρμονικής Ζωής γίνονται στο Χαλάνδρι, Μαρκόπουλο, Π. Φάληρο, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Βόλο, Χανιά, Ηράκλειο, Χίο, Ραφήνα, Κέρκυρα, Λευκωσία και Λεμεσό και επίσης στο Internet.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Αρμονικής Ζωής
Robert Najemy

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Το δικό οσυ Βίωμα

Σχολιάστε

Για να καταχωρήσετε το σχόλιο σας, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας