Τι είναι η Αλχημεία και Ποιος ο Ρόλος του Αλχημιστή μέσα μας;

0
434

Λοιπόν αγαπημένοι μου πάμε να ξεκινήσουμε. Είμαστε εδώ, στην «Anagenis» και το θέμα μας είναι εκπληκτικό: «Ο Αλχημιστής Μέσα Μου».

 

Αυτή η ιδέα, όπως όλες οι ιδέες, όπως όλες οι εμπνεύσεις για τα webinars και για τα σεμινάρια, οι ομιλίες, έρχονται από την ενέργεια, από εμάς τους ίδιους, από ανθρώπους που πορευόμαστε το φως, από ανθρώπους που πηγαίνουμε προς την ένωση με τον θεϊκό μας εαυτό.

Έτσι λοιπόν, τί είναι η αλχημεία;

Η αλχημεία, η ίδια η λέξη, η ουσία της, η μετάφρασή της και αυτό που διαισθάνομαι εγώ ουσιαστικά σαν ποιότητα της λέξης, σαν χρώμα, σαν ήχος, σαν έννοια είναι η αλλαγή της σύστασης μιας ουσίας, ενός υλικού. Είναι η αλλαγή σύστασης, είναι η μεταμόρφωση, είναι η μετάλλαξη της αρχικής μορφής ενός υλικού σε κάτι άλλο.

Αυτό που συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα, όταν ανακατεύουμε ας πούμε το χρώμα με ένα άλλο χρώμα και έχουμε ένα πανέμορφο άλλο αποτέλεσμα, το οποίο αλλάζει την σύσταση αυτού του πρωταρχικού υλικού που είχαμε, όταν προσθέτουμε αλάτι στο φαγητό μας αλλάζει η γεύση, αλλάζει η σύσταση του φαγητού και πάλι έχουμε μία αλχημική πράξη.

Όταν ανάβουμε το φως μέσα στο σκοτάδι, μέσα σε ένα δωμάτιο σκοτεινό, επίσης αλλάζουμε ενεργειακά την σύσταση και την συχνότητα στο δωμάτιο με το φως που εκπέμπεται, όταν βάζουμε απορρυπαντικό σε ζεστό νερό και τα λοιπά, υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα.

Αυτό είναι η αλχημεία, είναι η αλχημεταμόρφωση. Και αυτό αγαπημένοι μου ισχύει και με την ενέργεια. Είναι η ενέργεια, την οποία εμείς οι ίδιοι διαχειριζόμαστε καθημερινά, συνειδητά ή ασυνείδητα. Η ενέργεια, η οποία προέρχεται από συναισθήματα, από διάφορες καταστάσεις, στις οποίες άλλοι παίρνουν μέρος, άλλοι όχι, εξαρτάται από το επίπεδο -γνωστικό, βιωματικό και ενοποιημένο με τον θεϊκό του εαυτό-, στο οποίο βρίσκεται ο καθένας μας.

Από εκεί εξαρτάται εκείνος ο αλχημιστής. Και τί αλχημεία δημιουργούμε, εκφράζουμε, εκδηλώνουμε καθημερινά στη ζωή μας; Και πόσο καλά γνωρίζουμε τον αλχημιστή μέσα μας, γιατί αυτός ο αλχημιστής είναι υπεύθυνος για αρκετά πράγματα.

Ο αλχημιστής λοιπόν μέσα μου ουσιαστικά μεταμορφώνει, μετασχηματίζει αυτή την ενέργεια που λαμβάνω, αυτή που δίνω, δηλαδή αυτήν που λαμβάνω και αποφασίζω τί θα την κάνω. Κατ’ αρχήν μπαίνω στην διαδικασία να την βολιδοσκοπήσω.

Αυτό που λαμβάνω εκείνη την ώρα μου αρέσει;

Γιατί εμείς είμαστε εκείνοι που αποφασίζουμε εάν θα κρατήσουμε εκείνο που έρχεται στο πεδίο μας.

Και αυτό βέβαια μπορεί να γίνει μόνο όταν είμαστε εκεί, όταν είμαστε στο εδώ και τώρα και συνειδητοποιούμε και καταλαβαίνουμε ότι έρχεται κάτι στον δρόμο μας, έρχεται κάτι μπροστά μας, έρχεται μία εμπειρία.

Είναι ουσιαστικά εκείνο που επιτρέπω να υπάρχει στο περιβάλλον στη ζωή μου και αυτός ο αλχημιστής μπορεί να μετατρέψει και μετατρέπει οποιαδήποτε ενέργεια, μπορεί να μετατρέψει τον θυμό σε μια κατάσταση γαλήνης ή σε οργή.

Άρα δηλαδή υπάρχουν κάποια στοιχεία μέσα στην ιδιότητα του ίδιου του αλχημιστή μέσα μας, ο οποίος αποφασίζει εκείνη την ώρα εάν ο θυμός θα μετατραπεί σε γαλήνη ή εάν θα μετατραπεί σε οργή. Μία κατάσταση πίκρας ο αλχημιστής μπορεί κατευθείαν να την μετατρέψει σε συγχώρεση ή αποδοχή, όμως μπορεί να την μετατρέψει και σε μίσος.

Την ασχήμια είναι στο δικό του χέρι εάν θα την μετατρέψει σε ομορφιά ή σε περισσότερη ασχήμια, το σκοτάδι σε φως ή σε ακόμα πιο βαθύ σκοτάδι, γιατί όπως είπαμε εξαρτάται από το επίπεδο του αλχημιστή μας.

Και από κει και πέρα όλα έχουν να κάνουν και με τις δονήσεις. Η χαμηλή δόνηση μετατρέπεται από τον αλχημιστή μας σε υψηλή ή μετατρέπεται σε χαμηλότερη δόνηση, που είναι η δόνηση της κόλασης;

Έτσι λοιπόν όλα αυτά τα παραπάνω έχουν άμεση και ολική θα έλεγα επίδραση στην βιοχημική σύσταση του οργανισμού μας.

Για την εσωτερική δύναμη Μεταμόρφωσης και Αλχημείας θα μιλήσουμε και θα πάμε βαθύτερα στην ενεργοποίηση και κατανόηση του μηχανισμού στο Online Εργαστήρι Κβαντικής Υλοποίησης στις 12 Δεκεμβρίου 2021, για περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε στον παρακάτω σύνδεσμο —> https://www.anagenis.com/ergastiri-ylopoiisis2021/

Και ειδικά τώρα, που βρισκόμαστε σ’ αυτή την μεταβατική και ολοκληρωτική διαδικασία επαναπροσδιορισμού του βιολογικού μας σώματος και όχι μόνο -αλλάζει το dna, το ενδοκρινικό μας σύστημα ενεργοποιείται ακόμα περισσότερο-, όλες αυτές οι αλχημικές πράξεις, οι μετατροπές και οι μεταμορφώσεις συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην ανανέωση των κυττάρων μας ή το αντίθετο δημιουργούν πάρα πολύ μεγάλη επιβάρυνση, εάν μιλάμε για το δεύτερο σκέλος της αντιστοιχίας μας.

Εάν τον θυμό τον μετατρέπουμε σε γαλήνη, εάν την πίκρα σε συγχώρεση και αποδοχή, την λύπη σε χαρά, τον φόβο σε γνώση, την οικονομική δυσχέρεια σε αφθονία και σκέψη ότι είμαι σε απόλυτη ισορροπία και αρμονία, γιατί το σύμπαν μας στηρίζει, αυτό έχει την δική του συμβολή στην ανάπτυξη και ανανέωση των κυττάρων μας και έτσι διευκολύνεται η διαδικασία αυτής της μετάβασης στις υψηλότερες συχνότητες, της μετάβασης στην ένωση με το φωτεινό μας σώμα, τον θεϊκό μας εαυτό.

Αυτός ο αλχημιστής λοιπόν παίζει πάρα πολύ σπουδαίο ρόλο στην ζωή μας, όπως το καταλαβαίνετε. Είναι ένα εργαλείο, ένας μηχανισμός μετασχηματιστή, είναι σαν να λέμε ότι βάζουμε εκεί όλα τα υλικά που έρχονται και ανάλογα με τον μετασχηματιστή έχουμε και το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

Την μορφή του αλχημιστή μας μπορείτε Ζωντανά να την Ονειρευτείτε να την περιγράψετε και να την ζωγραφίσετε ακόμα και αυτό θα ήταν ένα υπέροχο δώρο στον εαυτό σας.

Εάν πραγματικά κλείσετε τα μάτια σας και αφουγκραστείτε λίγο το είναι σας, θα δείτε πως είναι μία από τις πολύ σπουδαίες πτυχές του εαυτού σας ο Αλχημιστής – Εσωτερικός Μετασχηματιστής της ενέργειας – δόνησής σας!

Μαζί στην ΕνΘύμηση και την Αποκάλυψη του Ύψιστου Δυναμικού Αφυπνισμένης Συνειδητότητας και Εκδήλωσης της Νέας Γης σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο!

Αγάπη από Πάντα στα Πάντα,

Βικτώρια Καρυπίδου Anagenis

υ.γ. εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να γίνετε Master της Δόνησης και Εσωτερικής Αλχημείας σας περιμένουμε στο Εργαστήρι Κβαντικής Υλοποίησης, αρχίζουμε 12 Δεκεμβρίου!

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Βικτώρια Καρυπίδου (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας