Τί είναι η Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση | Rapid Personal Transformation RPT;

0
713

Η Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση είναι μια καινοτόμος για τα ελληνικά δεδομένα μέθοδος. Ο εφευρέτης της είναι ο Simon Rose, ο οποίος κατάγεται από την Αυστραλία.

 

μέσα από προσωπική αναζήτηση και ανησυχίες, ο Simon Rose θέλησε να θεραπεύσει δικά του ψυχικά κομμάτια, όμως οι κύριοι στόχοι του ήταν:

1)  να σπάσει επαναλαμβανόμενα μοτίβα, δηλαδή τις καταστάσεις και τον πόνο που βίωνε κατά διαστήματα στη προσωπική του ζωή

2) να έχει σταθερό αποτέλεσμα στην θεραπεία.

Ένα από τα μοτίβα του Simon ήταν τα τρακαρίσματα. Από μικρό παιδί τράκαρε, είτε με το ποδήλατο, είτε ως ενήλικας με το αυτοκίνητο. Η συνέπεια ήταν πάντα η ίδια. Πέρα από τα διάφορα τραύματα στο σώμα του, το μεγαλύτερο μέρος έπεφτε στο κεφάλι. Όπως αστειεύεται ο ίδιος: «Ευτυχώς που έχω πλούσιο μαλλί και δεν θα καραφλιάσω! Αλλιώς θα βλέπατε ένα  κρανίο γεμάτο ουλές!». Είχε εφαρμόσει πολλές μεθόδους για να θεραπεύσει τις τραυματικές εμπειρίες του τρακαρίσματος, ακόμα να θεραπεύει και τα λεγόμενα αποτυπώματα του σημείου που έγινε το τρακάρισμα. Ναι μεν έπαιρνε το αποτέλεσμα, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα πάλι τράκαρε… Όλο αυτό τον οδηγούσε στην αναζήτηση της λύσης.

Εφόσον ο Simon Rose είχε εκπαιδευτεί σε πολλές μεθόδους, άρχισε να ψάχνει, συνδυάζοντας γνώσεις και εμπειρίες που είχε μαζέψει, με ποιον τρόπο μπορεί να φτάσει στον πρωταρχικό κρίκο. Εκεί που βρίσκεται η αρχή του μοτίβου ή του τραύματος, ώστε να σπάσει τον κρίκο για να σπάσει όλη η αλυσίδα. Έκανε δοκιμές και πειράματα… και όμως βρήκε τον μονοπάτι το οποίο οδηγεί στην Αρχή! Βρήκε τον τρόπο η μέθοδός του να έχει γρήγορο και σταθερό αποτέλεσμα.

Η μέθοδος της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης (RPT) αποτελείται από 4 επίπεδα. Ο Simon Rose, καθώς δούλευε και δουλεύει συνεχώς πάνω στην μέθοδό του, την εξελίσσει ώστε να είναι απλή στην εφαρμογή.
Θα σας πω πιο αναλυτικά για το RPT1 και RPT2.

Το επίπεδο RPT1 είναι το βασικό επίπεδο στο οποίο μαθαίνουμε να εφαρμόζουμε την μέθοδο. Μαθαίνουμε την τεχνική. Αναλύουμε την θεωρία του Paul MacLean για τον τριπλό εγκέφαλο. Αυτή η θεωρία αποτελεί τον πυρήνα της μεθόδου.

Ο Paul MacLean ξεχώρισε τους τρεις εγκεφάλους:

1. Neocortex:  το τμήμα του εγκεφάλου που συσχετίζεται με σκέψεις, λέξεις και πεποιθήσεις. «Ανθρώπινος εγκέφαλος»

2. Limbic: το τμήμα του εγκεφάλου που συσχετίζεται με τα συναισθήματα. «Ο Εγκέφαλος του θηλαστικού».

3. R-Complex: το τμήμα του εγκεφάλου του συσχετίζεται με το σώμα, δηλαδή με το ένστικτο. «Ο Ερπετοειδή εγκέφαλος».

Αυτή η γνώση μας βοηθάει να καταλάβουμε τους μηχανισμούς λειτουργίας του εγκεφάλου και πως μια πεποίθηση ή τραυματική εμπειρία καταγράφεται στο σώμα μας και ως επέκταση στα κύτταρα και στο DNA.

Η μέθοδος της Rapid Personal Transformation όντως μας δίνει την δυνατότητα να βρούμε τον πρωταρχικό κρίκο που κρατάει το τραύμα.

Η Άμεση Προσωπική Μεταμόρφωση (RPT) δουλεύει με τρεις κατευθύνσεις:

1.       Συναίσθημα

2.       Κατάσταση

3.       Σωματικό σύμπτωμα (ασθένεια)

Κάθε συνέδρια αποτελεί μια ολοκληρωμένη συνέδρια και φέρνει στο τέλος της αλλαγή στην συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου που χρειάζεται βοήθεια.

Η εφαρμογή της μεθόδου είναι πολύ απλή και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και δεξιότητες. Έχει πολύ συγκεκριμένα βήματα. Εφόσον τα ακολουθήσουμε θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τέλος της συνεδρίας.

Το επίπεδο RPT2 ονομάζεται Ανά-Σύλληψη. Πολυαγαπημένο εργαλείο για να φέρουμε ουσιαστικές αλλαγές στη ζωή.

Η διαδικασία της Ανά-Σύλληψης είναι μια πορεία που ξεκινάει από την στιγμή της δημιουργίας μας και φτάνει στην στιγμή που μας αποδέχεται η καινούργια πραγματικότητα μέσα από την αγκαλιά της μητέρας μας. Ο Simon Rose ανακάλυψε πως κατά την διάρκεια της σύλληψης μας και μέχρι και την γέννηση υπάρχουν 19 τραυματικά σημεία. Αυτό δεν σημαίνει πως και τα 19 θα είναι τραυματικά.

Στην διαδικασία της Ανά-Σύλληψης:

1. Θα «καθαρίσουμε» το ωάριο και το σπερματοζωάριο από το οποίο γεννηθήκαμε

2. Θα εξετάσουμε το θέμα των ορίων. Δηλαδή πόσο καλά ένιωσε το ωάριο την στιγμή της παραβίασης των ορίων του από το σπερματοζωάριο

3. Θα δούμε πόσο αρμονικό ήταν το σημείο σύνδεσης τους

4. Θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πόσο εύκολα διεκδικούμε τη θέση μας. Αυτή η ενέργεια φαίνεται τη στιγμή της ενσωμάτωσης του βλαστοκυττάρου στη μήτρα

5. Θα καθαρίσουμε τυχόν τραύματα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης

6. Θα γεννηθούμε από την αρχή κάνοντας την διαδικασία αποκοπής λώρου και αποχαιρετώντας την πρώτη μας κατοικία που ήταν ο πλακούντας.

7. Θα ολοκληρώσουμε με την ενέργεια αποδοχής. Όπως μας αποδέχεται η μητέρα μας την ώρα της γέννησης, έτσι θα μας αποδέχεται και όλος ο κόσμος.

Μετά από την Ανά-Σύλληψη κανένας πια δεν είναι ίδιος …

Διαβάστε ακόμη:
Σβιτλάνα Ζέτα Νικολάϊτσουκ | Η προσωποποίηση της Άμεσης Προσωπικής Μεταμόρφωσης

Είναι ο χρόνος ο καλύτερος γιατρός;

Παρακολουθήστε το σεμινάριο:
Online Εκπαίδευση στην RPT

 

Δείτε τις επόμενες εκδηλώσεις και σεμινάρια της Σβιτλάνας (Ζέτας) Νικολάιτσουκ

 

Newsletter εγγραφή

 

Ζέτα Νικολαιτσουκ

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας