Τι είναι η Τάντρα

0
1545

Πρώτα από όλα δυο λόγια για την Τάντρα, τι είναι, από πού προέρχεται..
Η λέξη Τάντρα προέρχεται από τα Σανσκριτικά –  αρχαία ινδική γλώσσα – και αποτελείται από 2 μέρη: ΤΑΝ – που σημαίνει ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ και ΤΡΑ – που σημαίνει ΜΕΘΟΔΟΣ.

Η Τάντρα, λοιπόν, είναι μια επιστημονική μέθοδος, για την ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ της συνειδητότητας.

Καταγωγή της ΤΑΝΤΡΑ

Είναι πολύ δύσκολο να πάμε πίσω στις ιστορικές ρίζες της Τάντρα, υπάρχουν πολλές αμφιλεγόμενες ημερομηνίες, αλλά γενικά αναφέρεται σε μια σειρά αρχαίων ινδικών παραδόσεων, που μεταφέρθηκαν κυρίως προφορικά.

Όλες αυτές οι μορφές της αρχαίας θρησκευτικότητας συνδυάστηκαν από το γεγονός ότι, οι αυθεντίες υιοθέτησαν μια σειρά πρακτικών που τους επέτρεψε να έρθουν σε επαφή και να βελτιώσουν την ατομική ενέργεια, προκειμένου να συνδεθούν με την κοσμική ενέργεια. Από την αρχή, ήταν ξεκάθαρο ότι το κλειδί σε όλα είναι η σεξουαλικότητα, ωστόσο, οι σεξουαλικές ταντρικές τελετουργίες αποτελούν μόνο ένα μέρος των πολλών τεχνικών που αφορούν αυτήν την πρακτική.

Επομένως, η Τάντρα, όχι μόνο συμπεριελάμβανε τις υλικές και γήινες πτυχές της ανθρώπινης ζωής, αλλά και τις υιοθέτησε ως πόρτες για να φθάσει κανείς στην πνευματική φώτιση.

Η ΤΑΝΤΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Tantralife είναι μια σύγχρονη ταντρική μέθοδος, η οποία γεννήθηκε από την εμπειρία της Radha Luglio.

Η Radha αφού έζησε και δούλεψε σε στενή επαφή για περισσότερα από 20 χρόνια με τον φωτισμένο δάσκαλο  Osho, άρχισε να διαδίδει αυτή τη μέθοδο σε όλο τον κόσμο. Η μέθοδός της βοηθά στην ανάκτηση της δύναμης, μέσω της φυσικής επαφής με τη σεξουαλική ενέργεια, κοιτάζοντας πέρα από τις πολιτισμικές και κοινωνικές συνθήκες.

Η Radha έχει αφιερώσει ολόκληρη τη ζωή της στη διάδοση της Τάντρα, που θεωρείται όχι μόνο μια σεξουαλική πρακτική αλλά μια μέθοδος προσωπικής ανάπτυξης και διεύρυνσης στην καθημερινή ζωή.

Η Radha έχει συχνά συμμετάσχει σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές, όπου έχει καταφέρει να μοιραστεί την καταπληκτική της εμπειρία με την απλότητα και τον αυθορμητισμό που την χαρακτηρίζουν. Η ευχέρεια και ικανότητά της να επικοινωνεί σε όλα τα επίπεδα, έχουν οδηγήσει στην επιτυχή συνεργασία της με ορισμένες ιατρικές κλινικές, όπου εργάζεται ως σύμβουλος για την αποκατάσταση της σεξουαλικής ευαισθησίας, και διδάσκει σε μεταπτυχιακά μαθήματα εξειδίκευσης για ανδρολόγους, ουρολόγους και σεξολόγους γιατρούς. Επίσης, η Radha, έχει γράψει το βιβλίο «Τάντρα ένας τρόπος να ζεις και να αγαπάς», το οποίο έχει μεταφραστεί σε οχτώ γλώσσες. Σήμερα η Radha είναι η εμπνεύστρια της σχολής Tantralife και είναι η κύρια διδάσκουσα στα μαθήματα της Tantralife.

Τι μαθαίνω στα μαθήματα της Tantralife ;

Θα μάθετε πως να παίρνετε τη ζωή σας στα χέρια σας. Θα έχετε τη δύναμη να στέκεστε στο ανάστημά σας ως άτομο, γειωμένοι στην ενέργειά σας και να συνδέεστε με τους άλλους από ένα χώρο αγάπης.

Ενδεχομένως να είστε προσκολλημένοι σε μη λειτουργικά μοτίβα, ελπίζοντας ότι ο άλλος μπορεί να σας βοηθήσει, ώσπου να κατανοήσετε ότι τίποτα από έξω δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις εσωτερικές σας ανάγκες.

Τελειώστε με αυτό το δράμα, απολαύστε την ενέργειά σας και ζήστε τη ζωή στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας!

Στα μαθήματα της Tantralife θα μάθετε πως να:
  • Απελευθερώνετε τα τραύματα και τα σεξουαλικά μπλοκαρίσματα
  • Μειώνετε το στρες, τις ανησυχίες και τους φόβους γύρω από τη σεξουαλικότητα και τη ζωή
  • Μοιράζεστε την αγάπη και την οικειότητα με ή χωρίς σύντροφο
  • Απολαμβάνετε μια υγιή και φυσική σεξουαλικότητα
  • Βελτιώνετε τη σχέση σας με το σώμα σας
  • Ενισχύετε την αυτοπεποίθησή σας
  • Ανακαλύπτετε το πλήρες ενεργειακό σας δυναμικό
  • Ζείτε περισσότερο ειλικρινά και με πιο ικανοποιητικές σχέσεις
  • Διαλογίζεστε χρησιμοποιώντας πανίσχυρες και αποτελεσματικές ταντρικές τεχνικές

 

Η Radha θα είναι στην Αθήνα, το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022
για ένα μοναδικό σεμινάριο
Τάντρα “Το ρίσκο του να είσαι χαρούμενος
Μια πρόσκληση να διευρύνουμε τις αισθήσεις μας!

Κράτηση θέσης >>

 

Newsletter εγγραφή

 

 

Radha C. Luglio
Πρόσφατα άρθρα του συντάκτη Radha C. Luglio (όλα τα άρθρα)

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας