Τι γίνεται αν πάρουμε 100% εμείς την Ευθύνη;

0
Πόσο δύσκολο είναι να αποδεχτούμε ότι είμαστε 100% υπεύθυνοι για την δική μας πραγματικότητα, κυρίως όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες, αρνητικές και πονεμένες καταστάσεις που φέρνουμε στην ζωή μας. Τι γίνεται αν πάρουμε 100% εμείς την Ευθύνη;

339 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Κέλλυς Δαμίγου

σε μία περίοδο έντονων εξελίξεων αφύπνισης στην γη οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με την ανέλιξη και αφύπνιση γνωρίζουμε, ότι είμαστε υλοποιημένο πνεύμα και πως εμείς δημιουργούμε την κάθε εμπειρία της ζωής μας, καθώς επίσης και πως είμαστε ικανοί για όλα.

Πόσο δύσκολο όμως είναι να αποδεχτούμε ότι είμαστε 100% υπεύθυνοι για την δική μας πραγματικότητα, κυρίως όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες, αρνητικές και πονεμένες καταστάσεις που φέρνουμε στην ζωή μας.

Τι γίνεται αν πάρουμε 100% εμείς την Ευθύνη;

  • Ζούμε καθημερινά ακριβώς αυτό που πηγάζει από μέσα μας, χωρίς εξαίρεση και με απόλυτη ακρίβεια. Οπότε χρειάζεται να βρούμε το σθένος να σταθούμε στην αλήθεια και να ρωτήσουμε τον εαυτό μας.
  • Σίγουρα αυτό που έφερα στην ζωή μου δεν μου αρέσει, αλλά τι έχω να δω πίσω από αυτό, τι θέλω να υπενθυμίσω ή να διδάξω τον εαυτό μου, και τι ενέργειες μπορώ να κάνω για να το αλλάξω;
  • Και σε διαβεβαιώνω πως το σύμπαν είναι άφθονο σε εμπειρίες και με πολύ υπομονή μπορεί να φέρει ξανά και ξανά το ίδιο μάθημα με διαφορετικούς ανθρώπους και καταστάσεις, μέχρι να ανοίξεις την συνείδηση και την καρδιά σου και να αποδεχτείς και να αγκαλιάσεις το δώρο, που σου προσφέρει από πίσω
  • Οραματίσου λοιπόν ακριβώς πως θέλεις να ζήσεις την ζωή σου και γίνε ΕΣΥ ο μοναδικός υπεύθυνος και δημιουργός της πραγματικότητας σου μέσα από τις αποφάσεις σου. Γίνε ο θεραπευτής του εαυτού σου και σταδιακά θα επανέρχεσαι πάλι στην ΑΛΗΘΕΙΑ και στην ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ, την κατάσταση που αληθινά είμαστε και προερχόμαστε όλοι. Μέσα από αυτή τη διαδικασία είναι θέμα χρόνου για να υλοποιήσεις αυτό που λαχταράς στην ζωή σου.

Σου εύχομαι μία απίθανη νέα χρονιά γεμάτη με θαύματα μέσα από τις νέες Σκέψεις, Στάσεις και Δράσεις του Εαυτού σου.

ευθύνη

LoveTruthLife

LoveTruthLife

Η Κέλλυ είναι η Οικοδέσποινα του χώρου “Love-Truth-Life Aγγελικών Θεραπειών Συνείδησης μέσω Οραματισμού” και νέα Συγγραφέας. Ο χώρος αυτός είναι αφιερωμένος στο να δείχνει στον άνθρωπο την Ιερή, Αγνή και Αγγελική ύπαρξη μέσα του, καθώς και τις συμπεριφορές που τον βγάζουν από την ενέργεια αυτή. Η ίδια διδάσκει Συνείδηση και ασχολείται με κάθε άτομο προσωπικά, έτσι ώστε να μπορέσει να στηρίξει και να βοηθήσει σε κάθε τομέα την αλλαγή που θέλει να φέρει το άτομο στην ζωή του, αρχικά εσωτερικά και κατόπιν πρακτικά.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Κέλλυς Δαμίγου
LoveTruthLife

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.