Το ευημερώ στοχεύει ψηλά!

0
1016

To ευημερώ έκανε την πρεμιέρα του!

 

την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου το απόγευμα, κοινό και εισηγητές κατέφθασαν στο πρώτο σεμινάριο του Ευημερώ. Βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, στους άρτια εξοπλισμένους χώρους της Triaena Business Center (Λ. Μεσογείων 15, Αμπελόκηποι).

 

Η αίθουσα εκδηλώσεων και συνεδρίων της Triaena Business Center

 

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική. O Νίκος Αυγερινός και η Γεωργία Χατζηνικολάου, ιδρυτές της Όμορφης Ζωής, είναι η ψυχή και το μυαλό πίσω από όλα αυτά. Χαμογελαστοί όπως πάντα, υποδέχτηκαν τους φίλους του ευημερώ και το κοινό που ήρθε να παρακολουθήσει, με γλυκά και ευχές.

 

Οι ευχές-έκπληξη που περίμεναν κάθε έναν από τους συμμετέχοντες

 

Όσοι παρευρέθηκαν απόλαυσαν την γοητευτική παρουσία της Chiara Perfetti στην ομιλία για “Επιτυχία και Ευημερία“, που βασίζεται στις διδασκαλίες του GMCKS Pranic Healing.

 

Chiara Perfetti, επικεφαλής του Rama, Ελληνικού Οργανισμού Pranic Healing & Arhatic Yoga
“Από τη στιγμή που όλα είναι ενέργεια και απαιτούν τη χρήση ενέργειας, έτσι και η ευημερία και η επιτυχία μας, δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτόν τον κανόνα.
Εάν γνωρίζουμε τον τρόπο να χρησιμοποιήσουμε την ζωτική ενέργεια η οποία υπάρχει άφθονη στο περιβάλλον μας, τότε η επίτευξη των στόχων μας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο μπορεί να γίνει ευκολότερα και ταχύτερα!”
(Chiara Perfetti)

 

Το κοινό παρακολουθεί την εισήγηση της Chiara Perfetti

 

Η ατμόσφαιρα ήταν ζεστή και φιλική από την αρχή. Το κοινό συμμετείχε, χρησιμοποίησε απλές και χρήσιμες τεχνικές και δούλεψε βιωματικά. Η συνάντηση έκλεισε με τον διαλογισμό για την Ευημερία του Master Choa Kok Sui, του ιδρυτή του Pranic Healing.

 

Πρακτική εφαρμογή ενεργειακής πρακτικής

 

Η πρώτη ομιλία του ευημερώ μας έδειξε ότι υπάρχει τρόπος να προσελκύσουμε αυτά που θέλουμε… αρκεί να μάθουμε τον τρόπο!

Το ευημερώ έκανε ένα χαρούμενο και αισιόδοξο ξεκίνημα. Έφερε κοντά φίλους, εισηγητές και κοινό. Αυτό ήταν μόνο η αρχή. Πολλά ενδιαφέροντα και σημαντικά θα ακολουθήσουν μια και τα σεμινάρια τώρα μόλις ξεκίνησαν!

Η ολιστική υγεία, η ευζωία και προσωπική εξέλιξη είναι οι τρεις άξονες πάνω στους οποίους το Ευημερώ εξελίσσεται. Όλη την χρονιά θα βρίσκεται στην Αθήνα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι εισηγητές είναι όλοι μοναδικοί σε αυτό που κάνουν, καταξιωμένοι και με φανατικό κοινό.

 

Οι διοργανωτές Γεωργία Χατζηνικολάου και Νίκος Αυγερινός καλοσωρίζουν το κοινό
Πώς σας φαίνεται ένας κύκλος σεμιναρίων υψηλής ποιότητας και προσιτού κόστους που σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας;

 

Δείτε όλα τα σεμινάρια του ευημερώ

 

Chiara Perfetti και Γεωργία Χατζηνικολάου δεν χάνουν την ευκαιρία για την προσωπική τους ευχή

 

Ο Νίκος Αυγερινός παρουσιάζει το Ευημερώ

 

Χαμόγελα από τους διοργανωτές και την εισηγήτρια
Όμορφη Ζωή Άρθρα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Σχολιάστε

No apps configured. Please contact your administrator.
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας