Της Άννας Χαλκιώτη

Η πτώση από τον Παράδεισο, δεν είναι παρά η πτώση στο ακόρεστο της ύλης.

Οι πρωτόπλαστοι είχαν όλα τα δέντρα δικά τους, μα θέλαν κι άλλα. Ο Αδάμ κι η Εύα, (αν υπήρξαν ποτέ), μας κοινώνησαν την χωριστικότητα. Από αυτούς μεταλάβαμε και τώρα κατακερματισμένοι ψάχνουμε το άλλο μας “μισό”, ενώ υπήρξαμε ολόκληροι στη Διττότητά μας.

Και το αλλοτινό φάρμακο, ο Όφις, σύμβολο σοφίας, έγινε φαρμάκι και τα λόγια του παραπλανητικά και η σοφία του διαστρεβλώθη.

Τα λόγια αυτά τα λέω σε όλο τον κόσμο και πείτε τα και ΄σεις στον υπόλοιπο που μένει. Και μη σταθείτε στο χρώμα του δέρματος ή της σημαίας τους. Ούτε και τα σύμβολα των θρησκειών να λογαριάσετε. Να τους το πείτε καθαρά, όπως το λέω κι εγώ σε εσάς. Όλοι μας από εκεί πέσαμε. Όλοι μας πέσαμε από έναν κοινό Παράδεισο. Δεν το θυμάστε όμως, η Γήινη ψευδαίσθηση σας ρούφηξε… Δεν θυμάστε τη Συμπαντική σας καταγωγή, θεσπίσατε τη γέννηση… Δεν θυμάστε το Όλον, υπηρετείτε το Εγώ…

Κι αυτό αγαπημένοι είναι ένα Οικογενειακό Μυστικό. Καθώς όλη η ανθρωπότητα, όλη η Γη γίνεται μια οικογένεια κάτω από αυτή τη πραγματικότητα. Κι αυτό το μυστικό χρειάζεται να διαρρεύσει. Να ριζώσει ξανά, στις καρδιές κάθε μέλους της Οικογένειας. Κι η Οικογένεια είναι μεγάλη, όσο κι η Γη.

Θα την περπατήσω όλη ακάματα, ζωντανεύοντας τις μνήμες. Μόνο πρώτα να γίνει η ιερή ένωσις εντός μας. Να πάψει η χωρηστικότητα από μέσα προς τα έξω.

Κι ύστερα για τις πληγές, θα σας μοιράσω ιάματα του Θεού Ασκληπιού, που ο Σοφός Όφις του εδίδαξε. Ο ένας τον άλλον να φροντίσετε και για πάντα να ξεχάσετε τα φαρμάκια. Σας Αγαπώ Οικογένεια και μαζί σας συμπάσχω. Γι’ αυτό δεν μπορώ να επιτρέψω άλλο πια την πτώση αυτή.

Ήρθα με κλειδιά στα χέρια. Δώστε μου τις αλυσίδες σας.

Άννα Χαλκιώτη

Η Άννα Χαλκιώτη είναι Ολιστική Θεραπεύτρια και Πνευματική Οδηγός.
Είναι ιδρύτρια της Σχολής Αυτογνωσίας, Φιλοσοφίας και Ρέικι, «Ωκεανός», όπου διδάσκει και συντονίζει ομάδες ποικίλων Σεμιναρίων Αυτοβελτίωσης, Αφύπνισης και Προσωπικής Ανάπτυξης.
Παρέχονται ατομικές συνεδρίες Ολιστικής Θεραπείας και σεμινάρια Εκπαίδευσης Ρέικι.
Επίσης είναι ένας ανοιχτός χώρος που παρέχει βήμα και φιλοξενία Σεμιναρίων-Τεχνικών ανθρωποκεντρικού και πνευματικού περιεχομένου.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Άννας Χαλκιώτη
Άννα Χαλκιώτη

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.