Το Μυστικό της Φυσικής για την πιο Ευτυχισμένη Ζωή

 

αυτές τις μέρες είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΠΑΙΓΝΙΑ που έρχονται αυτή την Κυριακή 18/11 και για όλους εσάς που ρωτάτε και για το πόσο ανοιχτοί και περίεργοι είστε για να μάθετε τι είναι και πως λειτουργεί ο Νόμος της Έλξης και αυτό με εμπνέει τόσο πολύ!

Παρακάτω σας έχω ένα νέο και απολαυστικό μήνυμα από τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στο οποίο θα καταλάβετε καλύτερα τι είναι χώρος, τι είναι χρόνος και ποιο είναι το πιο απλό και εύκολο μυστικό για να μπορούμε να ζήσουμε την πιο ευτυχισμένη ζωή και να ευνοούμε όσους είναι γύρω μας.

Με πολύ ΕΝ-θουσιασμό,
Νικόλαος Σιώζος

*Το κείμενο που ακολουθεί είναι με κεφαλαία καθώς έτσι έχει ληφθεί από την ενέργεια ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΝΙΚΟΛΑΕ,
ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΤΩΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΖΩΗΣ.

ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ.

ΧΡΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΠΑΡΟΝ, ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ. EΤΣΙ ΚΑΘΩΣ ΒΙΩΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ, ΖΕΙΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙ ΝΕΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ Ή ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΠΟΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ ‘Η ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ Ή ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ, ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΜΕ.

ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ Η ΔΟΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ ΣΑΣ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΟΡΜΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΣΑΣ, ΕΑΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΤΕ ΠΟΛΥ, ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΩΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ΣΑΣ.

ΑΦΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ, ΣΤΟ ΑΥΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΖΗΤΗΣΑΤΕ Ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΖΗΤΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΘΥΜΙΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΤΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΧΩΡΟ, ΛΟΙΠΟΝ; ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟ ΥΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΛΟΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ. ΑΤΟΜΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΜΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΛΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΝΟΥΜΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΨΗ, ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΗΧΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΧΟΡΔΕΣ Ή ΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΕΝΑ ΠΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΜΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΣΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΤΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ, ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΣΕ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΑΦΗ, Η ΟΣΦΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΓΕΥΣΗ ΣΑΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΔΟΝΟΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΜΕΛΙΩΔΗΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΕΙΠΑΜΕ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΔΟΧΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΑΝ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΡΘΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ. Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΩΡΑ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ ΕΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ‘Η ΣΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΥΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ, ΜΕ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΣΕ ΚΑΘΕ ΞΥΠΝΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΘΩΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ Ή ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΝΗΣΗ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΝΗΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

ΚΑΘΩΣ ΕΡΧΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΟΝΗΣΗ, ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΕΙΝΟ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΟΜΟΡΦΑ, ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΧΑΡΑ, ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΤΗ ΣΤΟΡΓΗ, ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑ Ή ΑΝΗΣΥΧΙΑ, ΘΥΜΟ Ή ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ. ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΤΩΡΑ ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ Ή ΤΩΡΑ ΕΝ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ.

ΝΑ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΦΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ, ΜΑ ΝΑ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ.

ΒΑΖΩ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΜΗ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΑ ΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΑΣΚΗΣΕΙ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΤΡΕΦΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΘΥΜΗΤΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΛΚΕΤΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΣΑΣ ΑΦΟΥ ΕΚΟΥΣΙΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΜΙΑ ΔΟΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΦΙΛΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΞΕΔΙΠΛΩΜΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΕΡΑΣ!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ, ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΕΚΟΥΣΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΜΗ ΜΙΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΙΣΧΥ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΒΑΛΤΕ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΘΩΣ ΕΞΑΣΚΕΙΤΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΕΚΟΥΣΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΤΡΙΑΝΤΑ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΕΞΩ, ΔΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ Ο, ΤΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΩΝΟΥΝ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΒΙΩΝΕΤΕ ΕΝ ΑΦΘΟΝΙΑ. ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΓΟΥΡΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΤΥΧΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΜΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΞΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΑΜΕ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ.

ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ

Nikolaos_Siozos

Ηθοποιός και φιλόσοφος που η ζωή τον ενέπνευσε να θέσει τα βασικά ερωτήματα «Ποιος είμαι; Τι κάνω εδώ; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι είναι εκεί πάνω;» και μετά από μια αριστοτεχνική ενορχήστρωση του σύμπαντος καθοδηγήθηκε στην Esther Hicks (New York Times best-selling author: Ask and it is Given, The Law of Attraction κ.α.) και τον Abraham με τους οποίους μελέτησε τη φυσική του νόμου της έλξης και τον ενέπνευσαν στην επιθυμία να κάνει και ο ίδιος αυτό που κάνει η Esther, την εναρμόνιση και τη μετάφραση της διδασκαλίας μιας άυλης ενέργειας (Abraham) δασκάλων και φιλόσοφων του νόμου της έλξης και της φυσικής του.

Τον Ιούνιο του 2016 ο Νικόλαος άρχισε να λαμβάνει γραπτώς και να μεταφράζει την ενέργεια αυτή με το όνομα ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ και τον Οκτώβρη του ίδιου έτους άρχισε να μεταφράζει λεκτικά.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία τou Νικόλαου Σιώζου
Nikolaos_Siozos

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

2 Σχόλια

  1. […] Το Μυστικό της Φυσικής για την πιο Ευτυχισμένη Ζωή Του Νικόλαου Σιώζου – Σας έχω ένα νέο και απολαυστικό μήνυμα από τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ στο οποίο θα καταλάβετε καλύτερα τι είναι χώρος, τι είναι χρόνος και ποιο είναι το πιο απλό και εύκολο μυστικό για να μπορούμε να ζήσουμε την πιο ευτυχισμένη ζωή και να ευνοούμε όσους είναι γύρω μας. […]

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.