…Σύμφωνα με την τεχνική της Μεταφυσικής Ανατομίας μία άμεση λύση στις προκλήσεις μας δίνεται όταν οδηγηθούμε απευθείας στα τραύματα που βρίσκονται πίσω από αυτές…

 

Σας έχει τύχει ποτέ να βρίσκεστε ξανά και ξανά σε μία κατάσταση που σας ζορίζει και να μην μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας και τη συμπεριφορά σας; Στις σχέσεις σας, στην εργασία σας, στην καθημερινότητά σας. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις που επαναλαμβάνονται ακόμη κι αν το περιβάλλον μπορεί να αλλάζει.

Πολύ πιθανόν να έχετε συναντήσει στο παρελθόν την άποψη που ορίζει ότι όταν μία κατάσταση επαναλαμβάνεται, υπάρχει κάποιο μάθημα. Κάτι που χρειάζεται να δούμε, να κατανοήσουμε και να απελευθερώσουμε.

Πολλές φορές, όταν κάνουμε την προσωπική μας εργασία με τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις και τα γεγονότα του παρελθόντος υπάρχει μία παροδική ανακούφιση και αλλαγή. Γίνονται όλο και πιο συχνές οι ιστορίες ανθρώπων που άλλαξαν έναν προσωπικό τους περιορισμό. Aυτό είχε άμεση επιρροή στη βελτίωση ολόκληρης της ζωής τους.

Τι συμβαίνει λοιπόν όταν κάνουμε αυτή την προσωπική εργασία και έπειτα από ένα χρονικό διάστημα οι ίδιες προκλήσεις κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους; Τι είναι αυτό το οποίο θα μπορούσε να προσφέρει μία ριζική λύση σε μία πρόκληση που αντιμετωπίζουμε και μας εμποδίζει από το να βρεθούμε στην κατάσταση της απόλυτης πληρότητας;

Σύμφωνα λοιπόν με την τεχνική της Μεταφυσικής Ανατομίας μία άμεση λύση στις προκλήσεις μας δίνεται όταν οδηγηθούμε απευθείας στο τραύμα που βρίσκεται πίσω από αυτές. Για να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα το σύστημα των περιορισμών μας, αξίζει να το παραλληλίσουμε με ένα δέντρο.

Οι ρίζες του δέντρου είναι ένα τραύμα το οποίο βιώσαμε εμείς ή κάποιος πρόγονός μας σε κάποια στιγμή της ζωής του. Δεδομένου ότι μοιραζόμαστε το ίδιο DNA, το κρατάμε κι εμείς στο σώμα μας. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που κρατάμε τα σκούρα ή ανοιχτόχρωμα μαλλιά, καθώς και το χρώμα των ματιών μας.

Τα κλαδιά του είναι τα συστήματα πεποιθήσεων που δημιουργήσαμε γύρω από αυτό το τραύμα καθώς και τα συναισθήματα που αυτό μας προκάλεσε. Στο σύνολό τους σχετίζονται με κάποιους τομείς της ζωής μας. Για παράδειγμα με τα χρήματα ή το πόσο αξίζουμε και αγαπάμε τον εαυτό μας. Τα φύλλα του δέντρου είναι οι επιμέρους περιοριστικές πεποιθήσεις με τις οποίες έχουμε ντύσει τελικά το τραύμα και τα συναισθήματα που βιώσαμε.

Ο σκοπός που έχουν τα φύλλα – περιοριστικές πεποιθήσεις είναι να μας αποτρέψουν από το να πάμε και πάλι προς μία κατάσταση που θα ενεργοποιήσει τη μνήμη του τραύματος. Είναι η ενστικτώδης συμπεριφορά που έχει σκοπό να μας προστατεύσει από τον πόνο. Να μας κρατήσει στη ζωή.

Είναι τελικά αυτός ο τρόπος να προστατευτούμε από τον πόνο;

Όλος αυτός ο μηχανισμός, ο οποίος δημιουργείται με πρωταρχικό σκοπό να μας προστατεύσει από τον πόνο. Αυτό που καταφέρνει τελικά είναι να δημιουργεί αντίσταση στη φυσική ροή της ζωής μας. Επομένως μας οδηγεί και πάλι στον πόνο. Ταυτόχρονα, μας αποτρέπει κάθε φορά που έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε πίσω τον έλεγχο της ζωής μας.

Κάθε τραύμα που έχουμε αποθηκευμένο στο σώμα, μας εμποδίζει από το να γνωρίσουμε το απεριόριστο ον που είμαστε. Να ζήσουμε τη ζωή μας μέσα από τις εμπειρίες που θα μας προσφέρουν πληρότητα και όλα αυτά που επιθυμούμε εμείς.

Τα ευχάριστα νέα

Μέσα από το προσωπικό της ταξίδι στην ευτυχία, η Evette Rose ανακάλυψε κάποια στιγμή ότι μπορούμε να απελευθερωθούμε ριζικά από κάθε τραύμα που μέχρι σήμερα μας σταματούσε, χωρίς να γνωρίζουμε το γιατί. Το ακόμη καλύτερα νέα σε αυτό;

Δε χρειάζεται καν να γνωρίζουμε ή να θυμόμαστε από που και πότε έχουμε αυτό το τραύμα. Ούτε όλο το σύστημα περιορισμών που έχουμε χτίσει γύρω από αυτό.

Το σώμα μας έχει από μόνο του όλα όσα χρειαζόμαστε ώστε να ολοκληρώσουμε ένα τραύμα φυσικά και με πλήρη ευκολία. Με αυτόν τον τρόπο επιστρέφουμε και πάλι στην υγιή μας κατάσταση. Αυτή που βρισκόμαστε πριν από οποιοδήποτε τραύμα.

Έτσι, φθάνουμε σε μία κατάσταση όπου δε μας εξουσιάζει ούτε το τραύμα, αλλά ούτε και ο κάθε άνθρωπος ή κατάσταση που μας το θύμιζε μέχρι σήμερα.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν τους φυσικούς κύκλους ολοκλήρωσης ενός τραύματος που ήδη έχει το σώμα μας, μπορούμε να λύσουμε κάθε πρόκληση που μας ζόριζε. Μας περιόριζε μέχρι σήμερα από την πληρότητα που αναζητούμε για να αισθανθούμε την πολυπόθητη ευτυχία.

Ανακαλύπτοντας αυτή τη γνώση η Evette αποφάσισε να τη μοιραστεί και με τον υπόλοιπο κόσμο, δημιουργώντας την τεχνική της Μεταφυσικής Ανατομίας. Συγκέντρωσε λοιπόν όλες τις πληροφορίες και την εμπειρία που έχει αποκτήσει στους δύο τόμους των ομώνυμων βιβλίων, καθώς και στα σεμινάρια εκμάθησης της τεχνικής τα οποία προσφέρει ανά τον κόσμο.

Μέσα από την πολύτιμη γνώση της τεχνικής ανακαλύπτουμε αιτίες 697 συναισθηματικών, ψυχικών και σωματικών παθήσεων που προέρχονται από την καταγωγή, τη σύλληψή και τον χρόνο ζωή μας μέσα στη μήτρα, τη γέννηση και την παιδική ηλικία.

Στην περίπτωση που είστε επαγγελματίας από τον χώρο των εναλλακτικών μορφών θεραπείας θα αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον εντοπισμό, την αντιμετώπιση και την επίλυση συναισθηματικών, ψυχικών και σωματικών παθήσεων των πελατών σας.

Ο μεγαλύτερος θησαυρός της τεχνικής είναι η ευκαιρία που προσφέρει ώστε να κατανοήσουμε το κάθε τραύμα μας. Συχνά, οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα είναι μόνο τα συμπτώματα των προβλημάτων μας και όχι η αιτία! Μέσα από την τεχνική της Μεταφυσικής Ανατομίας έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε το γιατί. Να απελευθερωθείτε από αυτό μια και καλή.

Μπορείτε να παραγγείλετε ανά πάσα στιγμή τους τόμους 1 και 2 της Μεταφυσικής Ανατομίας.

Τον Απρίλιο θα έχετε τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τη Μεταφυσική Ανατομία και να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας μέσα από αυτή, μαζί με την Evette Rose, στην Εντατική Εκπαίδευση στα Επίπεδα 1 & 2 της Τεχνικής Μεταφυσικής Ανατομίας.

Το σώμα σου μιλάει. Μάθε σήμερα πως μπορείς να το ακούς και να δημιουργήσεις μία σχέση υγείας μαζί του.

Περισσότερες Πληροφορίες και Δήλωση Συμμετοχής.

Σχετικοί σύνδεσμοι:

Διαβάστε τη Συνέντευξη της Evette Rose.

Μάθετε περισσότερα για τη Μεταφυσική Ανατομία.
Γνωρίστε τη Μεταφυσική Ανατομία στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:
Αϋπνία | Ψυχοσωματικές Αιτίες κατά Μεταφυσική Ανατομία
Θυροειδής αδένας | Μήπως έχεις έναν βαθύ φόβο ότι δεν ακούγεσαι;
Ο Πονοκέφαλος από την οπτική της Μεταφυσικής Ανατομίας
Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου από την οπτική της Μεταφυσικής Ανατομίας
Δυσανεξία | Ψυχοσωματικές Αιτίες κατά Μεταφυσική Ανατομία

Παρακολουθήστε την Evette Rose στο ακόλουθο βίντεο:

Metaphysical Anatomy Greece from Anastasia Koutsoura on Vimeo.

 

Newsletter εγγραφή

 

Φωτεινή Βαβίτσα

Είμαι Οικονομολόγος και από το 2012 ασχολούμαι επαγγελματικά με τον χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας.
Σε κάποιο σημείο όλων των εμπειριών μου ήρθε και το δικό μου προσωπικό ερέθισμα, ώστε να αρχίσω να ασχολούμαι με τη δική μου Αυτοπαρατήρηση και την Αυτοβελτίωσή μου.
Σημαντικό κομμάτι στην πορεία μου αποτέλεσε η εκπαίδευσή μου ως ThetaHealing® Practitioner στο Somanous by Anastasia, το 2016. Η τελευταία μου εξέλιξη είναι η πιστοποίησή μου ως Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Consciousness® Facelift Practitioner, και η διοργάνωση σεμιναρίων Access Consciousness® Bars στον χώρο του Somanous.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Φωτεινής Βαβίτσα
Φωτεινή Βαβίτσα

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.