223 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Νάνσυ Φωτοπούλου

Τα συμπτώματα μιας μικρής ή μεγάλης ασθένειας στο σώμα μας, τα μικρά ή μεγάλα μπλοκαρίσματα στη ζωή μας, δεν είναι οι εχθροί μας αλλά οι φίλοι μας που άλλοτε απαλά και άλλοτε σκληρά, μας δείχνουν για να αντιληφθούμε τι πραγματικά συμβαίνει, για να δράσουμε αποτελεσματικά στο βάθος της αιτίας. Με την γνωστή ιατρική μπορούμε να αποφύγουμε τα χειρότερα σε περιπτώσεις προχωρημένες ή κατεπείγουσες, αλλά αν δεν ασχοληθούμε και με την αιτία, το ίδιο ή άλλο πρόβλημα θα μας χτυπήσει ξανά την πόρτα. Και συνήθως η αιτία είναι κρυμμένη και καμουφλαρισμένη μέσα σε αληθοφανείς και δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, δικαιολογίες και άγνοιες… Σαφώς υπάρχουν και γενετικές προδιαθέσεις αφού στο DNA μας κουβαλάμε εκατομμύρια καταγραφές γενεών πίσω μας.Όμως γιατί άλλοι εκδηλώνουν αυτές τις προδιαθέσεις και άλλοι όχι;

Γιατί άλλοι γιατρεύονται και άλλοι όχι;
Τι συμβαίνει και οι άνθρωποι αρρωσταίνουν συχνά;
Τι είναι ακριβώς τα ψυχοσωματικά προβλήματα και πού πραγματικά οφείλονται;
Γιατί νιώθουμε ότι κάποιες φορές η ενέργειά μας πέφτει κατακόρυφα;
Γιατί τα αυτοάνοσα νοσήματα έχουν αυξηθεί τόσο πολύ;
Πώς μπορώ να με βοηθήσω για να έχω τέλεια υγεία;

Αυτές είναι οι πιο συχνές ερωτήσεις που ακούω σε σχέση με την «υγεία». (Γιατί καλή υγεία σημαίνει να είσαι καλά σε όλα..!) Η απάντηση στην κάθε μία ερώτηση δεν είναι μία, αλλά είναι πολλές και έχουν πολλές πτυχές και παραμέτρους. Το καταπληκτικό όμως είναι ότι σε όλες τις ερωτήσεις, υπάρχει μια κοινή απάντηση για όλες. Είναι ένα ενιαίο σύνολο εσωτερικών καταστάσεων που αποφασίζει για όλα! Και δρά σε όλα! Είναι ένα μυστικό και μια επίγνωση μαζί… είναι τόσο προφανές αλλά και τόσο δύσκολο να πιστέψεις το απλό…

Ο νους! Ο μέγας θεραπευτής… το καλύτερο εργαλείο και το ισχυρότερο όπλο κατά τών νοσηρών επιθέσεων σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς… Ο σωστός τρόπος σκέψης που μαθαίνεται εκ νέου, για να λειτουργήσει θεαματικά σε ότι θέλουμε να ενισχύσουμε, να αλλάξουμε ή και να θεραπεύσουμε.

Το συναίσθημα! Η μεγάλη κινητήρια δύναμη που παράγει ισχυρή ενέργεια, ικανή να κινήσει βουνά…

Η επίγνωση! Μια βαθειά γνώση που εξυψώνει και απελευθερώνει την ανθρώπινη ύπαρξη, αφού είναι ο καλύτερος βοηθός σε όλα όσα θέλουμε να πετύχουμε ή να αλλάξουμε… Η αυτο-αγάπη! Η αρχή χωρίς τέλος για μια ζωή γεμάτη, για αρμονικές σχέσεις, για τέλεια υγεία νοητική, ψυχική, σωματική.

Μια απάντηση κοινή για όλες τις ερωτήσεις, αλλά και αυτή με παρακλάδια και δρομάκια, που το καθένα έχει την αξία του και τη δύναμή του! Και δεν είναι μόνο αυτά… Όλα μαζί, το ένα απόρροια του άλλου, παντρεύονται δια βίου, καθορίζοντας δραματικά τα τοπία της ζωής μας, των σχέσεών μας, των οικονομικών μας και άλλων, μα πάνω απ’ όλα της υγείας μας!

Ναι, αλλά πώς εφαρμόζονται στην καθημερινότητά μου όλα αυτά; Πώς όλα αυτά, είναι δυνατόν να με θεραπεύσουν και μένα και τη ζωή μου; Και είναι δυνατόν μόνο με αυτά να γίνουν θαύματα;
Ναι!

Αν η απόφασή σου είναι από καρδιάς και είναι ισχυρή, τότε ναι, μπορούν να γίνουν θαύματα! Όχι από μόνα τους, αλλά με τη δική σου συμμετοχή και αφοσίωση στην καθοδήγηση και τη θεραπεία που θα λαμβάνεις. Το ολιστικό εναλλακτικό σύστημα «ΖΩΗ», παρέχει βοήθειες και συμπληρωματικά εργαλεία-μεθόδους για να δουλέψεις πολλαπλά και σε όλα τα επίπεδα κάθε μπλοκάρισμα!

Για υγιή ΝΟΥ, ΨΥΧΗ, ΣΩΜΑ και ΠΝΕΥΜΑ το ταξίδι προς την αυτοθεραπεία είναι και ένα ταξίδι αυτογνωσίας και βαθειάς αυτοβελτίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής σου, με εσωτερική ενδυνάμωση, χαρά, αυτοεκτίμηση και αισιοδοξία!!! Δουλεύοντας σε όλα αυτά μαζί, ταυτόχρονα ή εναλλάξ, με εξατομικευμένους τρόπους, θα είναι η βάση σου πάνω στην οποία θα χτίσεις υγιές σώμα, υγιή ζωή, υγιείς σχέσεις!

Γιατί το αξίζεις, όπως όλοι μας!

Γιατί ναι, η βελτίωση της ζωής μας και του εαυτού μας είναι ιερή μας υποχρέωση και αναφαίρετο δικαίωμά μας!

Νάνσυ Φωτοπούλου

Νάνσυ Φωτοπούλου

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα και ζω και εργάζομαι σ’ αυτήν τους περισσότερους μήνες του χρόνου. Είμαι Ολιστική Θεραπεύτρια Φυσικών και Χειροπρακτικών μεθόδων, Σύμβουλος Ζωής Σωματικής & Ψυχικής Υγείας, N.L.P. Coach και Theta Healer.
Και ενώ η ίδια είμαι Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια, παραμένω λάτρης της άπειρης γνώσης που υπάρχει στο κόσμο, και δια βίου μαθήτριά της! Γιατί η γνώση με τις εμπειρίες είναι o πλούτος μας!!!
Αγαπημένο μου μότο: «Την Άνοιξη, αν δεν την βρεις, την φτιάχνεις...» ΟΔ. ΕΛΥΤΗΣ
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Νάνσυ Φωτοπούλου
Νάνσυ Φωτοπούλου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.