230 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το Zhineng Qigong (το Θεραπευτικό Qigong της Σοφίας), είναι μια μέθοδος εμπνευσμένη από τον Δρ. Πανγ Μινγκ, κινεζικής προέλευσης. Στόχο έχει να μάθει σε όποιον ενδιαφέρεται, να βελτιώνει την υγεία του, τη νοητική του διαύγεια, το σθένος του και γενικά την ποιότητα της ζωής του.

 

Αφυπνιζόμαστε μέσα από τον ήχο, το σώμα μας, το νου και το πνεύμα σε μια αρμονική ροή. Η Ενοποιημένη Ηχητική Θεραπευτική Μέθοδος των Πέντε Οργάνων, που χρησιμοποιούμε ως μετασχηματισμό, ξυπνάει την ενεργειακή διάσταση κάθε οργάνου. Ξυπνάμε την φυσική ενέργεια του οργάνου, η οποία, κατόπιν, στηρίζει μια πιο ελεύθερη ροή της συναισθηματικής ενέργειας, η οποία με την σειρά της καθιστά δυνατό τον υγιή μετασχηματισμό του πνευματικού οργάνου ή της πνευματικής ενέργειας.

Το κλειδί σε αυτή τη διαδικασία είναι η σύνδεση μεταξύ της συνείδησης και του υποσυνείδητου. Η πνευματική μας πρόθεση και η εστίαση στα όργανα συνδυάζονται με την ενεργοποίηση αυτών των ηχητικών συχνοτήτων για να φθάσουν τόσο στις σωματικές, όσο και στις συναισθηματικές, καρμικές και πνευματικές πτυχές κάθε οργάνου.

Τα συναισθηματικά ενεργειακά μοτίβα που υπάρχουν σε κάθε όργανο είναι σπάνια συνειδητά γνωστά σε εμάς και δεν χρειάζεται να γνωρίζουν συνειδητά ότι θεραπεύουν. Μπορούμε να θεραπεύσουμε άμεσα αυτά τα ασυνείδητα στρώματα ενέργειας χωρίς ψυχική εμπλοκή πέρα από την πρόθεσή μας.

Ο καθαρισμός είναι επίσης απαραίτητος για τη μεταμόρφωση (αποκατάσταση) της καρμικής ενέργειας ή για την προετοιμασία του παρελθόντος. Η αφοσιωμένη μας πρακτική της Ηχητικής Θεραπείας ενεργοποιεί τον καθαρισμό του συσσωρευμένου περιορισμού στα όργανα.

Αυτή η συσσωρευμένη φόρμα συμβαίνει γενικά με την πάροδο του χρόνου και οδηγεί σε μοτίβα που είναι σε μεγάλο βαθμό ασυνείδητα. Η έξοδος από αυτόν τον καθαρισμό είναι η βαθύτερη μετατροπή της καρμικής ενέργειας σε ενέργεια σοφίας.

Στην Ηχητική Θεραπεία, οι ενεργητικοί κραδασμοί είναι πέρα από αυτό που ακούμε. Καθώς σχηματίζουμε τους ήχους των πέντε οργάνων, δημιουργούμε μια δόνηση πέρα από αυτό που ακούμε με τα αυτιά μας. Από μέσα βαθιά…

Αυτή η δόνηση ξεκινά από το όργανο σας. Μπορείτε να σκεφτείτε κάθε όργανο σας ως πηγή αυτής της δόνησης, αυτής της ενέργειας: η δόνηση ξεκινά από το όργανο σας και ταξιδεύει προς τα έξω, είτε χρησιμοποιείτε τις φωνητικές σας χορδές, είτε όχι. Φυσικά, οι φωνητικές σας χορδές δουλεύουν με τα όργανά σας, παρόλο που ο ενεργητικός κραδασμός θα αρχίσει, τελικά, από το όργανο σας.

Αρχικά, εκπαιδεύουμε και ενδυναμώνουμε τον εαυτό μας, για να συνδεθούμε με τα όργανά μας και να αισθανθούμε τη δόνηση και την ενέργεια στο όργανο. Σταδιακά, καθώς κάνουμε τους ήχους, θα τους ξεκινήσουμε απευθείας από τα ίδια τα όργανα. Τότε οι δονήσεις αυτές θα έρχονται κατευθείαν από τα όργανα ως κυμάτωση ενέργειας που επεκτείνεται προς τα έξω.

~ Καθαρίζοντας και ελευθερώνοντας τους εαυτούς μας από τα παλιά μοτίβα που φυτεύτηκαν βαθιά στο σώμα μας, επιτρέπουμε μια αρμονική ροή ενέργειας. Έτσι ώστε οι επιθυμίες της καρδιάς μας να εκδηλώνονται σε όλα τα επίπεδα και τις διαστάσεις.

Εάν θεωρείτε το άρθρο ενδιαφέρον θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τη σειρά συναντήσεων “HYQ Θεραπευτικοί διαλογισμοί“, που ξεκινάνε από Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στην Αθήνα από τη Χρυσή Μπέρου.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Χρυσή Μπέρου

Χρυσή Μπέρου

Θυμάμαι τον εαυτό μου από μικρή να λέει: "Κάθε Tώρα και καλύτερα". Και με αυτόν τον οδηγό, ακολουθώ τη διαδρομή του μονοπατιού μου από τότε που γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σπούδασα γαλλική φιλολογία.
Είμαι εκπαιδεύτρια, κάτοχος κινεζικής πιστοποίησης στο Ζίνενγκ Τσιγκόγκ και στην Ενεργειακή θεραπεία.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, στόχος μου είναι να μεταφέρω τη γνώση του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ και τα οφέλη του, σε όλο και περισσότερους ανθρώπους στην Ελλάδα και να βοηθήσω με την ενέργειά μου στην ενδυνάμωση εκείνων που επιλέγουν να συνδεθούν με τον αληθινό τους εαυτό.
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της Χρυσής Μπέρου
Χρυσή Μπέρου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.