Νιώθεις ότι βρίσκεσαι στην αλλαγή πιο κοντά από ποτέ και όλο υπάρχει κάτι που σε σταματάει; Μήπως νιώθεις ότι ενώ όσα ονειρεύεσαι είναι τόσο κοντά, ταυτόχρονα φαντάζουν να είναι χιλιόμετρα μακριά; Μάθε για το Ζωντανό Ονείρεμα!

Τί είναι αυτό το οποίο μπορεί να σου δώσει αυτή την τελική ώθηση και να κάνεις το άλμα από το επίπεδο της προεργασίας σε αυτό της υλοποιημένης ευτυχίας και πληρότητάς σου; Τί είναι αυτό που σε σταματάει και πως μπορείς να το ξεπεράσεις με ευκολία και με χάρη;

Σε αυτό το video για το Ζωντανό Ονείρεμα σου μιλάω για το τι μπορεί να συμβαίνει κάθε φορά που είσαι πριν από μία μεγάλη αλλαγή. Ταυτόχρονα, για το πως μπορείς να βοηθήσεις τον εαυτό σου σε αυτές τις περιόδους της ζωής σου ώστε το επόμενο βήμα να έρθει, όπως πάντα στην ώρα του, αλλά με την ίδια απλότητα που έχουν τα βήματά σου σε έναν περίπατο στην παραλία.

Πάρε μία ανάσα και επέτρεψε στον εαυτό σου να νιώσει ανακούφιση καθότι είναι όλα κατάλληλα και έχουν τον σκοπό τους.

Τέλος, μην ξεχάσεις να επισκεφθείς τις επόμενες δράσεις που σου έχουμε ετοιμάσει με την Οικογένεια της Anagenis, για να απολαύσουμε αυτή τη μετάβαση παρέα!

21 Ημέρες – 21 Ανάσες Αναγέννησης: Πρόγραμμα Καθοδηγούμενου Διαλογισμού 21 Ημερών: 08 – 28 Απριλίου.

Ένα Retreat για την Ευδαιμονία: 30 Μαΐου – 05 Ιουνίου.

 

Newsletter εγγραφή

 

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Ζώντας σαν ξωτικό

Σχολιάστε

Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας