90 ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Της Βικτώριας Καρυπίδου

Στις 11/11 το πρωί συναντηθήκαμε όλοι μαζι διαδικτυακά για να βιώσουμε για ακόμη μία φορά μία δυνατή και υπέροχη εμπειρία συντονισμού με μία χρονοπύλη αφύπνισης και αναβαθμονόμησης της θηλυκής μας ενέργειας.

Η δυναμική του 11.11 του 2016 είναι η ενεργοποίηση, η αφύπνιση του κωδικού της θηλυκής ενέργειας μέσα μας. Εκείνη η οποία απελευθερώνεται πια από οποιαδήποτε συρρικνωμένη συνειδητότητα, από οποιαδήποτε περιοριστική πεποίθηση. Είχε αναγκαστεί να υποβιβάσει τον εαυτό της, να βιάσει τον εαυτό της λεκτικά, ψυχολογικά, να σαμποτάρει τον εαυτό της.

Είτε είσαστε θηλυκό, είτε είσαστε αρσενικό, η θηλυκή ενέργεια υπάρχει σε όλους μας και όταν είναι ισορροπημένη πραγματικά γειώνει τον παράδεισο στη Γη μέσα από την πρόθεση, μέσα από την γέννηση, μέσα από την αναγέννηση.

Tο ΕΛ.

Η ελληνική συνειδητότητα αφυπνίζεται, καθώς αφυπνίζεται και η ανθρώπινη συνειδητότητα. Το ΕΛ ταξιδεύοντας, είναι η ποιότητα της ειρήνης, του ειρηνοποιού, της αλήθειας και της αγάπης, είναι η συχνότητα η οποία εμπεριέχει αυτή την ποιότητα του φωτός. Μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχει σε κάθε πλάσμα που συνδέεται σ’ αυτή την ενσάρκωση με την Ελλάδα, αλλά και όπου αλλού και αν βρίσκεστε. Έχουμε πολλά πλάσματα στην Anagenis, τα οποία βρίσκονται και στην Ευρώπη και στην Αμερική.

Θέλω να μας καλωσορίσω όλους, οι καρδιές μας χτυπούν δυνατά και πρέπει να μας συγχαρούμε, να συγχαρούμε τον εαυτό μας! Βρισκόμαστε στην πύλη 11.11 και σ’ αυτή την πύλη βρισκόμαστε αυτή την χρονιά πολύ περισσότερο συνειδητά από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά.

Μιλάω για μας ψυχές μου που είμαστε εδώ, ή θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε αυτή την συνάντηση. Το 11.11, ο κωδικός της αφύπνισης, στο 2016 είναι ενεργειακά ένα πολύ δυνατό κομβικό σημείο για την αφύπνιση της  ανθρώπινης συνειδητότητας. Φανταστείτε ότι σ’ αυτή την φάση, μέχρι και τις 21 Νοεμβρίου, το πέπλο λεπταίνει πάρα πολύ, το πέπλο που μας διαχωρίζει από το αόρατο πεδίο, από τις ανώτερες σφαίρες. Πολλοί από εσάς, εφόσον βρίσκεστε εδώ, θα έχετε αισθανθεί μια απερίγραπτη να το πω έτσι, μια διαφορετικού είδους ενέργεια να σας κατακλύζει, είτε στον διαλογισμό σας, είτε σε κάποια από τις πρακτικές που εφαρμόζετε, η οποία σας φέρνει πιο κοντά στο είναι σας.

Αυτό που καλούμαστε να αισθανθούμε ουσιστικά είναι μία ακόμη βαθύτερη σύνδεση. Καλούμαστε να επανασυνδεθούμε αν θέλετε με τον ιερό χώρο της ύπαρξής μας. Μέσα από εκείνο τον ιερό χώρο αντλούμε ψυχές μου πανέμορφες αυτή την θεϊκή ενέργεια, αυτή την ικανότητα του να βλέπουμε τα πράγματα από την μακρο-οπτική, την δυνατότητα την οποία φέρει μαζί της συνεχώς η ψυχή μας.

Καλώς ήλθατε λοιπόν!

Καλώς ήλθατε στον εαυτό σας, καλώς ήλθατε και δώσατε με την πρόθεσή σας αυτό τον χρόνο, αυτή την χρονοκάψουλα αυτών των λεπτών σε εσάς. Και πάρτε αυτή μας την συνάντηση σαν μια πρόσκληση στο να επιλέγετε να ξαναγυρίζετε, να ξαναεπιστρέφετε στον εαυτό σας καθημερινά. Διότι εδώ που είμαστε, εδώ που μεταφερόμαστε στο πεδίο της 5ης διάστασης, όταν είμαστε ενοποιημένοι με την καρδιά μας, όταν λειτουργούμε μέσα από την αγάπη, όλα υλοποιούνται και γειώνονται μαγικά.

Δεν αποχωριζόμαστε, είμαστε πάντα μαζί. Απολαύστε τη Ζωή σας. Ευχαριστώ πολύ, όλους μας.

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Thessaloniki #JobFestival 2018

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.