Εμπειρία Ενθύμησης και Ενεργοποίησης της Δύναμης μέσα μας. Η αναγνώριση της αξίας της αυτο-εμπιστοσύνης και πνευματικά εργαλεία για την ενδυνάμωση της! Με εμπιστεύομαι!

 

Σε μια εποχή αναδιοργάνωσης και ανασυγκρότησης, όταν έχουμε ήδη πραγματώσει εσωτερικά άλματα και αισθανόμαστε συχνά σαν να ξεκινάμε από την αρχή, η ανάγκη να επιτρέψουμε στον εαυτό μας να εμπιστευθεί το κομμάτι της σοφίας που κρύβει μέσα του, είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Η εμπιστοσύνη του εαυτού μας, της διαισθητικής μας φύσης είναι το αντικείμενο στο οποίο είναι αφιερωμένο το παρακάτω Βίντεο-Σεμινάριο της σχολής μας, της Anagenis.

Καλή ακρόαση και εσωτερική ενεργοποίηση της εμπιστοσύνης του εαυτού από την οποία πηγάζει και η αυτοεκτίμηση, η αποδοχή του εαυτού μας αλλά και η αποδοχή των γύρω μας.

Θέματα που αναφέρονται:
  • Ζητείται : Εμπιστοσύνη! Νέα επίπεδα εμπιστοσύνης απελευθερώνουν την υλοποίηση του Νέου μας Δυναμικού.
  • Ποιά είναι τα μεγαλύτερα εμπόδια στο μονοπάτι προς την αυτο-πεποίθηση και εμπιστοσύνη;
  • Η έννοια της Αυτό-Εμπιστοσύνης από την Μακρο-Οπτική
  • Εργαλεία για την καλλιέργεια και ενδυνάμωση της Εμπιστοσύνης του Εαυτού

Εισηγητής: Βικτώρια Καρυπίδου

Δηλώστε Συμμετοχή εδώ στην Επόμενη Δωρεάν Σειρά Webinars ~ΕπαναΣύνδεση~ 10 – 14 Οκτωβρίου

Πηγή: anagenis.com

Βικτώρια Καρυπίδου

Η Σχολή Εν-θύμησης και Αναγέννησης "ANAGENIS" είναι ένα πεδίο μεταμόρφωσης των Ανθρώπων-Αγγέλων, που έχουν επιλέξει να ξυπνήσουν από τον βαθύ ύπνο αιώνων –μέσω των πολλών ενσαρκώσεών τους στην υλική πραγματικότητα– και να ζήσουν την ζωή τους συνειδητά, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για όλα όσα βιώνουν και δημιουργούν.
Είναι για όλους εκείνους που πορεύονται το μεταβατικό ταξίδι από την ψευδαίσθηση στην συνειδητή τους πραγματικότητα, εξερευνώντας καινούργιες διαδρομές, απολαμβάνοντας ό,τι κι αν παρουσιάζεται στον δρόμο τους, γνωρίζοντας ότι όλα λειτουργούν σύμφωνα με την Θεϊκή τάξη των πραγμάτων.
Στην σχολή προσφέρονται on-line σεμινάρια/webinars και πραγματοποιούνται σεμινάρια ομαδικά στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, ειδικά σεμινάρια/εργαστήρια και προσωπικές συνεδρίες "Ενεργοποίηση Κβαντικού Πεδίου".
Δείτε τα πλήρη στοιχεία της ANAGENIS
Βικτώρια Καρυπίδου

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο

Εναλλακτικές διακοπές
Εναλλακτικές διακοπές

Σχολιάστε

Εναλλακτικά, συνδεθείτε με...
Αφήστε το σχόλιό σας !
Γράψτε το όνομά σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.